Gå til hoved-indhold
Udstyr
Helly Hansen bruger 3D-print i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i nul spild i produktionen af Revo Sail skoen. PR-foto

HH Revo Sail sko er skabt i Ocean Bound genbrugsmaterialer

Revo Sail skoen fremstilles ved at genanvende efterladte, tabte og kasserede fiskeredskaber som ellers er en væsentlig kilde til havaffald. Med en HH Hydro-Grip gummiblanding giver skoen optimal trækkraft på dækket selv under ekstremt våde forhold.

Af Troels Lykke |

Sæsonens nyheder indenfor fodtøj er Revo Sail, fremstillet  af Ocean Bound genbrugsmateriale samt den lette og hurtigtørrende Supalight Watersport.

Revo Sail kommer med en let mesh overdel, foring og snørebånd, alt fremstillet i Ocean Bound genbrugsmateriale. Det fremstilles ved at genanvende efterladte, tabte og kasserede fiskeredskaber som ellers er en væsentlig kilde til havaffald. Desuden benyttes 3D-print i  fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i nul spild i produktionen.

Selvom Revo Sail er mere ansvarligt lavet,  går den ikke på kompromis med ydeevnen.  Med en HH Hydro-Grip gummiblanding giver skoen optimal trækkraft på dækket selv under ekstremt våde forhold, og med HH®® Max-Vent-teknologi er dens overflade specielt designet til at lade luft cirkulere i og omkring foden, mens den stadig giver beskyttelse, fortæller Helly Hansen.

Den lette HH Lite-Frame-overdel giver stabilitet uden øget vægt og HH Free-Flex mellemsålen samt HH Max-Comfort indersålen bidrager til en skræddersyet pasform, der minimerer stress og træthed i foden.   

Vejl. pris: 1300 DKK

Motor
content-loader
content-loader
content-loader