Gå til hoved-indhold
Udstyr
Se den nye kompositpropel på Boot i Düsseldorf . Foto: Flexofold
Udstyr
Foto: Flexofold
Udstyr
Foto: Flexofold

Flexofold fra Vejle lancerer let 3-bladet komposit foldepropel til sejldrev

- Flexofold 3-bladet Komposit til Sejldrev. - Det er bygget på succesen af vores 2-bladet Komposit Foldepropel, siger direktør Henning Uldal. Navet er fremstillet af letvægtskompositmateriale, mens bladene er produceret i vores kobberlegering. Se den på boot-udstilling i Düsseldorf.

Af Troels Lykke |

Flexofold 3-bladet Komposit Foldepropel til Sejldrev er konstrueret med fokus på reduceret vægt uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Navet er fremstillet af letvægtskompositmateriale, mens bladene er produceret i vores anerkendte kobberlegering. Foldepropellens lette konstruktion forbedrer manøvredygtigheden. Dette gør den til et perfekt match for elmotorer. Dens reducerede vægt gør at elmotorer har lettere ved at starte propellen op, hvilket øger den samlede effektivitet.

Mindsker elektrisk overførsel til bladene

Navet er fremstillet i materialer af høj kvalitet, hvilket gør denne propel næsten immun over for elektrolyse, hvilket gør den til et ideelt valg til saltvandsmiljøer. Med et komposit nav er du garanteret langvarig holdbarhed, selv under udfordrende maritime forhold, lyder det i en pressemeddelelse.

Uanset om du har en elektrisk motor eller en dieselmotor, skiller vores kompositpropel sig ud fra traditionelle metalpropeller, ved effektivt at minimere risikoen for elektrisk overførsel fra sejldrevet til bladene. Denne banebrydende funktion forbedrer ikke kun propellens levetid, men sikrer også sejldrevssystemets forlængede levetid.

- Vores engagement i innovation og kvalitet har drevet os til at skabe Flexofold 3-bladet Komposit Foldepropel, der adresserer de unikke krav til moderne sejlads, siger Henning Uldall, administrerende direktør for Flexofold og forsætter: Vi tror på, at denne propel ikke kun vil minimere slæbemodstanden, men også bidrage til en mere bæredygtig og effektiv sejloplevelse.

Om Flexofold

Flexofold i Vejle er en af de mest erfarne og største producenter af foldepropeller til sejlbåde, kendt for sit engagement i innovation og kvalitet. Med fokus på at levere avancerede løsninger for at forbedre sejloplevelser, fortsætter Flexofold med at sætte nye standarder inden for fremdrift af sejlbåde og yachter. Læs mere: www.flexofold.dk/foldepropeller

Se den nye kompositpropel på Boot i Düsseldorf Hal 10 Stand A40.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader