Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Efter at have tilbragt mange år i marineindustrien, bringer Kristjan en bred vifte af erfaring og en stærk baggrund inden for salg med sig, med tidligere roller, herunder Salgschef for X-Yachts. PR-foto

​​Kristjan Pigsborg Kristjansen hyres af Flexofold i Vejle som Key Account Manager

Flexofold, en af ​​verdens førende producenter af foldepropeller til sejlbåde, har udnævner nu ​​Kristjan Pigsborg Kristjansen som ny Key Account Manager. Fra sit job i Vejle vil hans fokus være at bygge videre på Flexofolds eksisterende relationer til globale skibsværfter

Af Troels Lykke |

Kristjan Pigsborg Kristjansen får base i virksomhedens danske hovedkvarter i Vejle og i sin nye rolle vil hans fokus være at bygge videre på Flexofolds eksisterende relationer til globale skibsværfter og forhandlere og sætte virksomheden i stand til at være mere proaktiv overfor originaludstyrsproducenter (OEM'er) og nøglekunder omkring verdenen, fortæller virksomheden til bådpressen.

Efter at have tilbragt mange år i marineindustrien, bringer Kristjan en bred vifte af erfaring og en stærk baggrund inden for salg med sig, med tidligere roller, herunder Salgschef for X-Yachts og Account Manager for Tricon Electronics, distribution af de franskbyggede Harmony Yachts i Danmark. Kristjan var også tidligere bådebygger og rigger hos Kerteminde Bådeværft, Faurby og Nordship.

Flexofold CEO, Henning Uldall, siger:

"Vi er glade for at byde Kristjan velkommen til Flexofold ApS. Som vores nye salgsleder er vi begejstrede for den rolle, han vil spille sammen med vores eksisterende salgsteam i at styrke vores forretning med OEM'er og større kunder. Der er mange muligheder for Flexofold på disse områder, og vi ser frem til, at Kristjan repræsenterer vores stærkt betroede brand på verdensscenen.”

Flexofold er en dansk virksomhed, der udvikler, designer og fremstiller foldepropeller med lavt træk til sejlbåde og multiskrogsyachter. Propellerne sælges direkte til bådebyggere samt private bådejere verden over.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader