Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Søren Palle Gammelmarker et meget engageret og trofast menneske, der har vist sig at være en god problemløser i hverdagen på Flexofold. PR-foto

Flexofold i Vejle ansætter Søren Palle Gammelmark som produktions- og udviklingschef

Foldepropelspecialisten booster sit produktions- og innovationsteam med ansættelsen af ​​Søren Palle Gammelmark.

Af Troels Lykke |

Flexofold er blandt de førende producent af foldepropeller til sejlbåde med hovedkontor i Vejle, har annonceret udnævnelsen af ​​Søren Palle Gammelmark som produktions- og udviklingschef, som en del af virksomhedens investering og satsning på innovation.

Oprindeligt var Søren Palle Gammelmark ansat i 2018 som tekniker, og efter YANMAR Europes opkøb af Flexofold, viste Søren et talent for problemløsning, og etablerede sig hurtigt som ekspert med CNC (Computer Numerical Control) maskinerne. Han er ansvarlig for programmering af CNC-maskinerne ved hjælp af både CAD og CAM for at skabe og optimere programmerne til disse højt specialiserede maskiner.

Dette, kombineret med dygtig erfaring fra tidligere ansættelser som designer hos Modulex i 16 år, en konsulentrolle hos Sonne og yderligere designarbejde hos Siemens Gamesa i Vejle, hjalp Søren videre til at lede produktionsteamet, hvor han har været en drivkraft bag udvikling og design af propeller til Flexofold.

Efter sin forfremmelse på virksomhedens base i Vejle, Danmark, vil Søren fokusere yderligere på teknologiske innovationer inden for produktion, forbedring af produktsortimentet og fremtidssikre processer, der er afgørende for forretningen.

Ny mand er en god problemknuser

Henning Uldall, Flexofold CEO, kommenterede:

“Søren har brugt næsten 5 år nu som et værdsat medlem af virksomheden, og hans dedikation og hårde arbejde gjorde det til en nem beslutning at forfremme ham til produktions- og udviklingschef. Det er en meget naturlig progression for ham, der viser Flexofolds engagement i at vokse og anerkende talent inden for virksomheden.

”Beslutningen om at ansætte Søren i den nye rolle spiller også en central rolle i Flexofolds mission for innovation. Søren er et meget engageret og trofast menneske, der har vist sig at være en god problemløser i hverdagen her på Flexofold.”

Flexofold er en dansk virksomhed, der udvikler, designer og fremstiller foldepropeller til sejlbåde og multiskrogsyachter. Propellerne sælges direkte til bådebyggere samt private bådejere verden over.

For mere information, besøg www.flexofold.com

Motor
content-loader
content-loader
content-loader