Gå til hoved-indhold

Finsk AMT 240 DC er med dybt cockpit og smarte løsninger, viser vores test med 40,9 knob

Den nye AMT 240 overrasker dejligt positivt med gode sejlegenskaber, dybt cockpit og smart indretning til en pris på lidt over 750.000 kroner. Dertil fås en stærk, men lydsvag Yamaha 300 hk motor.

 

Vi tester helårsbåden Sargo 45 hjemme i Finland: Luksus til alt slags vejr - se den på Cph Boat Show

Den 14,6 meter lange og 4,25 meter brede båd, der tager 4 måneder at bygge, var en fornøjelse at teste. Sargo 45 har utroligt meget plads, da fribordet er højt. Båden, der kan sejle i al slags vejr, kan ses på Copenhagen Boat Show til august. Læs her og se hvad du får for 7,4 mio. kroner.

 

Test: Polsk el-båd Canna med retrolook giver nærvær og lydløs sejlads

Et lavt fribord gør at du sidder helt nede ved vandet i polske Canna, der med en 30 kW podmotor fra hollandske Rim Drive, kan sejle i 8 timer med fem knobs fart, men det skal foregå tæt på kysten, da fribordet er lavt på den 5,5 meter lange båd. Vi testede båden i Gdynia.

 

 

Finske Quarken 27 Cabn sejlede 43 knob viste vores test - sælges med 300 hk Yamaha-motor

Quarken 27 Cabin er en familiebåd med relativ god plads fordelt på 8,39 meter lange og 2,59 meter bredde. Båden sælges kun med en 300 hk Yamaha-motor, som ifølge værftets salgschef Martin Kortell passer perfekt til båden, vi testede i den finske skærgård. Det gik stærkt og vi rullede lidt sidevers.…

Test: Sea Ray SPX 190 er amerikansk kult til overkommelig pris

Vi var på Silkeborgsøerne for at teste en af Sea Rays mindste bowridere på lige under seks meters længde. Dagsejleren er proppet med gode detaljer og lækkerier, men også sejlglæde. Prisen er samtidig fair, for helhedsindtrykket er positivt. Artikel med priser er nu opdateret juni 23.

Test af populær Bavaria SR 36, der kan bruges året rundt

Vi bringer her testen af årets båd i Best of Boat Award 2022. Og da vi stede tyskeren skuffede den på ingen måde. Bavaria SR36 var nemlig hurtig i optrækket, da der blev lukket op for de to store D4 Volvo Penta-motorer. Se video fra test.

 

Hanse Yachts Ryck 280 stejler ikke - selv ikke når der lukkes op for 300 hestekræfter

Vi har testet den tyske Ryck 280, som i sidste måned tog Best of Boat Award. Båden, en luksus dagsejler, er vældig adræt og sejler på ingen tid over 40 knob, men den har også et hav af detaljer. Vi den hos importøren Reese, mens vi tidligere havde afprøvet båden i Cannes, se video.

18 finalister nomineret til Best of Boats Award 2022 - danske Rand 22 iblandt

Den internationale jury i Best of Boat, hvor motorbaadsnyt.dk er med, offentliggør nu 18 finalister til BOB Award 2022 i fire kategorier. Vinderen findes i Berlin den 24. november 2022 på udstillingen BOAT & FUN BERLIN.

 

Marex 330 Scandinavia har nordisk charme og potente sejlegenskaber viste test i Aabenraa

330 Scandinavia er til danske forhold. Kahytten har nemlig en bred skydedør i aluminium og glas, der fører ind fra agterdækket. Men den norske båd har også en meget stor skydelem i taget, der giver en slags cabriolet-fornemmelse. Båden er har super fine løsninger. Se video.

Test af Viper 233 - dagsejler Made in Germany med luksus og fartblindhed

Viper 233 var som en dyr Audi, da vi skubbede gashåndtaget frem på dagsejleren. Den 250 liter Mercury-motor spandt uden at larme, og accelerationen var slående, indtil vi nåede 44 knob. Sejlglæde og luksus mødte os på testen.