Gå til hoved-indhold

Test: Silver Wolf BR 510 - rå familie- og lystfiskerbåd

Aluminium udvendig og glasfiberarmeret plast indvendig gør den finske Silver Wolf BR 510 til en hårdhændet båd, hvis du rammer en sten, mens den også har charme om bord.

Bavaria E34 - 700 sømil på en tank - topfart 9 knob

Bavaria E34 er til den miljøbevidste, for med en cruisingfart på syv knob kan båden sejle 700 sømil på én tank med en 110 hk Volvo Penta-motor. Vi tester den i Berlin.

Test: Leader 30 – sporty familiebåd

Jeanneaus sporty Leader 30 har en dyb V-bund, skabt af amerikanske Michael Peters Yacht Design. Motorbaadsnyt.dk tester.

Test: Marex 373 ACC - de gjorde det igen

Marex 373 Aft Cabin Cruiser skiller sig ud i mængden med stor agterkahyt. Samme løft giver kalecher også, når de sættes på få sekunder. Det er Marex helt ene om. Vi var på Aabenraa Fjord.

 

Test af Cap Camarat 10.5 WA: Potent familiebåd

Amerikansk skrog suger luft under sig så friktion reduceres, og kraftfulde japanske V8-motorer sørger for at franskmanden spurter 44 knob.

Power Cat: Vi tester MY 44 på Mallorca - med 25 knob

5,2 mio. kroner koster den franske båd fra, men kvadratmeterprisen er billig, for der er 120 kvadratmeter om bord. Se vores video fra denne uge fra MY 44 fra Fountaine Pajot.

Bådtest af Fleming 65 til 25 mio. kroner

Læs hvad man får for 25 mio. kroner superyacht. Fx en båd, der ikke ruller i søen. Det blev testet udfor Marstrand i hård vestlig kuling.

Test af Finnmaster T7 - Audi på finsk

Finnmaster T7 planer på fire sekunder med 250 hestekræfter bagpå, ti sekunder senere er farten 43,5 knob. 600.000 kroner koster den luksuriøse dagsejler, der henter ideer fra bilindustrien.

 

Test af Leader 36: Hurtig med konservativt look

Leader 36 er hurtig og den franske Jeanneau har klassiske, moderne linjer med et konservativt udtryk, hvilket ses med det rette fribord, spidse stævn og lidt firkantede hæk.

Merry Fischer 855 i test: Mere fart - samme forbrug

Friktionen i vandet falder, jo stærkere du sejler, da mindre del af skroget er i vandet, til gengæld stiger friktionen fra vinden, jo stærkere du sejler, viste test af båd til 1,18 mio. kr.