Gå til hoved-indhold

Husbådsejere smides ud af havn med tre ugers varsel

Efter flere år er det slut for beboerne i Nolds Havn på Sjælland. Torsdag den 28. februar skal sejlerne være flyttet fra havnen, slår et brev fra Næstved Kommune fast.

Danske og udenlandske sejlere utilfredse med faciliteter i havnene

Det viser en ny, landsdækkende undersøgelse foretaget af VisitDenmark for sejleråret 2017. Det halter med wi-fi og tilfredshed med havnens standard. Men service er blevet bedre.

Ny redningsbåd fra Svenske Søredning blev døbt i Juelsminde

'Rescue Juelsminde' er navnet på Dansk Søredningsselskabs nye redningsbåd, som kommer til at dække området fra Middelfart til Samsø.

Korsør Havn holder maritim kulturdage med inspektionsskib og andet

24.-25. august afholdes de maritime kulturdage i Korsør. Her lægger Søfartsstyrelsen deres inspektionsskib Poul Løwenørn til kaj, og Tuco demonstrer deres nyeste teknologi.

Poser fra Turismens Venner i Bogense får sejlere til at blive i havnen

Det har stor effekt når de grønblusede frivillige fra Turismens Venner går rundt på havnen og deler poser med turistinformation rundt i Bogense.

 

Lystbådehavne i Danmark har nu rekord mange gæstesejlere

Sejlere flyver mindre sydpå eller sidder i en varm bil til Middelhavet lige nu. Mange vælger istedet at sejle rundt i Danmark. Der er rekord mange gæstesejlere lige nu.

Både ligger i 12 lag i Skagen Havn på grund af Skagen Festival

Havnen i Skagen er for tiden en populær destination. Skagen Festival er i fuld gang, og det betyder mange sejlbåde.

Sejler: Ærø er min yndlingsø på ferien - uden betalingsstander

Sig farvel til moderne bygninger og iskolde faciliteter. På Ærø er en dejlig stemning, og betalingsstanderen er byttet ud med havnens personale, fortæller Claus Holst Johansen.

Lynhurtige Formel 2-både dyster i Aalborg i weekenden

Anden afdeling af racerbådenes VM sejles på Limfjorden fredag, lørdag og søndag. Bådene og deres fartglade ejere kommer helt tæt på land.

Havnens Dag: 50-fods powerbåd fra Sunseeker kommer til Marselisborg

Bådhuset vender stævnen mod Marselisborg Havn lørdag. Se blandt andet to RIB-både og en powerbåd med en topfart på 100 km/t.