Gå til hoved-indhold

Ikke alle mink slås ihjel - tæt på Aarhus Lystbådehavn boltrer de sig og dræber rotter

Ejvind Nielsen, havnemester på Aarhus Havn, understreger, at mink er drøneffektive mod rotter, og folk er vældig tilfredse med, at der er dyreliv omkring dem, skriver TV MidtVest.

To helt nye Tornado-RIB's stjålet i Rungsted Havn

De hurtige både lå i vandet, da de forsvandt fra Øresundshavnen. Ikke engang én uge nåede ejerne fra KDY at have glæde af bådene.

I Aalborg og København er masser af husbådeliv - men ikke i Aarhus

Besøgende har noget at se på i de øvrige, større byer, hvor miljøer med husbåde bidrager til oplevelser for besøgende - i modsætning til den indre del af Aarhus Havn, hvor det store, inderste bassin ofte ligger øde hen. Det vil en forening lave om på.

Sommerhavne: Glem alt om de rigtige sejlersko i Guldborg

Alle er velkomne på havnen hos Guldborg Falster Bådebrolaug ved indsejlingen til Guldborgsund, hvor sejlerne kommer hinanden ved – præcis, som i de gode, gamle dage, fortæller Rødvig-sejler, Mette Juhl.

Sommerhavne: Køkkenet er sejlernes navle i Nr. Uttrup

Sejlersnakken flyver over gryderne i Limfjordshavnens køkken, når bådejere fra nær og fjern mødes for at tilberede dagens måltid. De imødekommende lokale hjælper atmosfæren på vej, forklarer 48-årige Torben Lerche fra Skive.

Flot kapsejlads og gratis havnefest med livebands på Kulturhavnen i Helsingør

Klassiske træbåde, musik og fest under åben himmel. Lørdag den 7. august er alle inviteret til gratis KAJ-KALAS på Kulturhavnen, hvor danske ’Expressen’ blandt andet spiller op til dans.

Find lystbådehavne der matcher din dybgang – havneportal hjælper på vej

Undgå unødige grundstødninger med MarinaGuides søgefunktion. En funktion, der hurtigt giver et overblik over de havne, som matcher din dybgang. Også andre parametre kan vælges.

Tag bedstemor med på sejltur - ny handicaplift hjælper bevægelseshæmmede ombord i Stubbekøbing

Selv for godt gående kan det være vanskeligt at klatre ombord på en lystbåd. Stubbekøbings nye lift er derfor en kærkommen gave til sejlere med fysiske begrænsninger eller handicaps.

Havnepatruljen på vandet i København - hav styr på disse seks regler

Sommeren igennem patruljerer de københavnske betjente i havnen for at skabe tryghed for sejlere og områdets øvrige brugere. Særligt seks regler må bådejerne være opmærksomme på - se dem her.

Odden Havn får landets første undervandssti

På Nordsjælland kan du med snorkel tage på tur under vandet. Stien, som netop er indviet, holdes åben for besøgende i hele sommerperioden.