Gå til hoved-indhold

14 supertips til brug af trailer og slæbested

Her er hurtige tips til, hvordan du undgår kø og gør håndteringen af båd og trailer til en god oplevelse

180 nye redningsstiger med soldrevet lys skal forebygge drukneulykker i danske havne - TrygFonden donerer

180 skrigorange redningsstiger bliver i disse uger sat op i udvalgte havne i hele Danmark. Stigerne har solcelledrevet lys, så de selv i mørke kan ses fra vandet, hvor de skal medvirke til at forebygge drukneulykker i havnene. Allerede nu kan havne søge om yderligere redningsstiger.

 

Gigantisk udvidelse på vej i Aarhus' industrihavn

Arealmæssigt er Aarhus Havn næsten lige så stor som hele midtbyen - og nu skal den være endnu større. Høring på vej.

105 meter langskibsbro bygges på Fur Havn til større lystbåde

Skive Kommune og Fur Havneforening fortæller nu, at finansieringen er på plads, og at der er lavet en entrepriseaftale med en hovedentreprenør. Den samlede anlægssum lyder på omkring 5 mio. kroner ekskl. moms.

Sejlerne indtager det moderne Nordhavn med fokus på søsikkerhed og havmiljø

Det Danske Spejderkorps (DDS) har længe haft ønske om at igangsætte spejderaktiviteter i Nordhavn for børn og unge. Nu er foreningen kommet i gang med hjælp fra det lokale myndigheder, der stiller areal og grejcontainer til rådighed.

Kran, traktor og trailer i ét - selvkørende bådvogn til svenske priser vinder frem

Ti danske havne har allerede taget Subliften til sig. En svenskbygget lift, der bryster sig af at være designet i Volvokvalitet til svenske priser.

Ikke alle mink slås ihjel - tæt på Aarhus Lystbådehavn boltrer de sig og dræber rotter

Ejvind Nielsen, havnemester på Aarhus Havn, understreger, at mink er drøneffektive mod rotter, og folk er vældig tilfredse med, at der er dyreliv omkring dem, skriver TV MidtVest.

To helt nye Tornado-RIB's stjålet i Rungsted Havn

De hurtige både lå i vandet, da de forsvandt fra Øresundshavnen. Ikke engang én uge nåede ejerne fra KDY at have glæde af bådene.

I Aalborg og København er masser af husbådeliv - men ikke i Aarhus

Besøgende har noget at se på i de øvrige, større byer, hvor miljøer med husbåde bidrager til oplevelser for besøgende - i modsætning til den indre del af Aarhus Havn, hvor det store, inderste bassin ofte ligger øde hen. Det vil en forening lave om på.

Sommerhavne: Glem alt om de rigtige sejlersko i Guldborg

Alle er velkomne på havnen hos Guldborg Falster Bådebrolaug ved indsejlingen til Guldborgsund, hvor sejlerne kommer hinanden ved – præcis, som i de gode, gamle dage, fortæller Rødvig-sejler, Mette Juhl.