Gå til hoved-indhold

Sejler og lille hund fik motorstop - Marinehjemmeværnet i Sønderborg trak motorbåd i havn

Marinehjemmeværnet hjælper igen os sejlere. Midt på Kristi Himmelfartsdag – ringede Søværnet til Hjemmeværnsflotille 136 Sønderborg og bad dem om at hjælpe en motorbåd, der lå og drev med motorstop øst for Als.

 

 

 

38 fods Motorbåd brændte ned i Svendborg Sund - ild startede i motorrummet

Ifølge Fyns Politi var det i motoren, at branden er startet, hvorefter den har spredt sig. Ingen er kommet til skade i forbindelse med branden udfor Rantzausminde. Frivillige reddere fra Dansk Søredningsselskab i Rudkøbing fik udbrændt båd i havn.

Miljømedarbejder søges til lystbådehavnenes brancheforening

- Vi er i en forrygende udvikling og har brug for ekstra hænder. Derfor søger vi en kollega til at varetage miljøopgaver i Danmarks fantastisk smukke havne relateret til by-pass, klapning og nyttiggørelse af havbundssedimenter, lyder det fra FLID-havne.

Tysk ægtepar finder marsvin med vigtig sender - får dusør

Forskere har i over en måned ledt efter en sender, der har siddet på ryggen af et vildt marsvin. Nu har et ægtepar fundet den et overraskende sted, fortæller TV2 Øst

Midt- og Vestsjællands Politi køber egen båd til at dække 500 kilometer kyststrækning

Det gælder om at have redningsvest om bord og ikke sejle plakatfuld rundt på Holbæk-egnen. Politiet i Midt og Vestsjælland har nemlig fået vandets svar på en politibil - en hurtigtgående patruljebåd, der fremover skal sejle langs kysterne i vores område,

 

BRIG-fabrik i Ukraine blev bombet for et år siden men nu kører produktionen igen

BRIG produktionslokaler blev bombet for et år siden. Produktionen af RIB-både er nu startet igen på fabrikken i Kharkiv, men en af ​​de udstillede både i Norge forleden blev beskadiget af granatsplinter fra en (ulovlig) klyngebombe.

Med nyt bådspil CallMeCaptain får du bedre styr på sikkerhedsregler

CallMeCaptain bruger gamification sørger for at både motor og sejlbådssejlere lærer og husker sikkerhedsregler. - Det er samtidig et hyggeligt spil, hvor man kan dyste om, hvem der skal være svabergast, holde udkig og hvem der må styre skibet.

 

Efterladt båd skvulper rundt nær Bønnerup Havn - skyldte 40.000 kr. i havnepenge

 Ifølge havnefogeden i Bønnerup Havn på Djursland har båden ligget på havnen i to år, uden at ejeren har betalt for det. Og da ejeren blev bedt om at betale 40.000 kroner fik ejeren båden slæbt ud af havnen, hvor der blev smidt anker, men nu ligger det kæmpe træskib ved stranden til irritation.

Alle troede nordjysk spækhugger var død nu er den spottet nord for Göteborg

Lærebøgerne om både spækhuggere og redningsaktioner skal skrives om efter det sensationelle fund.

Varsling af oversvømmelser oprustes af regeringen, der har afsat 189,6 millioner kroner

Regeringen og partierne bag finansloven for 2023 har besluttet at afsætte 189,6 millioner kroner til et varslingssystem for oversvømmelser, skriver DMI i en pressemeddelse. Den samlede løsning ventes klar i 2026.