Gå til hoved-indhold

Skagerrak: To helikoptere deltog i redningsaktion - men ingen var i nød

En storstilet eftersøgning nær Hirtshals viste sig mandag aften at være forgæves. En slæbebåd skulle eftersigende være i nød.

Reese Marin: Sejlere har forståelse for forsinkelser i levering af både - rykker sommerferie

- Trods svære leveringstider i bådbranchen har køberne en flot forståelse for de forsinkelser vi som bådimportør og forhandler er udsat for hvad angår levering af både, siger Henrik Reese til motorbaadsnyt.dk.

60 fods motorbåd udbrændt på Egå Marina - se video

En brand hærgede tidligt mandag morgen på Egå Marina. Det gik ud over en 60-fods-båd, fortæller Brian Arendtsen, indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen, som blev kaldt ud til branden omkring klokken 4.30, skriver TV 2 Østjylland.

Codan fik hævet Princess 37 på Sydfyn - se billedserie

Ud for kysten ved Åbyskov lå motorbåden Madonna af mærket Princess 37 på havets bund ni meter under havoverfladen, efter den forliste i onsdags, hvor ingen personer kom til skade. Bjærgningsarbejdet koster cirka 200.000-250.000 kroner, skriver Fyns Amts Avis.

Princess 37 sank på ni meter vand på Sydfyn - to om bord blev reddet

- De opdagede først, at båden var sprunget læk, da motoren gik i stå, og sammen med dem i den anden båd prøvede de at øse sig ud af det. Men det lykkedes ikke, siger Søren Andersen til Fyns Amts Avis.

Udlejningsbåde rammer fastliggere i Christianshavns Kanal

- Pludselig hører jeg et ordentligt drøn. Det kan virkelig lyde voldsomt, når der fart på. Men da jeg kommer hen og ser til det, er den anden båd bare sejlet videre, siger en bådejer Klavs Nordbirk, der er Kajformand for Kaj 2 i Christianshavns Kanal.

Stor motorbåd Delta 88 Carbon susede igennem smalt stræde i Norge med for høj fart

Der var klippeskær på hver side, da millionstor motorbåd kom ulovligt halvplanende i Norge. En læser filmede optrinnet.

 

Fragtskib på grund ud for Hundested Havn

Det bekræfter både Forsvarskommandoen samt havnevagten ved Hundested Havn overfor TV 2 Lorry. man vil forsøge at få fragtskibet fri fredag formiddag med hjælp fra en slæbebåd.

Pludselig knagede det og så gik kølblokken op gennem 25 ton motorbåd på bedding i Kerteminde

En større båd skulle forleden op på beddingen ved Dosseringen i Kerteminde for at få en ny sænker og for at blive rengjort i bunden. Men pludselig begyndte det at knage.

Stor sejlerfest venter: Torsdag skydes The Tall Ships Races i gang - vær med i Esbjerg og Aalborg

En folkefest af de helt store er på programmet. Torsdag til søndag byder Esbjerg nogle af verdens flotteste sejlskibe velkomne, mens Aalborg sidst i juli afslutter festen med Danmarks største fyrværkeri.