Gå til hoved-indhold

Princess Yachts søger erfarne marinemekanikere til Greve

Princess Yachts, der holder til på lystbådehavnen i Greve, mangler blandt andet medarbejdere til motorreparationer. Virksomheden sælger primært nye og brugte både til sejlerne.

Marex 330 vinder Best of Boat Award 2021 i familieklassen

Norske Marex gør det igen og vinder en pris i Best of Boat Award. En pris, der blev uddelt på bådmessen Boot & Fun i Berlin i fredags, hvor Motorbaadsnyt.dk er en del af juryen.

Omfattende redningsøvelse i Sverige - se flot video fra SVT

Svenske og danske redningsenheder deltog i øvelsen, der foregik nær Ven onsdag aften. I alt var omkring 20 SAR-enheder på vandet.

Aftenåbent på M/S Museet for Søfart med havhistorier, højtlæsning og åbne udstillinger

For første gang nogensinde holder M/S Museet for Søfart aftenåbent hver torsdag sammen med det øvrige kulturliv i Helsingør. På museet tændes lys i mørket, når man samles om den gode fortælling, både i udstillingerne og med havhistorier i caféen, lyder det fra Helsingør.

Tuco skal bygge Danmarks første førerløse passagerfærge til Aalborg - interview med direktør

i 2022 etableres landets første førerløse færgeforbindelse, der skal forbinde borgere mellem Aalborg og Nørresundby. Center for Logistik og Samarbejde har indgået en aftale med Tuco Yacht Værft om at producere Fjordbussen. Motorbaadsnyt.dk har besøgt Tuco i Faaborg. Se video.

Overfarten ved Sundsøre er udfordret: Først kørte lastbil i vandet, så gik reservefærgen på grund

I sidste uge trillede en lastbil overbord fra færgen Mary. Torsdag kom erstatningsfærgen Sleipner for tæt på tangen ved Sundsøre. Det lykkedes torsdag aften at få færgen fri af grunden. Sejladsen er fortsat indstillet.

Efter timelang aktion - nu er lastbilen ved Hvalpsund tilbage på land

Natten til onsdag lykkedes det at bjærge den druknede lastbil, der tirsdag morgen trillede overbord fra færgen Mary. Knap et døgn lå lastbilen under vand.

Lastbil med anhænger trillede af Hvalpsundfærgen Mary - nu ligger den i Limfjorden

Hvordan afmærker man en lastbil i vandet? Overfartsleder Flemming Thomasen fortæller til TV 2 NORD, at chaufføren havde glemt at trække håndbremsen, og at det var årsagen til, at lastbil og anhænger røg i vandet.

Stor fiskefangst får jolle til at kæntre i Grønland - fisker omkommet

Tre fiskere kom i havsnød, da deres jolle lørdag kæntrede på Vestgrønland. To fiskere svømmede i land, mens en tredje person har mistet livet.

Ti råd: Sådan behandler du båden i vandet om vinteren

- Det er vigtigt at føre tilsyn jævnligt om vinteren. Især når det går fra frost til tø, kan låseringen springe op på skroggennemføringerne, siger Gert Toft fra Pantaenius, der har sager hvert år, hvor både synker.