Gå til hoved-indhold

Øfærgen Ærøxpressen mellem Rudkøbing og Marstal ramt af motorhavari

Øfærgen Ærøxpressen, der sejler mellem Rudkøbing og Marstal, er fortsat ramt af et motorhaveri. Færgen er tidligst klar til at blive indsat på ruten igen søndag.

Bornholmslinjens GPS-system gik ned, da to lastbiler havde GPS-jammere

Hurtigfærgen Express 1 kunne ikke forlade Rønne, fordi færgens GPS-systemer, der er udstyret med tredobbelt backup, alle gik ned. DA to østeuropæiske lastbiler blev taget af færgen, fungerede alle GPS-systemer igen.

Bådværftet Brig i Ukraine ramt af russernes bomber

Beliggende nær Kharkiv i det nordøstlige Ukraine var Brigs RIB-produktion blandt de første, der blev ramt af invasionen. Dag efter dag udsættes regionen for bombardementer og beskydninger. Arbejdet på Brig blev derfor øjeblikkeligt indstillet.

Best of Boats Award suspenderer Ruslands medlemskab af juryen

Jurymedlemmerne af Best of Boats Award, herunder Motorbaadsnyt.dk, kan ikke forblive passive over for den nuværende krig mod den ukrainske stat og befolkning. Derfor har den upartiske og upolitiske organisation med base i alle regioner i Europa og USA valgt at udelukke Rusland.

Udsatte børn og familier får en gratis oplevelse på vandet med GoBoat

GoBoat i København og Odense byder sammen med KidsAid og Foreningen til Støtte for Mødre og Børn på gratis sejlture i København og Odense. Flere familier har allerede ansøgt.

Væltet kajakroer kunne ikke komme i land

En havkajakroer var ved at komme galt afsted, da han ikke selv kunne komme ind på land, efter han væltede af sin kajak, fortæller operationschef ved Østjyllands Brandvæsen, Brian Arendtsen. Brandvæsenet fik anmeldelsen om en drukneulykke søndag klokken 11.38.

Putins superyacht forlod Hamborg to uger før invasionen af Ukraine - oligarker sejler væk

Graceful, der menes at tilhøre den russiske præsident Putin, forlod tyske Hamborg to uger før invasionen af Ukraine og befinder i en havn i russiske Kaliningrad. Rige russere slukker AIS'en og sejler skibene i sikkerhed langt fra Europa.

Alexeij Mordastjov var Ruslands rigeste mand - nu er superyacht til 480 mio. kroner beslaglagt

Alexeij Mordastjov har tætte forbindelser til den russiske præsident Vladimir Putin. Han er derfor underlagt EU–sanktioner, efter at Rusland invaderede Ukraine i sidste uge. Nu har de italienske myndigheder beslaglagt hans superyacht 'Lady M' i havnebyen Imperia.

Folketingets forsvarsudvalg besøgte Tuco Marine Group i Faaborg

Tuco Marines ProZero-serie oplever interesse fra forsvarssektoren. Virksomheden i Faaborg har derfor haft besøg af Folketingets Forsvarsudvalg, som fik en rundvisning på virksomheden og en introduktion til Tucos ProZero-program.

Kæmpe bilskib med 3965 fabriksnye luksusbiler er sunket i Atlanterhavet

Det 200 meter lange bilskib Felicity Ace, der brød i brand 16. februar i Atlanterhavet, er nu pludselig sunket.