Gå til hoved-indhold

Putins superyacht forlod Hamborg to uger før invasionen af Ukraine - oligarker sejler væk

Graceful, der menes at tilhøre den russiske præsident Putin, forlod tyske Hamborg to uger før invasionen af Ukraine og befinder i en havn i russiske Kaliningrad. Rige russere slukker AIS'en og sejler skibene i sikkerhed langt fra Europa.

Alexeij Mordastjov var Ruslands rigeste mand - nu er superyacht til 480 mio. kroner beslaglagt

Alexeij Mordastjov har tætte forbindelser til den russiske præsident Vladimir Putin. Han er derfor underlagt EU–sanktioner, efter at Rusland invaderede Ukraine i sidste uge. Nu har de italienske myndigheder beslaglagt hans superyacht 'Lady M' i havnebyen Imperia.

Folketingets forsvarsudvalg besøgte Tuco Marine Group i Faaborg

Tuco Marines ProZero-serie oplever interesse fra forsvarssektoren. Virksomheden i Faaborg har derfor haft besøg af Folketingets Forsvarsudvalg, som fik en rundvisning på virksomheden og en introduktion til Tucos ProZero-program.

Kæmpe bilskib med 3965 fabriksnye luksusbiler er sunket i Atlanterhavet

Det 200 meter lange bilskib Felicity Ace, der brød i brand 16. februar i Atlanterhavet, er nu pludselig sunket.

Præsident Joe Biden beslaglægger russiske yachter, der nu har slået AIS fra

- Sammen med vores europæiske allierede vil vi finde og beslaglægge deres yachter, luksuslejligheder og private jetfly. Til russiske oligarker og korrupte ledere, der har svindlet milliarder af dollars ind i dette voldelige regime, sagde Biden under Sate of the Union-talen i Kongressen.

Vred ukrainer åbnede søventiler på russisk superyacht på Mallorca

Russeren Alexander Mijeevs luksusyacht skulle sænkes, mente ukrainer, der i vrede over krigen åbnede bundventilerne, mens yachten lå ved kajen i Port Adriano på Mallorca.

Porche, Audi og Lamborghini gik op i røg på Atlanterhavet - forladt skib brænder stadig

Felicity Ace er et 656 fod langt Panama-flaget fragtskib, der transporterer tusindvis af Volkswagen Group-køretøjer. Skibet, der var på vej til USA, brød i brand nær Azorerne. 22 besætningsmedlemmer blev reddet. 3.965 køretøjer, heraf flere elbiler, blev efterladt i flammerne. Se nu video fra NBC.

Stor hvidhaj tog fejl af britiske Simon og en sæl - det kostede dykker livet

Den store hvidhaj tog uden tvivl fejl af Simon Nellist, der svømmede 150 meter fra Sydneys kyst nær et område med flere sæler. Hajen tog en ordentlig bid af ham, inden den opdagede sin "fejl" og svømmede videre.

Over 100 oplevelser i vandnaturen på vej i Assens via Kyst- og Lystfiskercenteret

Selvom bygningerne endnu ikke har taget form, skyder Assens Kommune i samarbejde med Udvikling Assens og Assens Molelaug nu gang i det aktivitetsprogram, som blandt andet bliver en del af det kommende Kyst- og Lystfiskercenter.

DanPilot stifter nyt lodsselskab i Grønland

DanPilot vil fremover tilbyde sine specialiserede lodsningsydelser i det arktiske område fra det nystiftede datterselskab DanPilot Greenland under ledelse af Peer Bøje Brandenborg.