Gå til hoved-indhold

Narkopåvirket mand anholdt i stjålen motorbåd ved Kalundborg

Politiet kunne notere flere lovovertrædelser, da de weekenden anholdte en 41-årig mand på Vestsjælland. Båden leveres nu tilbage til den rette ejermand.

1. juli er international dag for farvandsafmærkning

Søfartsadministrationer over hele verden markerer i dag, den 1. juli, den internationale dag for farvandsafmærkning.

Forsvarskommandoen: Coronaferie hjemme gav næsten 50 procent flere ulykker til søs i forhold til 2019

Coronanedlukningen 2020 fik danskerne til at holde ferie til søs. En stigning, der kunne mærkes på sø- og flyveredninger. Den årlige redegørelse for Sø- og Flyveredningstjensten i Danmark 2020 viser, at der i 2020 var en stigning i søulykker på knap 50 procent sammenlignet med tal fra 2019.

Paddleboardtur uden redningsvest gav bøde på 1500 kr.

Østjyllands Politi har også rykket patruljeringen ud på vandet. Fem måtte slippe en bøde på hver 1.500 kr.

Rib-it fortæller om da RIB væltede i Aalborg med kunder - ramte bølge skævt

En hurtigtgående båd, en såkaldt rib-båd, vendte pludselig rundt, da den ifølge Nordjyllands Politi ramte en bølge skævt.

Politiets specialstyrker i Handbjerg Marina anholdt 40-årig tyv, der nåede at spise en Nutella-mad

Den 40-årige blev i første omgang anholdt torsdag kort før klokken 10.00 i en båd, som lå til hos den lokale smed i Limfjorden. Ombord valgte han både at spise en Nutella-mad og tage et bad, hvorefter han fik sig en lur i bådejerens seng.

Dansk lodshistorie gennem mere end 500 år samlet i bog for første gang

Bogen, som har fået navnet ’Danmarks lodshistorie før og nu’, er udviklet af Danmarks Lodsmuseumsforening i samarbejde med DanPilot.

 

På 10 minutter var 24 elever spredt i Aalborg Bugt og var i havsnød

Helikoptere, ambulancer og redningsbåde blev tirsdag formiddag kaldt til stranden ved Øster Hurup, hvor flere elever fra 8. klasse på Skipper Clement Skolen i Aalborg fik problemer. Efter for kraftig vestlig fralandsvind kunne eleverne ikke padle i land, oplyser TV 2 Nord.

Socialdemokrat mener, at både over 26 fod bør udfases på Silkeborgsøerne

- Det kan være en voldsom oplevelse, hvis man bliver mødt af store både, som også sejler pænt til. Det er utrygskabende, siger Rune Kristensen, byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Silkeborg Kommune. Silkeborg Motorbådsklub er lodret uenig.

Svendborg politi bruger drone til fartkontrol af speedbåde - sejlerne ser ikke dronen

- Vi har dronen med, så vi kan se fartsyndere til søs, uden at de kan se os. Pas på jer selv og hinanden - også på vandet, skriver politikredsen på Twitter.