Gå til hoved-indhold

Sådan bruger du din VHF'er til at kalde andre både op

Bådene er på land, og den mørke tid truer. Normalt hygger vi os sammen i sejlklubben eller på fritidssejlerkurser, seminarer og foredrag, men i dag er der Covid-19-restriktioner, fortæller Benjamin fra Duelighed.dk, der har produceret VHF-videoer.

Hærværksmænd borer huller i både på Nordfyn

Flere små både er udsat for hærværk med en boremaskine, mens bådene lå på land ved Lammesøvej øst for Otterup. Der er blevet boret huller i skroget på bådene.

Havareret motorbåd drev mod sejlrende ved Nordsjælland - reddet af Dansk Søredningsselskab

Under søndagens operative træning af besætning på rescue Heimdall gik alarmen. En motorbåd havde problemer med styring nord for Hornbæk.

X-Power 33C med V8'er sejler nu - X-Yachts' første motorbåd

Forleden blev den røde baron, X-Power 33C, søsat ud for Haderslev. Et stort øjeblik for alle i virksomheden, der for første gang producerer en motorbåd. Topfarten er 40 knob med en V8'er fra Yanmar.

Fem reddere fra Vorupør hædres med Forsvarsministerens Medalje efter aktion i stormvejr

Med livet som indsats kom de vestjyske redningsmænd en mor og et barn til undsætning i Vesterhavet. De to var skyllet i vandet under den stærke storm i februar. Redderne modtager medaljen efter nytår.

Nye restriktioner sætter Dansk Søredningsselskab på standby

De frivillige reddere får en rolig december. Med regeringens seneste restriktioner og det forhøjede smittetryk sendes redderne på tidlig juleferie. Vagttelefonen er fortsat åben.

Mørke og tæt tåge forhindrer Marinehjemmeværnet i at finde omkommen fisker på Øresund

Lokalkendskab var ikke nok til at finde den savnede mand, der forsvandt fredag mellem Nivå og Helsingør. Først da en helikopter næste dag fløj over området, var det muligt at finde frem til den druknede og hans jolle.

Baadhuset syd for Aarhus udstiller 15 nye motorbåde 5. og 6. december

Første weekend i december viser Baadhuset flere både fra FS Yacht, Drago, Saver, Regal, Gentleman's Launch, Humber RIB's samt Ibiza.

Motorbåds-GPS fælder narkosmuglere ved Langeland

Som vigtige beviser henviser anklageren i Svendborg blandt andet til, at GPS har vist, at båden og fragtskibet med 100 kilo kokain sejlede tæt på hinanden.

Ishockey-legende Peter Forsberg sælger motorbåde

Peter Forsberg bliver nu medejer af en af Sveriges mest fremgangsrige bådforhandlere, Yamaha Marine Store i Norrtälje. Firmaet, der ligger nord for Stockholm, sælger blandt andet Yamarin, Anytec og Buster.