Gå til hoved-indhold

Politiets specialstyrker i Handbjerg Marina anholdt 40-årig tyv, der nåede at spise en Nutella-mad

Den 40-årige blev i første omgang anholdt torsdag kort før klokken 10.00 i en båd, som lå til hos den lokale smed i Limfjorden. Ombord valgte han både at spise en Nutella-mad og tage et bad, hvorefter han fik sig en lur i bådejerens seng.

Dansk lodshistorie gennem mere end 500 år samlet i bog for første gang

Bogen, som har fået navnet ’Danmarks lodshistorie før og nu’, er udviklet af Danmarks Lodsmuseumsforening i samarbejde med DanPilot.

 

På 10 minutter var 24 elever spredt i Aalborg Bugt og var i havsnød

Helikoptere, ambulancer og redningsbåde blev tirsdag formiddag kaldt til stranden ved Øster Hurup, hvor flere elever fra 8. klasse på Skipper Clement Skolen i Aalborg fik problemer. Efter for kraftig vestlig fralandsvind kunne eleverne ikke padle i land, oplyser TV 2 Nord.

Socialdemokrat mener, at både over 26 fod bør udfases på Silkeborgsøerne

- Det kan være en voldsom oplevelse, hvis man bliver mødt af store både, som også sejler pænt til. Det er utrygskabende, siger Rune Kristensen, byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Silkeborg Kommune. Silkeborg Motorbådsklub er lodret uenig.

Svendborg politi bruger drone til fartkontrol af speedbåde - sejlerne ser ikke dronen

- Vi har dronen med, så vi kan se fartsyndere til søs, uden at de kan se os. Pas på jer selv og hinanden - også på vandet, skriver politikredsen på Twitter.

Sådan bruger du dit anker bedst

Vores kolleger fra Båtliv.no i Norge har lavet en nyttig video om at smide anker.

Soundboxes generede sejlere langt ud på natten på Anholt Havn - nu forbydes højtalerne

Natteroen er nu mere sikker på den fantastiske ø i Kattegat. Det sker, efter havnen i år lavet et forbud mod soundboxes og højtlydende musik på havnens område. I år vil politiet være repræsenteret i nattelivet fra uge 26 – 32, fortæller man.

Tyk mand i sort lastbil stjæler motorbåden Neptun 2800 fra lastbil - båd fundet nær Sorø

En fræk tyv har været på spil. Båden blev stjålet, mens den stod på ejerens lastbil midt inde på Sjælland i Verup. Motorbåden er nu fundet i Sorø, efter mange sejlere hjalp til. Opdateret 8.6. kl. 10.27.

159 motorbåde blev kontrolleret af søpolitiet i Silkeborg

Søpolitiet havde travlt i weekenden, hvor flere bådejere fik bøde for at sejle for hurtigt. Der var mange både på vandet i det gode vejr. Der blev også delt en bøde ud på grund af manglende redningsveste om bord.

Sejler til Rigshospitalet efter eksplosionsbrand på 24-fods motorbåd i Vejle

En mand blev tirsdag aften fløjet på hospitalet med helikopter efter en voldsom bådbrand på havnen i Vejle.