Gå til hoved-indhold

Planklagenævnet: Marina Minde i Flensborg Fjord må godt have husbåde

Efter fire års tovtrækkerier har Marina Minde trukket det længste strå i en juridisk tvist om, hvorvidt der må ligge husbåde med og uden motor i marinaen. Det skriver JydskeVestkysten.

Hærværk i Mariager - skruer og bolte løsnet på stort motorbåds-stativ

- Der har været hærværk ved vores bådstativ. ikke særligt pænt når man kommer ned til havnen og opdager, at nogen har rørt ved skruer og bolte på vores bådstativ, fortæller Kathrin Loth fra Kongsdal i Mariagerfjord.

Reese klar til boot med Marex, Moody, Hanse, Dehler, Targa, Sealine og Fjord

Motorbåde bliver der masser af på boot-udstillingen. Dansk importør er klar til at tage imod danskere i Düsseldorf fra 18. januar på boot.

Costa Concordias forlis - én af årtiets største maritime historier

13. januar 2012 blev en skæbnesvanger dag på den italienske kyst, da krydstogtskibet Costa Concordia på dramatisk vis ramte grunden. Se knap tyve minutter lang dokumentar om den tragiske hændelse.

 

Fyr ikke nødraketter af for sjov nytårsaften - det er ulovligt

Nogen har fået den fejlagtige opfattelse, at det er lovligt at fyre gamle nødraketter af nytårsaften. Det er ikke korrekt.

 

 

Forsinket julegave: Køb din egen ø-gruppe i Lillebælt

For en mindstepris på 1,5 millioner kroner kan 2020 blive året, hvor du går i land på din egen ø. I det sydlige Lillebælt er de 3,5 hektar store Bastholmene nu sat til salg.

Marinehjemmeværnet knokler - se dokumentar fra TV 2 Bornholm

I en 26 minutter lang reportage går TV 2 Bornholm ombord hos marinehjemmeværnet, der døgnet rundt står på spring for nødstedte sejlere på Østersøen. Få link til dokumentaren.

Fem skibe angrebet på fire dage i Singapore-strædet

Pirater skaber i øjeblikket frygt i det asiatiske stræde, hvor rekordmange skibe de seneste dage er blever truet. Skibsfarten opfordres til at udvise forsigtighed.

Så sker det igen: Båd efterlades i havn - denne gang i Fredericia

Lystbåde bliver pludselig ingenting værd, da ingen vil eje dem, hvis de er for gamle. En mindre sejlbåd har siden midten af oktober været forladt i Fredericia Havn. Ejeren er forduftet.

To større krydstogtskibe støder sammen i Mexico

Carnival Glory ramte fredag morgen et andet krydstogtskib på ferieøen Cozumel. Én passager blev alvorligere skadet under uheldet. Se video.