Gå til hoved-indhold

Særligt arrangement på M/S Museet for Søfart - Hør om hospitalsskibet Jutlundia

Mange kender hospitalsskibet JUTLANDIA fra Kim Larsens store hit om det flydende danske hospital, der hjalp sårede soldater og civile i Koreakrigen. Men det er i Helle Juhls fortælling vil man opleve dagligdagen på skibet, der foregik for 72 år siden.

Se den nye, norske Ibiza 601 hos Baadhuset.dk

Den norske Ibiza model 601 er en motorbåd med mange finurlige detajler - højt fribord, mange sidde pladser og lækkert design. Båden er en åben tender lignende båd, der gør sig rigtigt på havet og den kan købes lige nu hos Bådhuset A/S ved Aarhus. Se den også på Copenhagen Boatshow i august

Københavns motorbådsklub - del af byens kulturarv - fejrer 100-års jubilæum i hjertet af København

Københavns Motorbådsklub af 1923 (KMK1923), Danmarks ældste motorbådsklub, er begejstrede for at kunne markere 100-års jubilæum den 31. maj 2023.

Sponseret artikel: Vælg den rette båd til dig

I denne artikel vil vi hjælpe dig med at forstå de forskellige typer både og sejloplevelser, vurdere dit erfaringsniveau, fastlægge dit budget og forstå vigtigheden af vedligeholdelse og pleje af en båd. På denne måde vil du have et solidt fundament for at træffe en informeret beslutning.

Ny Polestar-drevede speedbåd Candela C-8 kombinerer svensk design med elektrisk ydeevne

Polestar og Candela afslører næste fase af deres partnerskab med den Polestar-drevede speedbåd Candela C-8.

 

Sejler og lille hund fik motorstop - Marinehjemmeværnet i Sønderborg trak motorbåd i havn

Marinehjemmeværnet hjælper igen os sejlere. Midt på Kristi Himmelfartsdag – ringede Søværnet til Hjemmeværnsflotille 136 Sønderborg og bad dem om at hjælpe en motorbåd, der lå og drev med motorstop øst for Als.

 

 

 

38 fods Motorbåd brændte ned i Svendborg Sund - ild startede i motorrummet

Ifølge Fyns Politi var det i motoren, at branden er startet, hvorefter den har spredt sig. Ingen er kommet til skade i forbindelse med branden udfor Rantzausminde. Frivillige reddere fra Dansk Søredningsselskab i Rudkøbing fik udbrændt båd i havn.

Miljømedarbejder søges til lystbådehavnenes brancheforening

- Vi er i en forrygende udvikling og har brug for ekstra hænder. Derfor søger vi en kollega til at varetage miljøopgaver i Danmarks fantastisk smukke havne relateret til by-pass, klapning og nyttiggørelse af havbundssedimenter, lyder det fra FLID-havne.

Tysk ægtepar finder marsvin med vigtig sender - får dusør

Forskere har i over en måned ledt efter en sender, der har siddet på ryggen af et vildt marsvin. Nu har et ægtepar fundet den et overraskende sted, fortæller TV2 Øst