Gå til hoved-indhold

Redning ved Sæby af sejlbåd på grund

Sidst på eftermiddagen, onsdag, blev Sæby Redningsstation kaldt ud. En sejlbåd var strandet på Stensnæs.

Bådudstilling Boat & Fun Berlin 2019 er klar i november med 520 motorbåde

Beneteau, Cranchi, Delphia, Fjord, Galeon, Invictus, Jeanneau, Marex, Prestige, Sealine og mange andre motor- og sejlbåde vil kan kunne se i Berlin fra 21. til 24. november. Motorworld Classics holdes parallelt med Boat & Fun Berlin.

Veteran-coasteren Samka brugte 63 år gammelt, originalt løftegrej

Veteran-coasteren Samka ældre løftegrej til at laste maleripavilloner fra Svendborg, Tåsinge og Ærøskøbing hjem til Marstal.

Rød maling kastet på motorbåd i Bogense - hærværksmand får tre dage til at melde sig

- Jeg vil nu give hærværksmanden 3 døgn til at henvende sig med chance for en mindelig ordning, ellers går jeg videre med sagen og overgiver billederne til politiet, forklarer Jens Erik Ehlert Andersen

Styrmand om El-færgen Ellen: Som at gå fra en Volvo Amazon til en Tesla

Elfærgen Ellen er en el drevet færge, som blev sat i drift i år. Den sejler mellem Søby på Ærø og Fynshav på Als. Hør hvad styrmanden fortæller om sejlegenskaber og om hans opfordring om at gå el-vejen for færgerne. Færgen skal dog lige i dok i tre uger fra november.

Watergames udgiver 'Yachtskipper af 3. grad' - al pensum i én bog

Da der ikke findes et samlet kompendium til Yachtskipper 3-uddannelsen, men fem bøger, har mange af Watergames elever efterspurgt én samlet bog. Det ønske er nu opfyldt med en bog, der har ét samlet pensum.

69-årig sigtes efter stor redningsaktion ved Frederiksværk

Politiet vurderede, at manden, der sejlede ud i jolle fremstod beruset, og da han samtidig havde været årsag til en større søredningsaktion, blev han sigtet for ovetrædelse af søloven og skulle samtidig afgive en blodprøve, skriver TV2 Lorry.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Få hundredele af et sekund skilte landets to bedste østersåbnere, da det officielle DM i Østersåbning i Nykøbing Mors - Danmarks Skaldyrshovedstad. Årets Kok Kristoffer Ringsing vandt DM i Østersgastronomi, mens Charlotte Heiselberg er landets bedste champagnesabler.

Norge vil fjerne plast i havet med kampagne

«Fishing for litter» indebærer at at den norske fiskeindustri kan levere ejerløst affald, verdlagsfrit i 11 fiskerihavne. Den norske regering har bevilligiet 5 mio. kroner til kampen mod plast i havet.

Watski-brandet deles - vil være bedste grossist med Nautec og bedste nethandel med Watski

Mens Watski fra den 1. oktober udelukkende skal satse på e-handlen, skal det nyoprettede Nautec udgøre en stærk spiller på grossist-markedet. - Det er ikke skallen, men indholdet, der tæller, påpeger Anders Jessen, der nu står i spidsen for Nautec.