Gå til hoved-indhold

Ny Quicksilver Activ 675 Bowrider klar til Danmark

Under Cannes Yacthing Festival testede Motorbaadsnyt.dk en nyhed fra Quicksilver.

Sådan sejler den nye italienske Invictus 320 GT

Den nye Invictus 320 GT er tre meter bred og giver dermed masser af stabilitet og god plads, fortæller importør Mads Elleskov til motorbaadsnyt.dk. Se video og fotos af italieneren.

Bayliner hædrede danske forhandlere i Cannes

I løbet af 2018 er salget af Bayliner både fra danske forhandlere fordoblet i forholdet til tidligere. De danske forhandlere var i Cannes, hvor de fik overrakt en pris for bedste indsats.

Når små både vælter i 8 STORE bølger

Se hvad en brænding kan gøre ved små både.

Forfatter til ny børnebog blev inspireret af danske øer

'De dødes ø' er en børnebog af Karsten S. Mogensen, som henter inspiration fra seks danske øer som alle gemmer på en spændende og dyster historie.

Duelighedsklubben: Vi drukner i panik-regler og hovsa-paragraffer

Duelighedsklubben har indsendt høringssvar til Miljø- og Fødevareministeriet. De mener der er for mange regler og ikke en tilstrækkelig tilstedeværelse af myndigheder omkring vandscootersejlads.

MarinaNews fortæller om metode som kan begrænse tilsanding

Et nyt nummer af havneavisen MarinaNews er på gaden nu. Havneavisen fortæller blandt andet om en nyskabende metode, sandcapping, som kan være vejen til at begrænse tilsanding af sejlrender.

Ny Nautitech 47 Power fra Bavaria - lige til at bo på

Der er plads som i en treværelses lejlighed på Nautitech 47, som vi var om bord på i Cannes Yachtingfestival. - Den vil man kunne bo på, forklarer Henrik Lund fra importøren Dansk Marine Center.

De første deltagere har gennemført DFU's vandscooterprøve

Fem elevere har nu som de første gennemført Dansk Fritidssejler Union's vandscooterprøve. Prøven blev afholdt af Marineskolen i Nykøbing Falster, hvor deltagerne, som ikke er fritidssejlere i forvejen.

Team Stormen er danmarksmestre i fladfisk for tredje år i træk

Team Stormen vinder DM i fladfisk for tredje gang i træk. Vanskelige forhold betød at der kun blev fanget en fjerdel af hvad der normalt fanges til stævnet i Onsevig Havn.