Gå til hoved-indhold

Sådan er den nye Marex 360 Cabriolet - importør Kasper Reese viser rundt

På boot i Düsseldorf var en af nyhederne den nye Marex 360 Cabriolet, der har en del nye løsninger, som en video fra motorbaadsnyt.dk viser. Kom med om bord på den norske motorbåd, der koster fra 2,5 mio. kroner.

Importør Niels Stielund giver rundtur på Sessa Marine 54 Flybridge

Båden koster fra 10 mio. kroner. Denne Sessa Marine 54 Flybridge koster dog 13 mio. kroner, leveret i Danmark. Båden er fuld af luksus og dyre materialer. Flere danskere har været om bord under boot-udstillingen i Düsseldorf. Bemærk især det lyse pantry, da flybridgen ikke dækker.

Guideselskab sejler ind i fugleflok - får bøde på 100.000 norske kroner

Det norske selskab 62°Nord har strakt sig for langt for at skabe unikke naturoplevelser for dets kunder, hvilket har fået konsekvenser for det lokale dyreliv. Heller ikke lovgivningen omkring sejlads i beskyttede naturområder er overholdt.

Få overblikket over 2.195 fyr i opdateret oversigt

Dansk Fyrliste 2018 giver dig et komplet overblik over fyrene omkring Danmark, Færøerne og Grønland. 2018-udgaven erstatter den tidligere fyrliste fra 2015.

Forskere har fundet svaret: Sådan opstår mega-bølger på havet

Britiske forskere fra Oxford har i et forsøg fundet frem til, hvordan de 30 meter høje Drapner-bølger skabes. Det kan gøre det lettere at forudsige fænomenet i fremtiden.

Eftersøgning af tom jolle endte lykkeligt ud for Djursland

Eftersøgningen er endt lykkelig, oplyser Østjyllands Politi. Jollen var sluppet fra lystfisker, der er i god behold. I jollen var der en fiskestang og personlige ejendomme, som gav politiet grund til at tro, der en person havde befundet sig i jollen for nylig.

Mercury Marine fejrer 80 års fødselsdag - vind motor på Boat Show

Siden Mercury-stifteren E. Carl Kiekhaefer købte en konkursramt motorfabrik i 1939 er det velkendte varemærke indenfor bådmotorer, Mercury Marine, blevet en kæmpe spiller på markedet. På Boat Show kan du opleve disse motorer og både fra Bayliner, Quicksilver, Smartliner og Uttern.

Småbådsfiskeri får eget område under Frederica Boat Show

Nyt område dedikeret til småbådsfiskeri bliver en spændende ”legeplads” for fiskeentusiaster på bådudstillingen i Fredericia, lover udstillingschef Lars Søndergaard.

Fem fiskere reddet i Nordsøen - to dage efter brød kutteren i brand

Besætningen var tilsyneladende overbevist om, at kutteren ville synke, da de forlod den fredag. Søndag udbrød dog brand ombord, og to måtte evakueres.

Verdens første sail-thru supermarked søsat i Dubai

De arabiske sejlere behøver ikke længere at klare indkøbene inden sejlturen. Et flydende supermarked gør det muligt at handle direkte fra båden.