Gå til hoved-indhold

Flydende atomkraftværk rammer onsdag dansk farvand

Det russiske Akademik Lomonosov sejler på dansk territorium fra onsdag til lørdag. Efter politisk pres er al atombrændsel fjernet ombord.

Kommunerne kan nu søge om støtte til fjernelse af skibsvrag

Skemaet til ansøgning om de 2,8 millioner kroner, der er afsat til at fjerne herreløse skibsvrag langs kysterne, er nu klar. Kommunerne skal søge inden den 10. juni.

35-årig kvinde omkommet efter kæntringsulykke ved Fakse Bugt

En kvinde er mandag omkommet i en kæntringsulykke i Fakse Bugt ved Rødvig, hvor hun sammen med tre mænd var ude og sejle.

Folketinget indfører nye regler for vandscootere og speedbåde

Der indføres obligatorisk ansvarsforsikring, objektivt ansvar for personskade og tab af forsørger + større mulighed for at konfiskere fartøjer. Lov træder i kraft 15. maj.

Se ny husbåd fra Zunshine i Vejle i St. Bededagsferien

Husbåden til 2,2 mio. kr. adskiller sig fra andre ved at være modulbygget i en serieproduktion, til priser henvendt til den brede befolkning.

Kongeskibets nye elever øver sig i fynsk farvand

Dannebrog kan i disse dage ses i fynsk farvand, hvor nye elever lærer maritime færdigheder. Jagtkaptajnen går i land på Ærø fredag og holder foredrag på søfartsmuseet.

Nazi-ubåd fundet i Skagerrak - blev sænket af briter i 1945

6. maj 1945, mens danskerne havde travlt med at fejre befrielsen, blev den tyske ubåd U-3523 sænket af et britisk B24 Liberator fly i Skagerrak, der kastede sine dybvandsbomber mod den.

Nu kan du få fikset din Torqeedo i Danmark hos solbaaden.dk

Fremover er der en ny mulighed for at få serviceret og repareret sin Torqeedo el-motor i Danmark.

Norsk sejler skal 18 dage i fængsel - stak af fra grundstødning

I maj sejlede den 45-årige med en kammerat ombord på land, da han var på toilet under sejlads. Sammen flygtede de fra ulykken i en gummibåd.

Rekordår for Princess Yachts: Solgte for over 6 milliarder i 2017

I værftets 53 år lange historie topper 2017 som det suverænt bedste. S-seriens nye flagskib, S78, var blandt nyhederne i fjor.