Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Her ses den russiske alu superyacht, der koster op mod en halv milliard danske kroner. Foto: YouTube

Alexeij Mordastjov var Ruslands rigeste mand - nu er superyacht til 480 mio. kroner beslaglagt

Alexeij Mordastjov har tætte forbindelser til den russiske præsident Vladimir Putin. Han er derfor underlagt EU–sanktioner, efter at Rusland invaderede Ukraine i sidste uge. Nu har de italienske myndigheder beslaglagt hans superyacht 'Lady M' i havnebyen Imperia.

Af Troels Lykke |

Italiensk politi har beslaglagt en kæmpe yacht ved navn 'Lady M' i havnebyen Imperia i den nordvestlige del af landet. Læs om den 65 meter lange superyacht i aluminium.

Det skriver en talsmand for den italienske premierminister på Twitter fredag aften.

Ifølge talsmanden tilhørte yachten til en værdi af 65 millioner euro den russiske oligark Alexeij Mordastjov. Beløbet svarer til over 480 millioner danske kroner.

Ven med Vladimir Putin

Alexeij Mordastjov har tætte forbindelser til den russiske præsident, Vladimir Putin. En forbindelse, der betyder, at russeren er blevet underlagt EU–sanktioner, efter at Rusland invaderede Ukraine i sidste uge. Det skriver eb.dk

Alexeij Mordastjov var Ruslands rigeste mand, inden EU satte ham på sin sorte liste i denne uge. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

En anden yacht, ligeledes ejet af en milliardær ved navn Gennadij Timtsjenko, er blev standset i Imperia med henblik på at blive beslaglagt.

Kilde: eb.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader