Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Søpolitiet var meget aktive med kontrol af både under Rock under Broen 2022, så snart sejlerne forlod pladsen blev der sat efter dem i flere tilfælde så vi. Foto: Troels Lykke

24-årig sejlede spiritussejlads under Rock Under Broen - politiet stoppede mange både

En 24-årig mand modtog flere sigtelser af politiet, som fredag kontrollerede både i vandet i forbindelse med festivalen Rock Under Broen. Motorbaadsnyt.dk deltog som tilskuer i en båd, sammen med et par hundrede andre både. Vi så politiet stoppe flere motorbåde.

Af Troels Lykke |

Under Rock under Broen 2022 ved Lillebælt stødte politiet blandt andet på den 24-årige, som viste sig at være spirituspåvirket. Med sig på båden havde han syv andre personer, og én af disse bar ikke redningsvest, skriver Fredericia Dagblad.

Derfor blev han både sigtet for at sejle spirituspåvirket og for ikke at have sikret, at alle ombord havde en redningsvest på.

Svært at smide anker

Motorbaadsnyt.dk var med på vandet og hørte sammen med et par hundrede andre både musik lørdag. Der var virkelig mange, der ville høre Gnags, Magtens Korridor, Status Quo, Jung, Malurt og Rasmus Seebach blandt andet.

Det til trods for at der var en pæn kraftig pålandsvind og strøm, hvilket gav mange motorbådssejlere udfordringer med at smide ankeret ud, uden man drev ind i hinanden.

En motorbåd drev blandt ind i undertegnede og fik en mindre delaminering i skroget. Vi så også ankre, der var flettet sammen.

Tjekkede mange både

Mest udfordrende for nogle sejlere var, at søpolitiet stoppede flere af bådejerne, der sejlede til eller fra koncerten.

Her tjekkede ordensmagten, om folk var beruset, havde speedbådskørekort, eller om der var redningsveste til alle om bord.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader