Gå til hoved-indhold
Udstyr
Travelserien består af Travel 603, som matcher 2 HK, og Travel 1103, som har fremdrift cirka som en 3 HK benzinmotor. Begge er velegnede til joller, gummibåde og mindre sejlbåde op til 1,5 tons. PR-foto
Udstyr

Prisfald på tyske el-motorer - Torqeedo går mod strømmen

Tyske Torqeedo går ud med noget så sjældent som en 10% prisreduktion på deres best-sellere Travel 603 og 1103, fortæller Henry Thomsen fra Solbaaden.dk i Aarhus.

Af Troels Lykke |

I tider med voldsom inflation bl. a på grund af stigende råvare- og komponentpriser forventes det, at der lægges lidt til prisen, hver gang der kommer en ny prisliste.

Derfor er det godt nyt, at elmotorerne fra Torqeedo fra starten af 2023 kun udsættes for minimale prisreguleringer. Bortset fra den allermest populære model Travel, hvor priserne sættes ned med hele 10 procent.

Uventet træk

“Det var et uventet, men ikke desto mindre glædeligt træk” siger Henry Thomsen fra firmaet solbaaden.dk i Aarhus, som sælger Torqeedo. “Travel 603 og 1103 er de absolutte top-sællerter fra Torqeedo, og at vi nu kan tilbyde dem til en bedre pris, er virkelig en god nyhed,” siger Henry Thomsen i dag til minbaad.dk.

Travelserien består af Travel 603, som matcher 2 HK, og Travel 1103, som har fremdrift cirka som en 3 HK benzinmotor. Begge er velegnede til joller, gummibåde og mindre sejlbåde op til 1,5 tons.

Vejer kun 15 kilo

Henry Thomsen:

“Travelmotoren er et komplet system med integreret, men aftageligt lithiumbatteri samt gashåndtag og display i rorpinden. Herligheden vejer ca 15 kg, heraf 6 kg i batteriet. Derfor er det nemt at tage af og på, og nemt at transportere og opbevare”.

Med prisjusteringerne koster Travel 603, som kun fås i kortbenet udgave, kr. 14.099,-. Travel 1103 koster kr. 18.349,- med kort ben, 18.659,- med langt ben.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader