Gå til hoved-indhold
Udstyr
Travel 1103- og Travel 603-motorerne fra Torqeedo får nu fem års garanti. PR-foto
Udstyr
Fabian Bez, th. lover nu fem års garanti på deres rejsemotorer.

Torqeedo lover nu fem års garanti på deres mindre påhængsmotorer Travel 1103- og Travel 603

"Længere garantier giver ro i sindet om, at rejsemotorer modstår havmiljøet med overlegen levetid og giver flere sejlere mulighed for at opleve glæden ved en renere, roligere, emissionsfri tid på vandet," siger Torqeedos administrerende direktør Fabian Bez fra Sydtyskland.

Af Troels Lykke |

Siden deres lancering i 2005 har Torqeedos el-motorer fyldt meget hos sejlerne, efter sydtyske firma har leveret teknologi og miljøansvar og været firstmover med el-motorer.

"Vores motorer er utrolig pålidelige. Det er derfor, vi nu tilbyder en fem års producentgaranti på alle nye mindre  rejsemotorer," siger Torqeedos administrerende direktør Fabian Bez i en pressemeddelelse.

"Længere garantier giver ro i sindet om, at rejsemotorer modstår havmiljøet med overlegen levetid og giver flere sejlere mulighed for at opleve glæden ved en renere, roligere, emissionsfri tid på vandet med deres familie og venner," siger Bez.

Letteste og mest støjsvage påhængsmorer

Travel 1103- og Travel 603-motorerne, er ifølge Torqeedo er de letteste, mest støjsvage påhængsmotorer i deres respektive effektklasser og kommer med et højtydende lithium-ion-batteri og en indbygget indbygget computer med GPS og resterende rækkevidde og ladestatus.

Rejsemotorer kan prale af en holdbar direkte-drevet motor, industrielt udviklet til at give overlegen effektivitet. Travel 1103 kommer med et batteri med høj kapacitet på 915 Wh, men er stadig let at håndtere med kun 17 kg (38 lbs) komplet.

Skal være omkostningseffektive

”Hos Torqeedo forstår vi, at vores kunder forventer miljøvenlige bådprodukter, som er af høj kvalitet og omkostningseffektive. Torqeedo fortsætter med at vise vejen,” siger Bez.

Den nye fem-årige garanti gælder for alle rejsemotorer afsendt den 28. april 2023 eller senere. Kunder skal registrere deres produkt online på www.Torqeedo.com for at være berettiget til garantiforlængelsen.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader