Gå til hoved-indhold
Udstyr
Det nye styresystem vil gøre oplevelsen til søs hurtigere og nemmere. Foto: Garmin Nordic Denmark

Garmins nye kortplottere i GPSMAP 9000-serie modtog DAME AWARD design nominering på Mets-udstilling

Garmins GPSMAP 9000-serien leverer et moderne look med et maksimeret glasdesign. Der er tale om en af branchens største integrerede touchscreen-kortplottere. Systemet tilbyder syv gange så stor processorkraft som de tidligere generationer. I Amsterdam fik Garmin en DAME AWARD design nominering

Af Anna Brinch |

Disse alt-i-en kortplottere, der fås med 19", 22", 24" eller 27" touchscreens, tilbyder slot 4K-opløsning med kant-til-kant-klarhed, drevet af en processor, der er syv gange hurtigere end tidligere generationer.

Takket være det nye Garmin BlueNet™ gigabit-netværk giver disse premium multifunktionsskærme (MFD'er) omfattende forbindelse til hele fartøjet med hurtigere netværkshastigheder end nogensinde før.

- I årtier har sejlere været afhængige af Garmins GPSMAP'er til at hjælpe dem med at navigere i farvande over hele verden. Med udgangspunkt i den succes er vi begejstrede for at kunne afsløre 9000-serien med større, best-in-class skærme, lynhurtige behandlingshastigheder og den ultimative forbundne bådoplevelse på det nye Garmin BlueNet-netværk, fortæller Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales i en pressemeddelse. 

Premium design og processorkraft

GPSMAP 9000-serien leverer et luksuriøst moderne look med et maksimeret glasdesign. Der er tale om en af branchens største integrerede touchscreen-kortplottere.

Hver MFD kan være fladt- eller planmonteret. Den leverer klarhed og læsbarhed i sollys og giver disse switching (IPS) touchscreens ensartede, nøjagtige farver, der kan ses fra alle vinkler, selv med polariserede solbriller. For første gang kan lystfiskere også se fisk og ekkolodsmål i betagende 4K HD ved at tilføje et Garmin GSD™ ekkolodsmodul, Panoptix™ transducer eller LiveScope™ ekkolod (transducere sælges separat).

GPSMAP 9000 tilbyder syv gange så stor processorkraft som de tidligere generationer, og den er hurtig og responsiv og leverer Garmins hurtigste korttegning og Auto Guidance+™ routing. Denne førsteklasses processorkraft gavner betydeligt alle indbyggede sensorer som ekkolod, radar, kameraer, video og digital switching og forbedrer brugeroplevelsen på tværs af hele netværket.

Forbedret netværk og tilslutning

Ved at bruge Garmins nye BlueNet gigabit-netværk kan sejlere forbinde GPSMAP 9000-serien med flere kortplottere, kameraer, radarer og ekkolod ved 10 gange hurtigere netværkshastigheder.

Drevet af BlueNet tilbyder GPSMAP 9000-serien forbedret multimediestreaming og problemfri videointegration, så underholdning ombord har aldrig set bedre ud. Brugere kan endda afspille og høre den samme video gennem flere skærme og højttalere på netværket takket være HDCP-distribution (high-bandwidth digital content protection).

9000-serien kan også oprette forbindelse til kompatible eksisterende Garmin marinesystemer, herunder andre GPSMAP kortplottere, radarer, autopiloter, sensorer og mere via NMEA® 2000 og NMEA® 0183 netværk, og indbygget Wi-Fi® muliggør pålidelige trådløse softwareopdateringer via ActiveCaptain® app med en kompatibel smartphone eller tablet.

Innovativ integration

Som bådens kommandocenter tilbyder GPSMAP 9000-serien nemme og ekspansive integrationsmuligheder med indbyggede systemer, herunder:

  • Motorovervågning giver kaptajner mulighed for at holde styr på motordataydelsen som omdrejninger, hastighed, brændstofflow, temperatur, advarsler om overskridelse og mere.
  • OneHelm™ integreret digital switching tilbyder fuld understøttelse af EmpirBus™-systemet og andre tredjeparts overvågnings-, kontrol- og automationsløsninger.
  • Lyt til musik, nyd en film og få lydadvarsler med Fusion®-lyd- og underholdningsintegration.
  • Styr og se optagelser direkte på kortplotteren med omfattende kameraunderstøttelse; få endda et levende 360-graders fugleperspektiv af fartøjet under lavhastighedsmanøvrer, såsom docking i et trangt sted med Garmins Surround View-kamerasystem (sælges separat).
  • Tilslut en GPSMAP 9000-kortplotter med et kompatibelt Garmin-smartwatch til fjernbetjening af vigtige MFD-funktioner, herunder kortzoom, autopilotkontrol og mere, direkte fra håndleddet.
  • Brug stemmekommandoer til at styre kortplotteren via et kompatibelt headset (medfølger ikke).
  • OEM'er kan tilpasse hjemmesidelayoutet og splash-skærmen for et unikt brandet look.

GPSMAP 9000-serien understøtter Garmin Navionics+™-kort, der inkluderer Auto Guidance+-teknologi til hurtigere ruteberegninger og forbedrede rutedetaljer sammen med et års abonnement på daglige opdateringer for det mest opdaterede indhold, der er tilgængeligt. Opgrader til Garmin Navionics Vision+™ premium kortlægning for at tilføje relief shading, ekkolodsbilleder, højtopløselige satellitbilleder, luftfotografering og mere.

GPSMAP 9000-serien forventes at være tilgængelig i næste måned og har vejledende priser, der starter ved DKK 81.399. En GPS 24xd positionsmodtager og -antenne med multibånds-GPS er inkluderet med hver MFD, som leverer præcis placeringsinformation og kursnøjagtighed, selv ved lave hastigheder. Besøg Garmins hjemmeside for at lære mere.

GPSMAP 9000-serien

Pris: DKK 81.399

19", 22", 24" eller 27" touchscreens

Understøtter Garmin Navionics+™-kort

Motor
content-loader
content-loader
content-loader