Gå til hoved-indhold

Hanse Yachts Ryck 280 stejler ikke - selv ikke når der lukkes op for 300 hestekræfter

Vi har testet den tyske Ryck 280, som vil være en slags luksus-daycruiser for mange. Båden er vældig adræt og sejler på ingen tid over 40 knob, men den har også et hav af detaljer. Fornyligt testede vi den hos importøren Reese, mens vi tidligere havde afprøvet båden i Cannes, se video.

Test: Bavaria SR 41 skuffede ikke på en flod i Sydtyskland

Den meget populære Bavaria SR 41, der er solgt over 100 af, har masser af plads om læ og i kahytten. Tyskeren har samtidig masser af gode detaljer om bord, viste vores test. Se også video og galleri fra flodsejladsen. Importør Dansk Marine Center har købt én til Danmark.

Test af Viper 233 - dagsejler Made in Germany med luksus og fartblindhed

Viper 233 var som en dyr Audi, da vi skubbede gashåndtaget frem på dagsejleren. Den 250 liter Mercury-motor spandt uden at larme, og accelerationen var slående, indtil vi nåede 44 knob. Sejlglæde og luksus mødte os på testen.

Test: Sea Ray SPX 190 er amerikansk kult til overkommelig pris

Vi har i år været på Silkeborgsøerne for at teste en af Sea Rays mindste bowridere på lige under seks meters længde. Dagsejleren er proppet med gode detaljer og lækkerier, men også sejlglæde. Prisen er samtidig fair, for helhedsindtrykket er positivt.

Test: Selva-joller til midaldrende mænd

Test fra arkivet. De typiske kunder til de to italienske Selva-joller er 50-årige mænd, der fisker eller sejler en tur for billige penge. Vi tester Selva 4,5 og 4,8 på Limfjorden.

Test af søens Audi: Sea Ray Sundancer 320 har fin kombi med bowrider og overnatning til fire

320 Sundancer fra USA’s mest anerkendte bådværft, Sea Ray, kan meget og får med masser af optræk, lækre detaljer og god plads det store smil frem, viser vores test i Cannes. I Danmark har Risbjerg solgt to styks, én med indenbordsmotor og én med to påhængsmotorer.

 

Test: Quicksilver 705 Pilothouse – oplagt til lystfiskeri og tursejlads

Quicksilver fra den amerikanske koncern Brunswick kommer nu med efterfølgeren til Pilothouse 805. Denne Pilothouse 705, en 6,63 meter båd, opfylder lystfiskernes ønsker, og så er den sjov at sejle, viste test ved Cannes. Vi sejlede 37 knob med 200 hk bagpå.

Test af X-Power 33C fra X-Yachts: Ret tjekket weekendcruiser med alverdens elektronik

Vi tester X-Yachts' første motorbåd, X-Power 33C, der med lækre materialer, dyre højtalere, smart indretning og smukke linjer får én til at tro, at man er med i en James Bond-film. Eksempelvis kan man med en knap tænde for nærmest alt om bord.

Test: Tiger BRz' prisvindende bowrider er klædt smukt på og er med stærkt alu-skrog under

Tiger BRz vandt Best of Boat 2020, blandt andet valgt af Motorbaadsnyt.dk, der er med i komitéen. Båden fra Silver Boats sejler sikkert og godt og har en masse gode detaljer, viste test i Silkeborg. Skroget er designet ved hjælp af den unikke svenske Petestep, der giver roligere sejlads.

Test: Merry Fisher 695 - et lille multiværktøj

Test fra arkivet: Jeanneau-båden er til dem, der vil på hyggesejle en weekend eller tage på fisketur, selv i dårligt vejr. Motorbaadsnyt.dk testede den praktiske båd i Sverige.