Gå til hoved-indhold

Vi tester prisbillig polsk Northman 1050 Trawler med masser af plads - kan bruges året rundt

Cockpit og salon er i ét niveau på den polske båd, der er med vældig fin finish, som polakkerne er kendt for. Vi sejlede 19 knob på toppen med en 320 hk Yanmar motor og kommer akkurat op at plane, men den sejler fint omkring 8-12 knob. Med en 370 hk motor planer den høje Northman 1050 Trawler.

Vi tester polsk O’boat o’550 i aluminium: Minimalistisk og smuk daycruiser til kystnær sejlads

Målet var at skabe en balance mellem praktik og finesse. Båden er til sejlere, der trodser det almindelige, lyder det fra det polske værft om O'boat o'550, vi testede udfor havnebyen Gdynia. Skroget er i stærkt aluminium, men det ser du ikke. Den 5,95 meter båd vejer 1.000 kilo.

 

Test af Bavaria SR33 - båden til enhver familie

Bavaria SR-Line med SR41 og SR36 har fokus på at skabe plads til livet på om bord. Under dæk på lillesøsteren Bavaria SR 33 er rigelig med plads til fire personer. Motorbaadsnyt.dk testede hende i Nordtyskland.

 

Finsk AMT 240 DC er med dybt cockpit og smarte løsninger, viser vores test med 40,9 knob

Den nye AMT 240 overrasker dejligt positivt med gode sejlegenskaber, dybt cockpit og smart indretning til en pris på lidt over 750.000 kroner. Dertil fås en stærk, men lydsvag Yamaha 300 hk motor.

 

Vi tester helårsbåden Sargo 45 hjemme i Finland: Luksus til alt slags vejr - se den på Cph Boat Show

Den 14,6 meter lange og 4,25 meter brede båd, der tager 4 måneder at bygge, var en fornøjelse at teste. Sargo 45 har utroligt meget plads, da fribordet er højt. Båden, der kan sejle i al slags vejr, kan ses på Copenhagen Boat Show til august. Læs her og se hvad du får for 7,4 mio. kroner.

 

Test: Polsk el-båd Canna med retrolook giver nærvær og lydløs sejlads

Et lavt fribord gør at du sidder helt nede ved vandet i polske Canna, der med en 30 kW podmotor fra hollandske Rim Drive, kan sejle i 8 timer med fem knobs fart, men det skal foregå tæt på kysten, da fribordet er lavt på den 5,5 meter lange båd. Vi testede båden i Gdynia.

 

 

Finske Quarken 27 Cabn sejlede 43 knob viste vores test - sælges med 300 hk Yamaha-motor

Quarken 27 Cabin er en familiebåd med relativ god plads fordelt på 8,39 meter lange og 2,59 meter bredde. Båden sælges kun med en 300 hk Yamaha-motor, som ifølge værftets salgschef Martin Kortell passer perfekt til båden, vi testede i den finske skærgård. Det gik stærkt og vi rullede lidt sidevers.…

Test: Bavaria SR 41 skuffede ikke på en flod i Sydtyskland

Den meget populære Bavaria SR 41, der er solgt over 100 af, har masser af plads om læ og i kahytten. Tyskeren har samtidig masser af gode detaljer om bord, viste vores test. Se også video og galleri fra flodsejladsen. Importør Dansk Marine Center har købt én til Danmark.

Test: Sea Ray SPX 190 er amerikansk kult til overkommelig pris

Vi var på Silkeborgsøerne for at teste en af Sea Rays mindste bowridere på lige under seks meters længde. Dagsejleren er proppet med gode detaljer og lækkerier, men også sejlglæde. Prisen er samtidig fair, for helhedsindtrykket er positivt. Artikel med priser er nu opdateret juni 23.

Test af populær Bavaria SR 36, der kan bruges året rundt

Vi bringer her testen af årets båd i Best of Boat Award 2022. Og da vi stede tyskeren skuffede den på ingen måde. Bavaria SR36 var nemlig hurtig i optrækket, da der blev lukket op for de to store D4 Volvo Penta-motorer. Se video fra test.