Gå til hoved-indhold

Dansker sejler Silent 55 på solenergi - udfor Cannes YachtingFestival

Danskeren Jack Fridthjof er fx ude og sejle Silent 55, som sejler på solenergi og batterier. Cannes-udstillingen, der slutter i dag, har 750 både og et hav af udstyr man kan se. Efterhånden er der mere og positiv snak om denne udstilling.

Joystik i ny Marex 360 Cabriolet Cruiser med to Mercury-motorer gør havnemanøvre til en leg

Motorbaadsnyt.dk har været i Aabenraa og teste den nye Marex 360 Cabriolet Cruiser. Med 2 x Mercury 270 hk, går havnemanøvrene som en leg viser video. Se to videoer om den norske båd kan du se på Copenhagen Boat Show i Ishøj.

Luksusbåden Sessa Marine C38 får topkarakter under test på Aarhusbugten

Vi tog på vandet med Sessa Marine-sejler Tom Elert, der fortæller om båden efter to måneders sejlads i den. Motorbaadsnyt.dk testede også båden og kan fuldt stå inde for både adrætte sejlegenskaber, flot superyacht-finish på dæk og i salon, men også en indretning, der giver luft til sejlere om bord....

Test af Viper 233 - dagsejler Made in Germany med luksus og fartblindhed

Viper 233 var som en dyr Audi, da vi skubbede gashåndtaget frem på dagsejleren. Den 250 liter Mercury-motor spandt uden at larme og accelerationen var slående, indtil vi nåede 44 knob. Sejlglæde og luksus mødte os på testen.

Test: Boston Whaler 37 - lystfiskerbåd der kan det hele

3 x 300 hk Mercury-motorer er spændt bag på den amerikanske lystfiskerbåd, som Motorbaadsnyt.dk har testet. Se, hvad du får for 3,35 mio. kr.

Test: Smart indrettet Bayliner Ciera 8

Amerikanske Bayliner har sendt ny båd på markedet. En familie på fire kan sagtens være i båden, der er godt indrettet. I bølger kan den høje, smalle båd rulle lidt.

Yamarin 63 HT forlænger din sæson - video

Motorbaadsnyt.dk var i Tanum Strand i Sverige og teste finske Yamarin 63, men først gav importør fra Yamaha i Odense, Preben Hansen, en rundvisning.

Vi tester ny Sealine C390 med masser af plads og Volvo Penta-Power

Vi var på Flensborg Fjord og teste den nye, tyske Sealine C390. En båd med et hav af detaljer og masser af plads. Fremme og tilbage er der store solsenge, og i kahytten er fint lys på grund af store sideruder. Importør Henrik Reese forklarer om båden med 2 x V6 Volvo Penta med drev.

Yamarin 88 Daycruiser er luksus til den kræsne, og hun sejler som en drøm

Den finske båd sejler let over 45 knob med en 300 hk V6 Yamaha, viste motorbaadsnyt.dks test i Sverige. Båden, der koster lige over 900.000 kr. med denne motor og masser af udstyr, har et dybt cockpit, hvor der kan laves mad og vaskes op. Om læ er der fin soveplads til to, og der er et rummeligt...

Rat kan trækkes en meter tilbage på Jeanneau 605 Marlin

Jeanneau 605 Marlin er med variabel styring, hvor rattet kan rykkes tilbage til cockpittet, så man kan stå og styre ude, hvilket er smart til trollingfiskeri og havnemanøvre. Vi testede i Sverige.