Gå til hoved-indhold

Rat kan trækkes en meter tilbage på Jeanneau 605 Marlin

Jeanneau 605 Marlin er med variabel styring, hvor rattet kan rykkes tilbage til cockpittet, så man kan stå og styre ude, hvilket er smart til trollingfiskeri og havnemanøvre. Vi testede i Sverige.

Test: Boston Whaler 37 - lystfiskerbåd der kan det hele

3 x 300 hk Mercury-motorer er spændt bag på den amerikanske lystfiskerbåd, som motorbaadsnyt.dk har testet. Se hvad du får på 3,35 mio. kr.

Sådan sejlede Royal Denship 82 Open til 35 mio.

Motorbaadsnyt.dks udsendte var i 2008 på Århus Bugten og sejle 45 knob med en Royal Denship 82 Open til 35 mio. kroner.

Test: Smart indrettet Bayliner Ciera 8

Amerikanske Bayliner har sendt ny båd på markedet. En familie på fire kan sagtens være i båden, der er godt indrettet. I bølger kan den høje, smalle båd rulle lidt.

Vi tester Jeanneau 895 - en familiebåd der virker

Vi har været i Sverige i denne uge og teste motorbåde. En af dem er en Jeanneau 895. Her giver importør Preben Hansen fra Yamaha en rundvisning.

Motorbaadsnyt.dk tester italienske Comitti Isola 33

Værftet fra det nordlige Italien er eksperter i at lave individuelle både. Fx denne Comitti Isola 33. Importør Mads Elleskov forklarer under test i Cannes.

Test af Sargo 33: Sikker og sporty båd til enhver mand (og kvinde)

Det er svært at blive skuffet over Sargo 33, viser test på Øresund. Båden giver en super oplevelse. Båden kan ses på Ishøj fra 31. august til 2. september.

Fjord 36 Express test: Maskulin cabriolet, der kløver bølgerne optimalt

Den seks tons dagsejler skærer bølger, som en kniv i blødt smør, selv med 41 knob, som vi sejlede på Aabenraa Fjord med 700 hk. Den åbne båd var perfekt til denne sommer.

Italienske Invictus ses i Helsingør - vi tester Invictus 200 FX

Maritimt Center i Helsingør har et italiensk bådcenter, hvor vi så på tre af bådene. Invictus 200 FX viste, at den både er tør og sikker. Den 20 fods båd er bred og stabil, men ikke en sprinter.

52 knob i Aarhus med Humber 800 Sport Pro med støjsvag motor

Daniel Bak fra Baadhuset i Beder, syd for Aarhus, forklarer, hvad man får for lidt mere end en halv mio. kroner. Motorbaadsnyt.dk nød acceleration og støjsvag Mercury 300.