Gå til hoved-indhold

Luksusbåden Sessa Marine C38 får topkarakter under test på Aarhusbugten

Vi tog på vandet med Sessa Marine-sejler Tom Elert, der fortæller om båden efter to måneders sejlads i den. Motorbaadsnyt.dk testede også båden og kan fuldt stå inde for både adrætte sejlegenskaber, flot superyacht-finish på dæk og i salon, men også en indretning, der giver luft til sejlere om bord....

Test af Viper 233 - dagsejler Made in Germany med luksus og fartblindhed

Viper 233 var som en dyr Audi, da vi skubbede gashåndtaget frem på dagsejleren. Den 250 liter Mercury-motor spandt uden at larme og accelerationen var slående, indtil vi nåede 44 knob. Sejlglæde og luksus mødte os på testen.

Test: Boston Whaler 37 - lystfiskerbåd der kan det hele

3 x 300 hk Mercury-motorer er spændt bag på den amerikanske lystfiskerbåd, som Motorbaadsnyt.dk har testet. Se, hvad du får for 3,35 mio. kr.

Test: Smart indrettet Bayliner Ciera 8

Amerikanske Bayliner har sendt ny båd på markedet. En familie på fire kan sagtens være i båden, der er godt indrettet. I bølger kan den høje, smalle båd rulle lidt.

Yamarin 63 HT forlænger din sæson - video

Motorbaadsnyt.dk var i Tanum Strand i Sverige og teste finske Yamarin 63, men først gav importør fra Yamaha i Odense, Preben Hansen, en rundvisning.

Vi tester ny Sealine C390 med masser af plads og Volvo Penta-Power

Vi var på Flensborg Fjord og teste den nye, tyske Sealine C390. En båd med et hav af detaljer og masser af plads. Fremme og tilbage er der store solsenge, og i kahytten er fint lys på grund af store sideruder. Importør Henrik Reese forklarer om båden med 2 x V6 Volvo Penta med drev.

Yamarin 88 Daycruiser er luksus til den kræsne, og hun sejler som en drøm

Den finske båd sejler let over 45 knob med en 300 hk V6 Yamaha, viste motorbaadsnyt.dks test i Sverige. Båden, der koster lige over 900.000 kr. med denne motor og masser af udstyr, har et dybt cockpit, hvor der kan laves mad og vaskes op. Om læ er der fin soveplads til to, og der er et rummeligt...

Rat kan trækkes en meter tilbage på Jeanneau 605 Marlin

Jeanneau 605 Marlin er med variabel styring, hvor rattet kan rykkes tilbage til cockpittet, så man kan stå og styre ude, hvilket er smart til trollingfiskeri og havnemanøvre. Vi testede i Sverige.

Sådan sejlede Royal Denship 82 Open til 35 mio.

Motorbaadsnyt.dks udsendte var i 2008 på Århus Bugten og sejle 45 knob med en Royal Denship 82 Open til 35 mio. kroner.

Vi tester Jeanneau 895 - en familiebåd der virker

Vi har været i Sverige i denne uge og teste motorbåde. En af dem er en Jeanneau 895. Her giver importør Preben Hansen fra Yamaha en rundvisning.