Gå til hoved-indhold

Test: Merry Fisher 695 - et lille multiværktøj

Test fra arkivet: Jeanneau-båden er til dem, der vil på hyggesejle en weekend - eller tag på fisketur i selv dårligt vejr. Motorbaadsnyt.dk testede i Sverige den praktiske båd.

Vi tester amerikanske Regal XO33 med to udenbordsmotorer - alt virker og mere til

Regal i USA er fyldt 50 år. Den kæmpe erfaring afspejles tydeligt i deres både, det så vi efter fabriksbesøg i Orlando her i efteråret og efterfølgende da vi testede både. Fx Regal XO33 med to påhængsmotorer på hver 300 hk. Topfarten var 42,3 knob.

Joystik i ny Marex 360 Cabriolet Cruiser med to Mercury-motorer gør havnemanøvre til en leg

Motorbaadsnyt.dk har været i Aabenraa og teste den nye Marex 360 Cabriolet Cruiser. Med 2 x Mercury 270 hk, går havnemanøvrene som en leg viser video. Se to videoer om den norske båd.

Test: NC 14 med vaskemaskine og vinkælder

Med en lukket kahyt er NC 14 skabt til at bo i hele året. Den franske båd er smuk på vandet, men den sejler også godt i bølger, da stævnen er spids og stejl. Motorbaadsnyt.dk tester.

Test af Viper 233 - dagsejler Made in Germany med luksus og fartblindhed

Viper 233 var som en dyr Audi, da vi skubbede gashåndtaget frem på dagsejleren. Den 250 liter Mercury-motor spandt uden at larme, og accelerationen var slående, indtil vi nåede 44 knob. Sejlglæde og luksus mødte os på testen.

80 procent af kvinderne sejler kun for mandens skyld

- Det har jeg læst et sted, og det passer, siger gymnasielærer Niels Lassen, som gav os lov til at teste sin 30 fods svenske motorbåd i træ. Oskar Sjölin hedder bådtypen, der er unik. Vi prøvede båden i Marselisborg.

Test af Stingray 214: Dagsejler til sommersejlads

Stingray 214 LR er sporty at sejle. Selv med en mindre 115 hk Mercury var optrækket rigeligt til Motorbaadsnyt.dk's udsendte. Topfarten var 33 knob.

 

Vi tester Greenline 45 Fly i Slovenien - få en rundvisning

30,7 knob kunne vi sejle i Greenline 45 Fly med to store Volvo Penta IPS-motorer. Der er nu solgt 50 af bådtypen. 95 procent af amerikanerne tager bådtypen med hybrid (el- og dieselmotor), mens kun 50 procent af europæerne vælger hybrid.

Flytbart styretøj gav Best of Boat Award til Merry Fisher 605 Marlin

Styretøjet kan flyttes tilbage så du lettere kan klare havnemanøvre, har motorbaadsnyt.dks test vist, som du kan se i video i toppen. Den danske importør Preben Hansen fra Yamaha i Odense fortæller at mange køber den fordi den er let at håndtere.

Best of Boat Award 2019: 6 motorbåde-vindere annonceret i Berlin

6 vindere er fundet: Silver Tiger (bedst for begyndere), Jeanneau Merry Fisher 605 Marlin (bedst til fiskeri), Marex 360 CC (bedst til familie), Frauscher 1414 (bedst for sjov ), Silent Yachts 55 (bedst til rejser) og candela Seven (bedst for fremtiden).