Gå til hoved-indhold

Tucos ProZero 15 m er en let, velsejlende og stærk arbejdsbåd – Motorbaadsnyt.dk tester

Vi var med Tuco Marine Groups direktør Jonas Pedersen på en ProZero 15m FR Workboat en kold dag i december 2020, men inde i en rummelig kahyt var der rigeligt varmt. Båden, der kan sejle 37 knob, er stærk og skal bruges som inspektionsfartøj til norsk laksefiskeri.

 

Test af Auster 740 CC: Tysk grundighed og retrolook til fornuftige penge

Båden, vi testede ud for Egå, er med tysk grundighed overalt. Eksempelvis blev båden fabriksafprøvet i vand, før den blev leveret, for at undgå fejl i leverancen. Det fortæller Henrik Lund fra Dansk Marine Center, der har den på lager i december 2020.

 

Vi tester 39 kilo let kulfiberbåd AS Tender 340 - et stærkt alternativ til RIB

Motorbaadsnyt.dk har været i Werder nær Berlin for at teste den kun 3,4 meter lange, tyske AS Tender 340. Den lette kulfiberbåd er til kystnær sejlads. Man sidder højt, og båden er stabil, også når man står op i den.

Vi tester amerikanske Regal XO33 med to udenbordsmotorer - alt virker og mere til

Regal i USA er fyldt 50 år. Den kæmpe erfaring afspejles tydeligt i deres både. Det så vi under fabriksbesøg i Orlando her i efteråret, og efterfølgende da vi testede både. Fx Regal XO33 med to påhængsmotorer på hver 300 hk. Topfarten var 42,3 knob.

Test: Selva-joller til midaldrende mænd

Test fra arkivet. De typiske kunder til de to italienske Selva-joller er 50-årige mænd, der fisker eller sejler en tur for billige penge. Vi tester Selva 4,5 og 4,8 på Limfjorden.

 

Yamarin 63 HT forlænger din sæson - video

Motorbaadsnyt.dk var i Tanum Strand i Sverige for at teste finske Yamarin 63, men først gav importør fra Yamaha i Odense, Preben Hansen, en rundvisning. Her en artikel fra arkivet om en båd, der stadig er aktuel.

Tesla-ejere er vilde med svenske Candela Seven - det er Motorbaadsnyt.dk også efter test

Et stykke legetøj til 1,8 mio. kroner, der svæver én meter over bølgerne. Udstyret med en 50 kWh elektrisk Torqeedo-motor med foils på motor og i midten af båden, styret med en computer - dét er, hvad Candela Seven er. Båden kan sejle 50 sømil med 22 knob.

Test: Merry Fisher 695 - et lille multiværktøj

Test fra arkivet: Jeanneau-båden er til dem, der vil på hyggesejle en weekend - eller tag på fisketur i selv dårligt vejr. Motorbaadsnyt.dk testede i Sverige den praktiske båd.

Joystik i ny Marex 360 Cabriolet Cruiser med to Mercury-motorer gør havnemanøvre til en leg

Motorbaadsnyt.dk har været i Aabenraa og teste den nye Marex 360 Cabriolet Cruiser. Med 2 x Mercury 270 hk, går havnemanøvrene som en leg viser video. Se to videoer om den norske båd.

Test: NC 14 med vaskemaskine og vinkælder

Med en lukket kahyt er NC 14 skabt til at bo i hele året. Den franske båd er smuk på vandet, men den sejler også godt i bølger, da stævnen er spids og stejl. Motorbaadsnyt.dk tester.