Gå til hoved-indhold

Buster Le i test: All-round til lystfiskeri og småture

Finske Buster Le, har aluminiumsskrog og smagfuldt dæk i glasfiber. Båden er robust, men stadig vældig sporty, selvom båden kun er 50 hestekræfter på.

 

Seahunter klarer test-fald på seks meter

Miami-firmaet dropper en motorbåd for at vise, at deres nye byggemetode med kevlar og kulfiber holder. Kort tid efter tager den ud og sejler, trods faldet, skriver hamnen.se

Sejltur med Finnmaster Pilot 7 Weekend

Vi fik en rundvisning og tur af importøren Yamha, før vi testede den finske båd, i Tanum Strand, Sverige. Familiebåden har en kæmpe kahyt. Den koster 469.000 kroner.

Test: Cap Camarat 8.5 sejler 44 knob

Den åbne Cap Camarat 8.5 sejler som en drøm gennem bølgerne, men med to store Yamaha-motorer koster båden også næsten en million kroner.

 

Test af Swift Trawler 50 du let kan bo i

Beneteaus Swift Trawler 50, der koster fra 5,49 mio. kroner, er et oplagt sted at bo i. Sejladsen går i et afslappende tempo.

 

Test: Sporty OceanMaster 630 med trang kahyt

Vi har sejlet den norsk-designet og polsk bygget OceanMaster 630, der er vældig sjov at sejle, især op til 30 knob. Den prisbillige båd har mange praktiske løsninger.

Vi prøver sexet Bavaria 300 Sport

40,1 knob var topfarten på den tyske turbåd, der har 2 x 260 Mercruiser benzinmotor om bord. Vi testede den i Nordtyskland, det blev lidt vådt til tider.

Test af Årets Båd 2014: Flyer 6 med tre indretninger

Flyer 6 fås med tre indretninger på samme skrog. Vi valgte at teste Flyer 6 Space Deck. Båden, der sejler næsten 40 knob, tilbyder sjov sejlads til mange formål.

Ny messe skal få folk op af sofaen

Når Copenhagen Outdoor Festival første gang løber af stablen i 2016, bliver det med visionen om, at flere danskere skal dyrke idræt. Det sker igennem en række anderledes aktiviteter og sportsgrene.

Nordkapp Enduro 605: Sporty nordmand

Nordkapp Enduro 605 sejler let over 37 knob, hvis man har travlt til søs. Båden har en stejl stævn og en bred bagdel, der gør at båden planer hurtigt.