Gå til hoved-indhold

Forlist trolling-fisker genser båden på land - TV 2 Bornholm fulgte med

Det var en speciel oplevelse, da fisker Kaj Lindeberg Nielsen forleden fik mulighed for at gense den motorbåd, der sidst i april forliste under Trolling Master Bornholm. Få link til tre minutter langt tv-indslag.

Trolling Master Bornholm aflyses for anden gang i træk

Nordeuropas største trolling-konkurrence for lystfiskere kommer ikke på vandet i 2021. Det begrænsede forsamlingsforbud og de lukkede grænser får arrangørerne til at opgive årets event.

Garmin tilføjer Perspective Mode til Panoptix LiveScope live-scanning ekkolod

Den alsidige trollingmotorholder giver et nyt 'lystfiskersperspektiv' til lavt vand. - Borte er dagene med at kaste blindt efter flokke af fisk under dokker og langs kystlinjer takket være den nye LiveScope Perspective Mode, forklarer Garmin.

For 10. år holder Onsevig DM i Fladfisk - 170 trolling både fra hele landet er klar

Onsevig havn på Lolland er for 10 år vært for et af Danmarks største fiskestævner DM i Fladfisk.

Jægerspris-fisker tager fra Trolling Master Bornholm med den største laks og 100.000 kr.

Konkurrencens bedste fangst hev Erik B. Larsen fredag ombord på Østersøen. En laks, som ingen af de øvrige deltagere kunne matche. I alt blev 1095 fisk indvejet ved stævnet.

Se live fra finalen ved Trolling Master Bornholm kl. 14.00

Vinderen af Nordeuropas største fiskekonkurrence udpeges i eftermiddag på Bornholm, når konkurrencens største laks skal findes i TV-studiet. Danske Erik B. Larsen fører inden finaledagen med en laks på 19,460 kg.

Imponerende 512 laks vejet ind på førstedagen ved Trolling Master Bornholm

Laksene bider lystigt på krogen i Østersøen, hvor Nordeuropas største lysfiskerkonkurrence torsdag morgen blev skudt i gang. Danske Morten Østergaard ligger i front med en laks på 16,650 kilogram.

Mød en foregangsmand med hang til alt i udstyr!

Kom med ombord på Biilmanns Campion Explorer 552 - ADVARSEL! der er en vis risiko for at du bliver forpustet undervejs.....

Når trolling-fiskeriet går i blodet

Vi har taget et kig på Allan Nielsens toptunede Drago-båd - båden er en topklasse trollingbåd, og resultatet af en fortsat stigende interesse for trollingfiskeriet.

34 fods trawler fra Rhéa Marine er 100 procent franskbygget

Rhéa Marine's nye 34 fods trawler får verdenspremiere på boot 2019. Båden bliver den mindste båd der nogensinde er bygget af værftet i frankrig. Båden sælges af Shipeshape i Rungsted.