Gå til hoved-indhold

Princess 45 stjålet i Marselisborg Havn - seks dage senere dukker den op i Bergen i Norge

Claus Dissings Princess 45, til en nuværende værdi af 2,5 millioner kroner, plejer at ligge i Marselisborg Havn. Det gjorde den så ind til natten til onsdag 23. august, da den pludselig i nattens mulm og mørke blev sejlet ud af havnen. Med slukket lys og et gps-system sat ud af spillet.

 

Ni unge i speedbåd rammer klipper i Norge - to døde

Ni personer kæntrede ved ø et godt stykke nordpå i Norge. Efterforskning retter sig mod formodet bådfører. To personer er omkommet, efter at en båd med ni personer i alderen 18 til 20 år kæntrede i Norge natten til lørdag. Det oplyser politidistriktet i Nordland. Det skriver TV 2.

 

Bluebay Marine i Silkeborg mærker ikke til høje renter - ligger 28 procent over budget for 2023

- Der er ingen tvivl om at tingene ikke er som 2021 og 2022, men det var jo unormale tider i branchen, siger Dan Løwe Christiansen, som mener at de har succes i år bl.a. pga. høj service og marketing.

Græske Drago 750 har verdenspremiere på Copenhagen Boat Show 2023

Drago 750 er til familien, der ønsker plads til hygge og planende sejlads, lyder det fra Baadhuset.dk, der udstiller båden i Ishøj på Copenhagen Boat Show.

Voldsom bådbrand på motorbåd i Rødvig da motoren blev tændt - båden bliver ikke båd igen

Scenariet så særdeles voldsomt ud, da en motorbåd søndag morgen brød i brand i Rødvig Havn. Nu forklarer Rødvig Skibs & Bådebyggeri A/S her hvad der faktisk skete. Den brændte båd bliver ikke båd igen, forklarer vagtchef hos Midt- og Vestjællands Politi.

Vandscooter-sejler på hospitalet - mister herredømmet og sejler ind i siden på en motorbåd i Kerteminde

En uerfaren vandscooter-sejler, som ifølge motorbaadsnyt.dk lige skulle prøve en vandscooter, mistede herredømmet og sejlede ind i siden på en Nimbus 3000, der blev totalskadet. Sejleren røg på hospitalet og er ikke afhørt endnu, men ingen bliver sigtet.

Vandscooter påsejler motorbåd i Kerteminde og laver kæmpe hul i siden ved vandlinjen

Ejeren af motorbåden var bange for at motorbåden sank og tilkaldte derfor hjælp hos Dansk Søredningsselskab.

Brint som nyt brændstof til bådmotorer - Jan Hovald blogger om brint teknologi

Brinten opsamles i trykbeholdere og kan betragtes som det nye grønne brændstof. - De nye brintteknologier presser på – det har de gjort i nogen tid, fortæller Jan Hovald i sin nyeste blog. Brint kan være et nyt brændstof for fremtiden. De første eksempler bruger en brint FC ’forlænger'.

Crashtest-video fra testcenter viser hvad der sker med sejlere når en speedbåd rammer en mole eller sten

Vi er alle bekendt med bilulykkestest. Men hvad sker der, når en båd stopper et øjeblik? Hvis du for eksempel rammer et rev eller en pæl? Testfakta AB i Sverige viser hvad der sker, når en almindelig familie i en almindelig skærgårdsjeep pludselig stopper ved 20 knob.

Nordmand forklarer om brand i sin Fairline motorbåd - se dramatisk video

Der gik kun fire minutter, fra Magne Walakers båd havde en mindre brand, til båden var fuldstændig omspændt af flammer. Årsagen til branden er endnu ikke fastlagt.