Gå til hoved-indhold

Sponsoreret artikel: Hvad har speedbåde og racerbiler til fælles?

Den ene regerer på havet, den anden hersker på asfalten. Så hvad kan speedbåde og racerbiler overhovedet have til fælles. Intet, tænker du sikkert, men så alligevel. Der er, når alt kommer til alt, op til flere ligheder mellem de to enheder, som man måske ikke lige ser med det blotte øje.

Dansk Rand Source 22 vinder pris i Best of Boat Award i Berlin

Priser blev BOAT & FUN BERLIN blev uddelt i fire kategorier til Ryck 280 (Bedst til begyndere), Leopard 46 Powercat (Bedst til rejser), Rand Source 22 (Bedst til sjov) og Bavaria SR 36 (Bedst til Familie) – Bedste for Future Award går til Delphia Yachts elektriske bådinfrastrukturprojekt.

 

Besøg fantastiske Berlin og se masser motorbåde på BOAT & FUN BERLIN - fx ny fuld elektrisk Delphia 10 LoungeTop

Berlins udstillingshaller er igen et sted vandsportsentusiaster. Udstillingen er fra 24. til 27. november 2022. BOAT & FUN BERLIN har især mange motorbåde, der vises frem og en masse udstyr, men også autocampere. Lige nu er motorbaadsnyt.dk på udstillingen, det er vi hvert år.

X-Power 33C nu også med to påhængsmotorer

X-Yachts første motorbådsmodel – X-Power 33C – fås nu også i en model med dobbelt påhængsmotor. Tidligere versioner af denne stilrene båd med svenskudviklet skrog har tidligere kun været tilgængelig med V8 indenbords diesel.

 

Unge studerende får pris for bionedbrydeligt fiskenet lavet af edderkoppesilke, søanemoner og muslinger

Ni studerende fra Københavns Universitet har vundet en stor pris for deres bionedbrydelige fiskenet, deres fiskenet skal derimod kunne nedbrydes på tre til fem år, mens de nuværende tager 800 år at nedbryde, skriver TV 2.

Boat & Fun Berlin bådudstiling fra 24. november med en masse motorbåde

Fra 24. til 27. november byder BOAT & FUN BERLIN 2022 igen på mange bådinnovationer på Berlins udstillingsområde. Et fokus i år er på bæredygtighed, elektriske både og at leve på vandet. Læs om de mange bådnyheder.

Tysk containerskib trukket fri af grunden ved Strib med mange tilskuere

Der var masser af tilskuere, da skib blev trukket fri. Se video fra Maritime Danmark.

Motorbåd fundet ved Frederikshavn - men ejeren mangler

Motorbåden Great White blev for en måned siden fundet nær nordjyske Frederikshavn. Bådens ejer er endnu ikke dukket op, og derfor spørger politiet nu offentligheden om hjælp.

Princess Yacht Denmark har 48 bådpladser i Greve Marina - vi fik en rundvisning

Peter Vinther, chef for Princess Yacht Denmark, giver her en kort rundvisning over både, der lige nu vises frem, hvis man bestiller tid. Firmaet råder over 48 bådpladser og der er Princess både for millioner af kroner. Den største båd er 72 fod.

Bådebygger: Filt i kahytten kan skabe for meget fugt

Filt, krydsfiner og diverse afdækningslister vil virke som en væge for vand og kondens, fortæller bådebygger Jesper Kold til Minbaad.dk. En anden ekspert bakker bådebyggeren op.