Gå til hoved-indhold

Græske Drago 750 har verdenspremiere på Copenhagen Boat Show 2023

Drago 750 er til familien, der ønsker plads til hygge og planende sejlads, lyder det fra Baadhuset.dk, der udstiller båden i Ishøj på Copenhagen Boat Show.

Voldsom bådbrand på motorbåd i Rødvig da motoren blev tændt - båden bliver ikke båd igen

Scenariet så særdeles voldsomt ud, da en motorbåd søndag morgen brød i brand i Rødvig Havn. Nu forklarer Rødvig Skibs & Bådebyggeri A/S her hvad der faktisk skete. Den brændte båd bliver ikke båd igen, forklarer vagtchef hos Midt- og Vestjællands Politi.

Vandscooter-sejler på hospitalet - mister herredømmet og sejler ind i siden på en motorbåd i Kerteminde

En uerfaren vandscooter-sejler, som ifølge motorbaadsnyt.dk lige skulle prøve en vandscooter, mistede herredømmet og sejlede ind i siden på en Nimbus 3000, der blev totalskadet. Sejleren røg på hospitalet og er ikke afhørt endnu, men ingen bliver sigtet.

Vandscooter påsejler motorbåd i Kerteminde og laver kæmpe hul i siden ved vandlinjen

Ejeren af motorbåden var bange for at motorbåden sank og tilkaldte derfor hjælp hos Dansk Søredningsselskab.

Brint som nyt brændstof til bådmotorer - Jan Hovald blogger om brint teknologi

Brinten opsamles i trykbeholdere og kan betragtes som det nye grønne brændstof. - De nye brintteknologier presser på – det har de gjort i nogen tid, fortæller Jan Hovald i sin nyeste blog. Brint kan være et nyt brændstof for fremtiden. De første eksempler bruger en brint FC ’forlænger'.

Crashtest-video fra testcenter viser hvad der sker med sejlere når en speedbåd rammer en mole eller sten

Vi er alle bekendt med bilulykkestest. Men hvad sker der, når en båd stopper et øjeblik? Hvis du for eksempel rammer et rev eller en pæl? Testfakta AB i Sverige viser hvad der sker, når en almindelig familie i en almindelig skærgårdsjeep pludselig stopper ved 20 knob.

Nordmand forklarer om brand i sin Fairline motorbåd - se dramatisk video

Der gik kun fire minutter, fra Magne Walakers båd havde en mindre brand, til båden var fuldstændig omspændt af flammer. Årsagen til branden er endnu ikke fastlagt.

Bogen Knob & Stik i ny udgave - udkom første gang i 1964

Der er knob til enhver lejlighed. Spørgsmålet er bare hvilket knob der er det bedste, og hvordan det slås. Knob & Stik, skrevet af Nils Trautner, viser trin for trin og samler nødvendig viden om knob, stik, splejsninger, taklinger og tovværk for sejlere, spejdere og andre friluftsfolk.

Molslinjen i redningsaktion – voksne og barn i motorbåd tog vand ind

Et drama til havs udspillede sig lørdag eftermiddag på Aarhusbugten, hvor en motorbåd tog vand ind. Ifølge Forsvaret befandt to voksne og et barn sig ombord på båden.

Er det din motorbåd? Lokalpolitiet Guldborgsund efterlyser ejerne

En båd er drevet i land i Guldborgsund. Nu efterlyser politiet dens ejer.