Gå til hoved-indhold

Princess 50 hævet ved Rødvig efter den ramte stenmole - nu er den i Dragør efter tur på pram

Den milliondyre motorbåd var derfor ude på sin første tur, da den forliste i Danmark. Princess 50eren kom direkte fra Princess-værftet i England til en kunde med et indhyret mandskab, fortæller Sjællandske Tidende. Vi går ud fra at den nu skal på Dragør Baadeværft efter den sejlede på stenmole.

Motorbåd planede på stenmole i Rødvig - gav kæmpe brag og så var der stille

En gæstesejler på den indvendige side af Østmolen ved lystbådehavnen i Rødvig vågnede i nat ved et kæmpe brag – og så blev der helt stille, fortæller Sjællandske Nyheder, der viser billeder.

Kongeskibet Norge og Kongeskibet Dannebrog mødes i København og er på vej til Aarhus

D.M. Kong Harald og Dronning Sonja af Norge ankom 15. juni 2023 til København med Kongeskibet Norge og indleder herefter et officielt besøg i Danmark. Dagen efter sejler Majestæterne til Aarhus, og her vil det norske kongeskib være ledsaget af Kongeskibet Dannebrog med Kronprinsparret ombord.

Næsten hver fjerde bådejer vælger båden frem for familien

For mange er kærligheden til båden stor, og ferieplanerne består af lange dage til søs. For nogle er det faktisk sådan at de prioriterer tid med båden, frem for tid med familien, viser en ny undersøgelse fra Yamaha.

Tuco Marine lancerer nyt ubemandet fartøj til indsamling af data og overvågning af havområder

Tuco Marine i Faaorg præsenterer ProZero 8m USV: Revolutionerer Maritim dataindsamling og hydrografiske undersøgelser. Med teknologien udviklet i ENDURUNS-projektet, der er støttet af EU, vil den fremtidige kortlægning af havbunden være mere præcis

Peter Vinther fra Princess siger farvel og tak - reception 30. juni i Greve

Fredag 30. juni bliver min sidste arbejdsdag for Princess Yachts Denmark, og jeg sejler derfor videre til nye eventyr i mit liv, fortæller Peter Vinther.

Særligt arrangement på M/S Museet for Søfart - Hør om hospitalsskibet Jutlundia

Mange kender hospitalsskibet JUTLANDIA fra Kim Larsens store hit om det flydende danske hospital, der hjalp sårede soldater og civile i Koreakrigen. Men det er i Helle Juhls fortælling vil man opleve dagligdagen på skibet, der foregik for 72 år siden.

Se den nye, norske Ibiza 601 hos Baadhuset.dk

Den norske Ibiza model 601 er en motorbåd med mange finurlige detajler - højt fribord, mange sidde pladser og lækkert design. Båden er en åben tender lignende båd, der gør sig rigtigt på havet og den kan købes lige nu hos Bådhuset A/S ved Aarhus. Se den også på Copenhagen Boatshow i august

Københavns motorbådsklub - del af byens kulturarv - fejrer 100-års jubilæum i hjertet af København

Københavns Motorbådsklub af 1923 (KMK1923), Danmarks ældste motorbådsklub, er begejstrede for at kunne markere 100-års jubilæum den 31. maj 2023.

Sponseret artikel: Vælg den rette båd til dig

I denne artikel vil vi hjælpe dig med at forstå de forskellige typer både og sejloplevelser, vurdere dit erfaringsniveau, fastlægge dit budget og forstå vigtigheden af vedligeholdelse og pleje af en båd. På denne måde vil du have et solidt fundament for at træffe en informeret beslutning.