Gå til hoved-indhold

Prestige M48 - designet som motorkatamaran fra starten med smalle undervandsskrog

Mange motorbåde-katamaraner er designet som sejlbåde, men denne Prestige M48 med 130 kvm plads er fra start designet til motorsejlads med smalle undervandsskrog, der giver mindre modstand i vandet og større kahytter mellem skrogene, fortæller importør Tempo Bådsalg i Ishøj.

 

Færgen ÆrøXpressen gik på grund og er sat midlertidig ud af spil

ÆrøXpressen, der sejler mellem Marstal og Rudkøbing, gik fredag på grund ud for Marstal. Det skete efter en teknisk fejl der betød, at navigatøren mistede kontrollen med færgen. Færgen er nu på værft og ventes først klar den 9. februar.

Axiom 2 Pro: Mest kraftfulde Axiom kortplotter, der er udviklet af Raymarine

Axiom 2 Pro leverer en flydende og yderst intuitiv navigationsoplevelse. Den opgraderede 6-core processor muliggør hurtigere visning af søkort, øjeblikkelig respons og mulighed for at køre flere apps samtidigt, lover Raymarine.

Ejer af Reese Marin, Kasper Reese, hædret af Marex for stort salg

Ejer af Reese Marin Kasper Reese modtog MAREX prisen for at være årets importør og "Top Rated” forhandler i Danmark og Nordtyskland.

 

Stærkt svensk søredningsfartøj styrker redningsaktioner fra Assens

Da redningsstationen på Årø valgte at nedlægge sig selv spurgte de om man i Assens ville have en svensk redningsbåd, der er stærk og har 2 x 275 hestekræfter

 

Hundested Propeller A/S holder offshore vindmølleparker i gang når vingerne står stille

Hundested Propeller A/S er blevet en del den kritiske infrastruktur på flere internationale offshore vindmølleparker. Propelspecialisterne sørger for, at der er minimal nedetid, når vingerne står stille i Nordsøen.

Lodseriet DanPilot vil ansætte 30 nye lodsaspiranter

- Vi ansætter en kombination af erfarne lodser og lodsaspiranter, som kan bistå med at sikre det danske farvand både nu og i fremtiden, siger Erik Merkes Nielsen, administrerende direktør hos DanPilot.

Candela C-8 'drevet af Polestar', el-båd med længst rækkevidde - hydrofoilteknologi hjælper en del

Med en forventet rækkevidde på op til 57 sømil med 22 knobs fart, og med DC-opladning er den foilende, svenske Candela C-8 'powered by Polestar'. Båden er designet til at tage kampen om med både, der drives med fossile brændstoffer.

Tennis-stjernen Rafael Nadal bliver ejer af elektrisk racerbådshold

Tennis-legenden Rafael Nadal slutter sig til UIM E1 World Championship, som ejer af et af de nye racerhold.

Sponsorindhold: Blackjack - underholdning til bådturen eller derhjemme

Blackjack er et af de mest populære kortspil, og det kan bruges som underholdning både på en bådtur eller derhjemme. Det er et let læringsspil, hvor alle kan være med, uanset alder eller spillererfaring. Blackjack er især godt til at skabe hyggelige stunder sammen med venner og familie.