Gå til hoved-indhold

Fire steder i Thisted Kommune kan du sove i vandshelter - helt gratis

Du har måske tilbragt en nat i en shelter i skoven, men hvad med en vandshelter? Hvis ikke, så har du nu mulighed for at prøve det fire steder i Thisted Kommune.

Mød Dansk Søredningsselskabs frivillige ved Maritim Weekend i Faaborg

Også eskadrille 722 kommer lørdag den 28. maj til Faaborg og demonstrerer deres SAR-beredskabshelikopter. De starter med en rundflyvning over byen og laver herefter en fingeret redningsoperation på vandet foran havnen.

De danske redningsmænd i opråb: - Dem, vi sender på havet, skal vi gerne have hjem igen

Jens Slot, formand for de danske redningsmænd, er nervøs for sikkerheden. Skibene er forældede, og en længe planlagt udskiftningen af flåden trækker ud.

AIS for begyndere - sejl mere sikkert

AIS er et digitalt signal, der sendes via VHF af alle større skibe samt flere lystfartøjer. AIS rækker typisk 7-10 sømil, afhængig af antennehøjde, vejr og så videre, forklarer Furuno.

Reese Marin udstiller 2022-udgaver af Fjord 38 Express og Fjord 41 XL på Hamburg Ancora Yachtfestival

Den 20 til 22. maj udstilles der både i Neustadt. Her kan man eksempelvis prøvesejle Fjord-både hos Reese Marin.

 

Reglerne strammes i Norge: Nyt højhastighedsbevis for både over 50 knob

Fra den 1. juni 2023 skal alle sejlere på både, der kan nå en fart på 50 knob eller derover have et gyldigt bevis. I enkelte tilfælde kan et udenlandsk certifikat erstatte det norske højhastighedsbevis.

"Putins yacht" beslaglagt

Den russiske præsident og hans venner forsøger at lege kispus med sine forfølgere, men "Putins yacht" blev beslaglagt natten til lørdag, fortæller Jyllands-Posten.

Finsk Axopar 45 XC Cross Cabin er multifunktionel

Vi var på Mallorca Boat show og så Axopar 45, der ikke er den typiske fritidsbåd. Med et helt nyt, multifunktionelt og modulært koncept til en båd i denne størrelse sætter Axopar 45 en ny genre for hurtig sejlads med rigelig komfort og stil.

Få en rundvisning på Grandezza 34 OC med hardtop og skydetag

Den 34 fods finne er ikke billig, men til gengæld er der masser af luksus og kvalitet for pengene. - Flere og flere danske sejlere vil gerne have hardtop-både, fortæller, Daniel Bak fra Baadhuset.dk, der sælger bådtypen.

150 turbøjer ligger klar til sejlerne - her finder du dem

At ligge for svaj på en lun sommeraften kan ikke forklares. Det må opleves. Netop det kan du ved en af Danske Tursejleres bøjer, der nu er udlagt til 2022-sæsonen. Også Dansk Sejlunion har turbøjer langs de danske kyster.