Gå til hoved-indhold

Google Analytics: 41,92 procent flere besøger minbaad.dk

Den seneste måned, målt i forhold til 2011, viser at minbaad.dks besøgstal er steget med 41,92 procent. Den seneste måned var der 106.378 besøgende.

TV: Vi mødte en meget anderledes båd i Cannes

Wider 42, der kan sejle 50 knob, er perfekt at bade fra når den gøres 6,6 meter bred.

Hundige-ulykken: De fire sejlere druknede

Undersøgelserne af de omkomne viser at alle var druknet og dermed ikke døde af kvæstelser. Poltiet fandt ingen GPS eller navigationsudstyr. Mobiltelefoner døde 00.15.

 

Natsejlads kræver skarphed

Natsejlads kræver, at du er skarp. Der må ikke gå hygge i den, siger Sten Emborg fra Søsportens Sikkerhedsråd, der nu kommenterer på den tragiske ulykke i Hundige. Se foto af båden i Nyhavn.

Fire nye italienske Chranchi-både i Cannes

Se Chranchi's fire nye motorbåde på Cannes Boat Show den 11-16. september, herunder den nye Panama-serie. Du kan møde importøren ShipShape i Cannes.

Ny bog om dansk families sejltur i Middelhavet

17. september udkommer 'Skibet er ladet med eventyr - to år i Middelhavet'. Malene Wilken tog med mand og to børn på tur i en Vindö 40.

TV: Fører kastet væk fra rattet - fem på hospital

Pas på kræfterne. Båd kommer ud af kontrol, og passagererne væltes omkuld og slynges rundt i båden, som var de tøjdukker. Uheldet skete i Missouri i USA.

 

Ulykke mellem vandscooter og gummibåd

Ved Norsminde sejlede en vandscooter og en gummibåd sammen så blodet sprøjtede. Forinden sejlede vandscooteren rundt om det ældre ægtepar i gummibåden.

Der findes 17 hajarter i Danmark

Den mest almindelig haj herhjemme er pighaj. Der findes 466 hajarter i verden.

Konen styrede - manden fik spritbøde i Sverige

Dansk par vil ikke betale bøde som manden, der var beruset fik. Konen styrede motorbåden, men manden gav en kommando og det blev dyrt.