Gå til hoved-indhold

Risbjerg sælger 30-40 % mere i år - klar til MESSE C

Næsten hele paletten af sejl- og motorbåde fra Beneteau og Searay præsenteres, når Risbjerg A/S udstiller på Fredericia Boat Show 2013 til foråret.

Speedbådefører skal få op til 8 års fængsel

Det mener Steen Fisker. - Alt for høj hastighed i havnen bør føre til en sigtelse for overtrædelse af straffelovens § 252, stk. 1, siger han efter ulykken i Københavns havn i denne uge.

Drønede ind i betonpille - slynget ud af båd der synker

En 36-årig mand og hans 26-årige kæreste er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, efter at de tirsdag aften sejlede ind i en betonpille ved Langebro i Københavns Havn.

Vallensbæk-formand frygter vindmøller i Køge Bugt

Formand Anja Olsen fra Vallensbæk Sejlklub er dybt bekymret for at der planlægges et kæmpe område med vindmøller på kapsejladsbanen. Nu reagerer klubben. Interview.

DMI: Varmere vejr i næste uge

Vejret bliver bedre til tursejlerne »Alt i alt er det en lille pil opad, men vi går ikke fra dårligt vejr og til decideret sommervejr«, siger Jørn Thomsen fra DMI.

 

Tursejlerne forkorter ferien i blæsevejret

- Det hårde vejr i Danmark fører sejlerne til deres hjemhavn før planlagt, siger minbaad.dks Katrine Bertelsen, der er på tur i en Ballad.

Fordomme om RIB aflives med ribklubben.dk

Niels Kold Nielsen og Mikael Kruse Jensen giver mere viden til danske sejlere med den virtuelle klub, www.ribklubben.dk

 

Konflikt: Motor kontra sejl

Sommeren er højsæson for sejlads, i både motor- og sejlbåde. Desværre har nogle motorsejlere lidt problemer med at vide hvad man må og ikke må. En læser blev chikaneret ved Hellerup.

Mød OL-sejlerne i Weymouth

Skulle du komme forbi Weymouth i Sydengland under OL-konkurrencerne er alle danskere velkomne i Dansk Sejlunions ”TORM Meeting Point”, hvor OL-sejlerne mødes.

Sejlertræf for nordisk kystkultur

Op mod 80 skonnerter, kuttere, spidsgattere, krydsere og andre klassiske fritidsfartøjer fra hele Norden tager på torsdag hul på tre dages Nordisk Kystkulturtræf i Ebeltoft.