Gå til hoved-indhold

Bavaria, Dufour og Greenline på Både i Bella

Floor Marine i Egå kører på den store klinge i København, da de er største bådudstiller på Både i Bella med 12 både.

 

Se radarbillede over isen i Danmark

Hvidovre-sejleren Hans Andersen, vores trofaste foto-leverandør, har skudt fra Kastrup. Og samtidig har DMI et radarbillede, der viser is i Øresund og det sydlige Danmark.

Ærø-færge sænkes og bliver til et rev

Sejlerne skal passe på et nyt rev på Sydfyn. For første gang i danmarkshistorien skal et større skib nu sænkes ned på havbunden og virke som kunstigt rev til gavn for dyr og planter.

11 danmarkspremierer på Både i Bella

Med 11 bådpremiere venter der de besøgende masser af nyheder på Både i Bella, som holdes i Bella Center 24.-26. februar og 1.-4. marts.

25 centimeter tyk is i havnene

De danske fjorde med ret stillestående vand længst inde er begyndt at blive ramt af problemer med is. I mange af havnene fortæller de ansatte til jp.dk, at isen kan måles til 10, 15 eller sågar 25 cm.

 

Tursejler-job: Endnu en ledig stilling i Brøndby

Din opgave bliver at synliggøre og markedsføre Dansk Sejlunions eksisterende tilbud til tursejlere, fortæller Steen Wintlew, vice-generaldirektør i Dansk Sejlunion.

Henrik Reese fejrer 40 års jubilæum som bådforhandler

Den sønderjyske søhelt, der sælger Dehler, Grand Soleil, Marex og Targa i Aabenraa, kipper med flaget og sætter kurs mod generationsskifte. Læs portræt.

Frit spil for vandscootere på Bornholm

Vandscooter-reglerne er lempet. Det tager man helt roligt i Bornholms Kommune, der ikke vil ud og købe speedbåde.

X-Yachts har underskud på 14 mio. kroner

X-Yacht i Haderslev med 140 ansatte, har ikke haft overskud siden 2008, skriver business.dk. Se hvilke bådværfter, der har underskud eller overskud.

Både brænder i Hamborg

En bådhal i Hamborg er helt overtændt og slukningsarbejdet er stadig i gang, fortæller Gert Toft fra Pantaenius til minbaad.dk. Se billeder.