Gå til hoved-indhold

Søværnet overtager dele af Farvandsvæsenets opgaver

Farvandsvæsenet blev nedlagt den 3. oktober 2011. Fra januar 2012 bliver flere af Farvandsvæsenets opgaver overført til søværnet.

Både sunket ved Sjællands nordkyst i stormen

Storm og højvande i kombination, er gået hårdt ud over Gilleleje havn og nordkysten. Flere både er beskadigede, flere er sunket, og mange veje var lukkede.

Storm over Danmark –forhøjet vandstand

Søndagens storm over Danmark var heftig, men skaderne er til at overse. Nu er der varsel om forhøjet vandstand i Limfjorden og Øresund, så det er på tide at få tjekket fortøjningerne.

394 fods superyacht vækker opsigt på Mallorca

Vi møder alu-superyachten A, som kan sejle 27 knob. Hun har 24.000 hestekræfter og ejes af den russiske milliardær Andrey Melnichenko på 39 år.

To døde i speedbåd efter kæntring med 210 km/t

To mænd blev onsdag dræbt i en ulykke i første afdeling af Key West Super Boat World Championships.

Surfede på 27 meter høj bølge - video

44-årige Gareth McNamara har surfet på den måske højeste bølge, at en surfer har været på. Det skete mellem Lissabon og Porto. 25 sek. video.

Boatclub fik lynhurtigt fyldt hal op i Kolding

Minbaad.dk tog til Kolding og oplevede udsolgte bådpladser i en hal på 1800 kvm i det nystartede Boatclub. En Molich 10-meter var netop sat i stand af bådebygger Tommy Bloch-Larsen.

Dansk superyacht i kulfiber dyster om ny pris

Shooting Star til 138 mio. kroner, bygget på Danish Yacht, havde succes ved udstilling i Cannes, nu vises den 112 ton lette båd ved Fort Lauderdale International Boat Show.

To skibe sejler sammen - video

I 2010 kolliderede sværgodstransporteren Paula med containerskibet Wec Van Ruysdael ved en udfletning i nærheden af Moerdjik i Holland.

Sejladsudsigten på iPhone

Nu kan du få en ny version af Farvandsvæsenets sejladsudsigt til din iPhone eller Ipad. Og den er gratis.