Gå til hoved-indhold

Skagen-båd vinder Superyacht pris - fotos

Ved superyacht-industriens Oscar-show blev Shooting Star kåret som vinder i Istanbul i Two-deck & Open Semi-displacement or Planning Motor Yachts. Fart og design imponerede jury.

Marex-både på Tysklands største flydende messe

Vil du på en stor, flydende bådudstilling, så er er der Hanseboot Ancora Boat Show fra 1. juni i Neustadt, fortæller Henrik Reese.

Miner springes nu væk i Langelandsbæltet

Det danske minerydningssystem testes fra inspektionsskibet THETIS i Langelandsbælt. Foreløbig er fire gamle miner fundet. Minerne bortsprænges i eftermiddag.

Fyn til Søs udstilling vil være størst i Danmark

Fyn til Søs 9. og 10. juni i Svendborg havn, går efter at være den største flydende bådudstilling, siger medarrangør Heine Hilbrecht til minbaad.dk.

Rønnow: Oplevelserne er lige foran dig

Det behøver ikke at være delfiner på Atlanten – det kan være marsvin i Kattegat. Det behøver ikke at være det særlige lys på Amalfi-kysten – det kan være en smuk solnedgang over Helnæs.

Soldrevne katamaran i mål efter 60.000 km

Katamaran på vej mod havn i Monaco efter historisk bedrift, hvor kun solenergi blev brugt på den halvandet år lange tur.

Smart beskyttelse af bunden med Protectordugen

Øresundsakvariet har med NBC Marine og firmaet EFFEKTIV testet det svenske miljørigtige produkt Protectordugen, der gør at båden ligger i vandoverfladen, hvor der ingen begroning er.

Gert Toft fra Pantaenius øger omsætningen

Vi var til 50 års fødselsdag hos Gert Toft, chef for Pantaenius i Danmark, Sverige og Norge. Et firma der på 12 år har øget omsætningen med 500 procent.

Sejladsforbud ved Anholt

Byggeriet af Danmarks største havvindmøllepark er nu i fuld gang ved Anholt. Det medfører visse forbud mod sejlads med lystfartøjer ved Grenå og Anholt, i 2012 og 2013. Se her hvor du må sejle.

37-årig kajak-sejler død efter Svane-angreb

Svaner kan være nogle aggressive dyr, men at de ligefrem er livsfarlige, kommer nok bag på de fleste.