Gå til hoved-indhold

Sådan parkerer du din bådtrailer uden en bil med Parkit360

Parkit360 er en nem og elektrisk måde at flytte sin båd på, mens den er på en trailer. At bruge en Parkit360 trailer dolly er let, viser video.

Princess-konvoj med otte både på vej fra Vindön mod Eriksberg Boat Show i Göteborg

Torsdag den 7. april afgår otte store, nye Princess-både i en konvoj fra Vindön, Orust ned mod Göteborgs nye flydende messe Eriksberg Boat Show, som finder sted i weekenden den 8.-10. april.

Nødblus på himlen ved Aarhus var en øvelse

Nødblus på himlen. Det var ifølge vidner, hvad man søndag kunne se ved Aarhus Bugten. Et potentielt faretruende signal om, at en båd eller et skib er i nød.

 

Georg Stage holder åbent hus i Sønderjylland, inden kursen sættes mod England

Besøg det danske skoleskib fra 1934 på havnen i Sønderborg. Det stålbyggede skib ankommer søndag og sejler videre onsdag.

Øfærgen Ærøxpressen mellem Rudkøbing og Marstal ramt af motorhavari

Øfærgen Ærøxpressen, der sejler mellem Rudkøbing og Marstal, er fortsat ramt af et motorhaveri. Færgen er tidligst klar til at blive indsat på ruten igen søndag.

Bornholmslinjens GPS-system gik ned, da to lastbiler havde GPS-jammere

Hurtigfærgen Express 1 kunne ikke forlade Rønne, fordi færgens GPS-systemer, der er udstyret med tredobbelt backup, alle gik ned. DA to østeuropæiske lastbiler blev taget af færgen, fungerede alle GPS-systemer igen.

Bådværftet Brig i Ukraine ramt af russernes bomber

Beliggende nær Kharkiv i det nordøstlige Ukraine var Brigs RIB-produktion blandt de første, der blev ramt af invasionen. Dag efter dag udsættes regionen for bombardementer og beskydninger. Arbejdet på Brig blev derfor øjeblikkeligt indstillet.

Best of Boats Award suspenderer Ruslands medlemskab af juryen

Jurymedlemmerne af Best of Boats Award, herunder Motorbaadsnyt.dk, kan ikke forblive passive over for den nuværende krig mod den ukrainske stat og befolkning. Derfor har den upartiske og upolitiske organisation med base i alle regioner i Europa og USA valgt at udelukke Rusland.

Udsatte børn og familier får en gratis oplevelse på vandet med GoBoat

GoBoat i København og Odense byder sammen med KidsAid og Foreningen til Støtte for Mødre og Børn på gratis sejlture i København og Odense. Flere familier har allerede ansøgt.

Væltet kajakroer kunne ikke komme i land

En havkajakroer var ved at komme galt afsted, da han ikke selv kunne komme ind på land, efter han væltede af sin kajak, fortæller operationschef ved Østjyllands Brandvæsen, Brian Arendtsen. Brandvæsenet fik anmeldelsen om en drukneulykke søndag klokken 11.38.