Gå til hoved-indhold

Kielerkanalen spærret efter finsk fragtskib påsejlede Holtenauer broen i Kiel - se video

Der er i øjeblikket lukket for skibstrafik på Kielerkanalen efter at et finsk fragtskib i denne uge påsejlede Holtenauer broen i Kiel, der også blev spærret for trafik.

 

Propel på roret: Norske Kongsberg Maritime lancerer Direct Trunk Support system til ror

Det nye system overfører manøvrekræfterne fra roret gennem indløbskassen og styretøjsdækket direkte ind i skrogstrukturen, hvilket lover forbedret manøvrering, fremdriftsydelse og vægtbesparelser.

 

Lavenergi husbåd til salg i København - lige overfor Operaen - dyre kvadratmeter

Mange sejlere vil bo på vandet. Her er en husbåd fra 2021, den er 70 kvadratmeter stor og har tre værelser. Ejerudgift per måned er 9.167 kr., fortæller Home.

Sponsoreret artikel: Hvad har speedbåde og racerbiler til fælles?

Den ene regerer på havet, den anden hersker på asfalten. Så hvad kan speedbåde og racerbiler overhovedet have til fælles. Intet, tænker du sikkert, men så alligevel. Der er, når alt kommer til alt, op til flere ligheder mellem de to enheder, som man måske ikke lige ser med det blotte øje.

Dansk Rand Source 22 vinder pris i Best of Boat Award i Berlin

Priser blev BOAT & FUN BERLIN blev uddelt i fire kategorier til Ryck 280 (Bedst til begyndere), Leopard 46 Powercat (Bedst til rejser), Rand Source 22 (Bedst til sjov) og Bavaria SR 36 (Bedst til Familie) – Bedste for Future Award går til Delphia Yachts elektriske bådinfrastrukturprojekt.

 

Besøg fantastiske Berlin og se masser motorbåde på BOAT & FUN BERLIN - fx ny fuld elektrisk Delphia 10 LoungeTop

Berlins udstillingshaller er igen et sted vandsportsentusiaster. Udstillingen er fra 24. til 27. november 2022. BOAT & FUN BERLIN har især mange motorbåde, der vises frem og en masse udstyr, men også autocampere. Lige nu er motorbaadsnyt.dk på udstillingen, det er vi hvert år.

X-Power 33C nu også med to påhængsmotorer

X-Yachts første motorbådsmodel – X-Power 33C – fås nu også i en model med dobbelt påhængsmotor. Tidligere versioner af denne stilrene båd med svenskudviklet skrog har tidligere kun været tilgængelig med V8 indenbords diesel.

 

Unge studerende får pris for bionedbrydeligt fiskenet lavet af edderkoppesilke, søanemoner og muslinger

Ni studerende fra Københavns Universitet har vundet en stor pris for deres bionedbrydelige fiskenet, deres fiskenet skal derimod kunne nedbrydes på tre til fem år, mens de nuværende tager 800 år at nedbryde, skriver TV 2.

Boat & Fun Berlin bådudstiling fra 24. november med en masse motorbåde

Fra 24. til 27. november byder BOAT & FUN BERLIN 2022 igen på mange bådinnovationer på Berlins udstillingsområde. Et fokus i år er på bæredygtighed, elektriske både og at leve på vandet. Læs om de mange bådnyheder.

Tysk containerskib trukket fri af grunden ved Strib med mange tilskuere

Der var masser af tilskuere, da skib blev trukket fri. Se video fra Maritime Danmark.