Gå til hoved-indhold

24-årig sejlede spiritussejlads under Rock Under Broen - politiet stoppede mange både

En 24-årig mand modtog flere sigtelser af politiet, som fredag kontrollerede både i vandet i forbindelse med festivalen Rock Under Broen. Motorbaadsnyt.dk deltog som tilskuer i en båd, sammen med et par hundrede andre både. Vi så politiet stoppe flere motorbåde.

Sejl ikke i en brandert til Rock Under Broen i Middelfart - politiet møder op og måske med droner

Hvis man har planer om at se Rock Under Broen fra vandsiden lørdag og søndag, skal man være opmærksom på, at politiet kommer til at være ekstra meget til stede på vandet for at sikre, at søloven bliver overholdt, skriver fyens.dk. Ved promille på over 2 kan du miste båd.

Motor gik i stå på gummibåd - mand sprang i vandet for ikke at blive ramt af 195.000 ton skib

En video fra Southampton viser at en mand bliver tvunget til at forlade sin båd for at undslippe et 195.000 tons tunge fragtskib, der hverken kunne stoppe eller ændre kurs på kort tid.

 

Swift Trawler 48 - bygget til at nå nye horisonter

600 sømil kan Beneteau-båden sejle på én tank. Det gør det muligt at sætte kursen mod nye oplevelser langt fra hjemhavnen. Se Beneteaus egen video om båden.

Fire steder i Thisted Kommune kan du sove i vandshelter - helt gratis

Du har måske tilbragt en nat i en shelter i skoven, men hvad med en vandshelter? Hvis ikke, så har du nu mulighed for at prøve det fire steder i Thisted Kommune.

Mød Dansk Søredningsselskabs frivillige ved Maritim Weekend i Faaborg

Også eskadrille 722 kommer lørdag den 28. maj til Faaborg og demonstrerer deres SAR-beredskabshelikopter. De starter med en rundflyvning over byen og laver herefter en fingeret redningsoperation på vandet foran havnen.

De danske redningsmænd i opråb: - Dem, vi sender på havet, skal vi gerne have hjem igen

Jens Slot, formand for de danske redningsmænd, er nervøs for sikkerheden. Skibene er forældede, og en længe planlagt udskiftningen af flåden trækker ud.

Reese Marin udstiller 2022-udgaver af Fjord 38 Express og Fjord 41 XL på Hamburg Ancora Yachtfestival

Den 20 til 22. maj udstilles der både i Neustadt. Her kan man eksempelvis prøvesejle Fjord-både hos Reese Marin.

 

Reglerne strammes i Norge: Nyt højhastighedsbevis for både over 50 knob

Fra den 1. juni 2023 skal alle sejlere på både, der kan nå en fart på 50 knob eller derover have et gyldigt bevis. I enkelte tilfælde kan et udenlandsk certifikat erstatte det norske højhastighedsbevis.

"Putins yacht" beslaglagt

Den russiske præsident og hans venner forsøger at lege kispus med sine forfølgere, men "Putins yacht" blev beslaglagt natten til lørdag, fortæller Jyllands-Posten.