Gå til hoved-indhold

Soundboxes generede sejlere langt ud på natten på Anholt Havn - nu forbydes højtalerne

Natteroen er nu mere sikker på den fantastiske ø i Kattegat. Det sker, efter havnen i år lavet et forbud mod soundboxes og højtlydende musik på havnens område. I år vil politiet være repræsenteret i nattelivet fra uge 26 – 32, fortæller man.

Tyk mand i sort lastbil stjæler motorbåden Neptun 2800 fra lastbil - båd fundet nær Sorø

En fræk tyv har været på spil. Båden blev stjålet, mens den stod på ejerens lastbil midt inde på Sjælland i Verup. Motorbåden er nu fundet i Sorø, efter mange sejlere hjalp til. Opdateret 8.6. kl. 10.27.

159 motorbåde blev kontrolleret af søpolitiet i Silkeborg

Søpolitiet havde travlt i weekenden, hvor flere bådejere fik bøde for at sejle for hurtigt. Der var mange både på vandet i det gode vejr. Der blev også delt en bøde ud på grund af manglende redningsveste om bord.

Sejler til Rigshospitalet efter eksplosionsbrand på 24-fods motorbåd i Vejle

En mand blev tirsdag aften fløjet på hospitalet med helikopter efter en voldsom bådbrand på havnen i Vejle.

Anna på dybt vand - fin TVSyd-serie om at starte sejlerlivet på en motorbåd

Anna elsker vand, men har det egentligt bedst med badereglen "kun til navlen". Nu har hendes bedre halvdel gjort drømmen til virkelighed og købt båd. Hvis Anna skal med, skal der arbejdes med sejlskræk, søsyge og ikke mindst evnen til at begå sig på den ældre motorbåd med navnet Dolly.

Flipper 900 DC - finsk flagskib med 50 knob sælger godt hos Siim Båd & Motor

Den kraftfulde Flipper 900 DC på lidt over 29 fod, sejler lige over 50 knob, når der lukkes op for to gange 300 hk Mercury motorer. Vi var om bord i båden og opdagede en del gode detaljer.

 

 

Langtursforfatter Veber vil sejle til Middelhavet i 17 fods halvåben motorbåd

Tillad mig at præsentere ekspeditionsbåden: En halv-åben Terhi 520HT fra en gang i 70’erne. Den er i en fræk orange farve og udrustet med en 70 hk. påhængsmotor fra 90’erne.

To dykkere reddet ved Kandestederne efter mere end syv timer i vandet

Dykkerne var sejlet ud syd for Skagen for et dyk inden mørkets frembrud, men deres båd rev sig løs fra ankeret.

Op mod hver tiende oppustelige redningsvest fungerer ikke - sådan tjekker du din

Mellem fem og ti procent af sejlernes oppustelige veste er ikke funktionsdygtige, viser en undersøgelse fra Svenska Kryssarklubben. Se med her, når SejlSikkert-instruktør Søren Simonsen stepvist guider gennem det årlige servicetjek.

Kystdirektoratet køber nyt opmålingsskib til 10 mio. kr. hos Tuco Marine

Med 34 år på søen og utallige sømil i logbogen skal Kystdirektoratets veltjente opmålingsskib, EKKO, have en ny afløser. Det blev Tuco Yacht Værft i Faaborg, som vandt EU-udbuddet på bygningen af det nye opmålingsskib. Skibet forventes søsat næste år.