Gå til hoved-indhold

Aarhus-sejlere viste størst interesse for luksusbåden Sessa Marine 42 Flybridge

- Interessen under Åben Båd i Aarhus var specielt stor for model F42, hvor man kan få 42 fods luksus med flybridge for 4,5 mio. kroner – vel at mærke med 2 x Volvo IPS400 med joystick, forklarer importør Niels Stielund fra Carver Yachts.

Tuco Marines bud på politiets patruljebåd i verden med våbenskab og forhørslokale

Tuco Marine - ProZero International, præsentere nu en ny stor politibåd, da markedets efterspørgsel efter politi- og sikkerhedsfartøjer aldrig har været på et højere niveau, lige fra arktiske områder, Middelhavet, Golfen eller til patruljering havnene i verdens største byer.

M/F Marstal sejlede direkte ind i kajen i Ærøskøbing, så jorden rystede

- Folk sprang til side og smed cykler, og hvad de ellers havde i hænderne. Færgen bragede direkte ind i kajen, og det var så voldsomt, at jorden rystede under os. Det ufattelige er, at færgen kunne sejle videre, siger et øjenvidne til Fyns Amts Avis. Uheldet skete i tåge.

Nordjyde finder flaskepost fra Skotland - svarer 15-årig dreng fra Peterhead

Nordjyden Jørn Krogh gik en tur fra Gl. Skagen og sydpå onsdag. Efter fire kilometer fik han øje på en flaskepost, der havde været undervejs i fire måneder.

 

Speedbåd brændte i Lillebælt - mand nåede i gummibåd

Speedbåd brændte og sank til bunds, oplyser Dansk Søredningstjeneste i Aarø. Historien melder ikke noget om, hvorfor båden brændte.

ProZero-arbejdsbåde fra Tuco Marine til konsortium bag ny Storstrømsbro

Konsortium bag den nye Storstrømsbro får leveret to ProZero-arbejdsbåde fra Tuco Marine i Faaborg.

Bayliner 2855 Cierra for vild, sejlede på stenrev i tåge ved Hirsholmene og tog vand ind

Der var stille vejr, men meget tåget med ned til 10 meters sigt, da uheldet skete for en tilsyneladende uerfaren sejler, erfarer Motorbaadsnyt.dk. Sejleren stod fast på stenrev.

Tidligere Bogø-færge og nuværende restaurantfærge Grønsund sunket i Christianshavns Kanal

Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab er til stede ved Strandgade i Københavns Havn, hvor en større, fastliggende båd er tæt på at synke helt.

Princess Yachts Denmark inviterer til privat visning på Vindön i Sverige

Nord for svenske Göteborg, på marinaen på Vindön, afholder Princess Yachts Denmark fremvisning. Der vises de nyeste modeller fra Princess Yachts mellem onsdag den 9. september og fredag den 25. september.

 

Forsvarets maritime døgnrapport: Sejlere sprang i vandet, men blev taget af strømmen - helikopter reddede dem

Redningshelikopter, støtteskibet Esbern Snare og redningsbåde fra stationer i Skagen, Østerby og Sæby blev indsat, da to personer, der var sprunget i vandet fra et sejl, blev taget af strømmen. Læs om weekendens redningsaktioner.