Gå til hoved-indhold

Forsvarets maritime døgnrapport: Sejlere sprang i vandet, men blev taget af strømmen - helikopter reddede dem

Redningshelikopter, støtteskibet Esbern Snare og redningsbåde fra stationer i Skagen, Østerby og Sæby blev indsat, da to personer, der var sprunget i vandet fra et sejl, blev taget af strømmen. Læs om weekendens redningsaktioner.

Motorbaadsnyt.dk til flydende bådudstilling ved Berlin: Boat & Fun inwater

Fra i dag og frem til søndag 6. september er der flydende bådudstilling en time fra Berlin i byen Werder, hvor der sejles på livet løs, især i motorbåde. Der udstilles da også 80 nye motorbåde i vandet og 25 på land, samt stande med masser af udstyr.

Sejlere på næsten sunket jolle blev reddet af muslingefisker ved Aarø

Kun en lille del af stævnen stak op over vandet i det sydlige Lillebælt. Det fik Dansk Søredningstjeneste på vandet.

Dansk Søredningsselskab i opråb: Hold afstand til vores reddere

Bådejerne sejler for tæt og for hurtigt forbi redningsbådene, når de frivillige reddere har nødstedte sejlere på slæb. Et over 50 meter langt tov kan ligge mellem båden og den slæbte.

Syv ting som speedbåde- og vandscootere-sejlere skal huske for at holde søvejsreglerne

Du skal have et vandscooterbevis, og der skal være en gyldig ansvarsforsikring, når du sejler med speedbåd, vandscooter eller lignende fartøjer. Du skal samtidig huske at overholde søvejsreglerne.

Se fire italienere fra Sessa Marine til Åben Båd i Aarhus Lystbådehavn fra 28. august

Nu kan du se på luksusbåde, for der er Åben Båd i Århus Havn på fredag og lørdag, 28. og 29. august. Man kan se Sessa Marines F42 Golden, F42 Special Edition, C38 sportscruiser samt Key Largo 27.

Ny Greenline 45 Coupe - med elektrisk soltag og masser af solpaneler - vises på boot

Alle krydser fingre for, at boot-udstillingen i Düsseldor i januar ikke lukkes af covid-19, som det skete i Ishøj og nu også ved Annapolis-show til oktober. På boot er det slovenske værft klar med Greenline 45 Coupe, siger importør Michael Floor fra Floor Yachts.

Frivillige søreddere får personligt sikkerudstyr efter donation på 100.000 kroner fra Hempel Fonden

- Donationen fra Hempel Fonden er medvirkende til, at de frivilliges personlige sikkerhed øges, når de i al slags vejr går på vandet for at hjælpe andre, formand for Dansk Søredningsselskab Ole Lyngenbo.

frivillige har et opdateret personligt sikkerhedsudstyr til rådighed.

36-årig kilede sig fast på pæl i Stigebordene i Sydhavn i København efter vanvidsejlads

38-årig speedbåds-sejler blev anholdt og sigtet for blandt andet at føre båden påvirket af euforiserende stoffer, besiddelse af heroin, brugstyveri af båd og for på en hensynsløs måde at have voldt fare for nogens liv eller førlighed. Med ti knob ramte han en pæl.

Ingen bar redningsveste ved Læsø, da 67-årig druknede, og to motorbåde kæntrede

To personer forsøgte at hive 67-årig op af vandet, men så kæntrede båden. De tre lå en time i vandet, indtil en speedbåd med to tyskere kom forbi. De forsøgte,at redde de tre op i båden, men det medførte, at speedbåden også kæntrede.