Gå til hoved-indhold

Læserbrev: Lad os få en retfærdig speedbådsbekendtgørelse

Det er farten, der er farlig - ikke bådens skrogform, længde, motoreffekt eller potentielle fart. Det er samtidig føreren, der er ansvarlig for farten. Sådan skriver Duelighedsklubben i et læserbrev til Motorbaadsnyt.dk

Redder om aktionen ved Vorupør: - Et mirakel, at alle kom godt fra det

Det var bestemt ikke givet på forhånd, at de to nødstedte, en mor og et barn, samt de fire redningsmænd ville slippe fra søndagens operation med livet i behold. Det fortæller redder Anders Thomsen i et interview til TV 2 Midtvest.

Mor og barn skyllet i havet fra havnemole ved Vesterhavet

De blev skyllet i vandet, da en stor bølge ramte molen, de opholdt sig på ud for Nørre Vorupør.

Mand, der faldt i vandet uden vest, er fundet død syd for Sæby

En 30-årig mand, der har været savnet siden han 19. januar sammen med en kammerat kæntrede med en jolle, er fundet død på Lyngså Strand syd for Sæby, oplyser Nordjyllands Politi.

 

Frivillige reddere søgte forgæves efter nødstedte på Ringkøbing Fjord

En formodet nødraket sendte tirsdag Marinehjemmeværnet og redningsstationen i Hvide Sande på vandet. Efter to timers søgning blev aktionen afblæst uden resultat.

Key Largo fra Sessa Marine sælges nu hos Carver Yachts i Dragør

De nye Key Largo-modeller fra Sessa Marine er nu også at finde i sortimentet hos Carver Yachts Scandinavia Aps. Firmaet fokuserer på størrelserne fra 20 til 40 fod. En demo-båd af KL27'er bliver gjort klar til salg i Dragør.

Reese Marin bedst sælgende Marex-forhandler i ti år - pris på boot

Norske Marex delte pris ud til Reese-holdet under boot-udstillingen. På ti år har firmaet i Aabenraa solgt mere end 250 Marex-både.

To sejlere fundet i strandkanten - begge er formentlig druknet

Både i Ringkøbing Fjord og på Sydlolland blev to mænd søndag fundet omkommet i strandkanten. Ingen af sejlernes liv stod til at redde.

Drengestreger sendte helikopter på vandet efter nødblus på Bogense Havn

Nødblus er ikke underholdning. I weekenden brugte redningsbåde og helikopter tid på at søge i farvandet ud for Nordfyn uden at finde noget.

Princess R35 i-kulfiber sejler 50 knob - tager opmærksomhed på boot

Provokativ, trendsættende, spændende og 35 fod lang. Sådan lanceres Princess' nye R-Class, der bygges helt i kulfiber, har V8-motorer og en imponerende topfart på 50 knob. Motorbaadsnyt.dk ser den på boot.