Gå til hoved-indhold

Franskmand vil drive over Atlanterhavet på tre måneder

71-årig fransk mand er sejlet ud på Atlanterhavet fra De Kanariske Øer i en stor orange tønde, som han håber vil bringe ham til Caribien i slutningen af marts.

 

Kæmpe både sejler til boot-udstilling via Rhinen

De kæmpe både sejler til boot i Düsseldorf via Rhinen. Udstilling starter 19. januar. En udstilling der er et besøg værd. Se billeder.

God nyhed for havet: EU forbyder engangsplasticprodukter

En stribe engangsplasticprodukter bliver forbudt i hele EU inden for få år. i 2050 målt på vægt ville være mere plastic end fisk i verdenshavene, hvis vi fortsætter som nu.

Falck-redder fik blodprop efter redningsaktion - arbejdsskade ikke anerkendt

Falck-redder Erik Schack har forgæves kæmpet for at få anerkendt den blodprop i hjernen, han fik ved redningsaktionen, som en arbejdsskade. Nu får han Malteserordenen.

Cranchi T 36 Crossover til den aktive familie

Vi var om bord på den italienske båd, der importeres af ShipShape i Rungsted. Den har en del at byde på. Ikke mindst er der god plads til dine cykler, der kan placeres på toppen.

Dansk Søredningsselskab opretter redningsstation i Løgstør

Fra sommeren 2019 etableres der en redningsstation i Løgstør i Limfjorden under Dansk Søredningsselskab (DSRS).

Mistænkelig mand tjekkede bådmotorer ud på Juelsminde Havn

Politiet opfordrer til, at folk, der færdes på Juelsminde Havn, holder øje med, at de, der kommer der, har et legalt gøremål.

Verdens største skib tog vand ind for ikke at ramme Storebæltsbro

Pioneering Spirit er med kranoverbygningen 477 meter langt og 124 meter bredt. Skibet måtte tage ballastvand ind for at kunne komme ned på de 65 meter, som Storebæltsbroen levner af plads.

Sådan sejler du flodbåd på Berlins mange søer og floder

Du får gennemgået båden du kan leje, fortæller fiske-skipper fra Hirtshals om Berlin-sejlads med hustruen. Havnelejen er cirka 14 euro i døgnet. Husk kontanter. Der er flere sluser. Se AWT-Danmark indslag.

Ny Sea Ray 320 Sundancer til Danmark - bowrider og cruiser i én

USAs største sportsbådmærke Sea Ray kommer med ny model, Sea Ray 320 Sundancer, som motorbaadsnyt.dk var om bord i. Nu kommer båden på udstilling i Danmark.