Gå til hoved-indhold

Sjusk ikke med klargøring - masten kan dratte ned

Båden skal tjekkes grundigt, før den kommer i vandet, advarer Forsikringsoplysningen

Anderledes solbåd fra Finland - rækkevidde 75 sømil

Jorma Ponkalas båd Shalom er noget for sig selv. - Sejlere synes, den er så grim, at de beder mig forlade havnen, derfor ligger vi for svaj, siger ejeren. Bedøm selv.

Bliv havmiljøvogter - gør en forskel - hvis du elsker naturen

Du kan blive havmiljøvogter – uanset om du sejler i lystbåd, speedbåd, sejlbåd, motorbåd, havkajak, kano eller robåd. Når blot du fører havmiljøvogtervimplen, gør du en vigtig forskel.

Bananer og avocadoer skyllet op på Samsø efter Storebælt-kollision

To handelsskibes kollision tirsdag giver gratis madvarer til beboerne på Samsø. Onsdag flød frugter op på stranden.

Tirsdag kolliderede to skibe i Storebælt - burde ikke kunne ske

Kollisionen burde ikke kunne ske, siger Jeppe Carstensen til DR Fyn. Han er rektor på Marstal Navigationsskole. Flere containere røg i vandet og én gik i brand. Alkohol var ikke indblandet.

Første husbåd fra Zunshine Living er klar - ses i Vejle til april

Ny husbåd fra Randers er synkefri med 160 kvadratmeter platform i høj-styrke beton. Zunshine Living giver 30 års garanti og 60 års levetidsforventning. Den skal ikke synes på land hvert 5-10 år.

Kamp om pladserne til VM i Powerboat Formel 2 i Aalborg

Når Aalborg til sommer er vært for VM i Powerboat Formel 2, bliver der kamp om de 20 startpladser, da der nu er over 30 tilmeldte. Racerbådene når en hastighed på cirka 200 kilometer i timen.

To meter kongekrabber i Nordnorge - sådan fanger du den

En kongekrabbe kan veje op til 15 kilo og blive to meter bred. Journalist Søren Sidstholt Nielsen fra Fyns Amts Avis var i Norge og se hvordan det foregår.

 

Pro-Safe holder første BRIG RUN til august i Middelfart

- Sverige og Norge har holdt Poker Run, kun med BRIG RIB, med stor succes i flere år, og det vil vi gerne prøve i Danmark, fortæller Jesper Askgaard fra Pro-Safe. Se programmet.