Gå til hoved-indhold

Årets første MarinaNews på vej til landets havne

Første udgave af MarinaNews i 2018 udsendes i disse dage til alle landets havne. Men allerede nu kan avisen læses online.

MY 44 katamaran - årets powerbåd i Europa 2018

Agent Bjarne Holst Pahus fra Rødovre fortæller hvorfor at Fountaine Pajots MY 44 tog pris på boot. Flere og flere køber katamaraner og mange er i dag uden sejl. De sejler langt på literen.

Designer fortæller om bunden på ny Bavaria R55

Vi mødte britiske Robert Chaffer, der har været med til at designe den nye Bavaria R55.

Fire kraner løftede Princess 35 M på boot

Fire kraner måtte løfte den 35 meter lange og 135 tons Princess, der er udstillingens største på boot. Peter Vinther fra Princess Yacht Danmark, forklarer til motorbaadsnyt.dk

XO Explorer får verdenspremiere på Boot

XO Explorer fra XO Boats har verdenspremiere ved Boot Düsseldorf 2018. XO Explorer er 9,9 meter lang og kan nå en topfart på 40 knob.

Speedbåd på kollisionskurs med jolle - fiskere måtte springe for livet

I sommers måtte tre fiskere springe for livet, for ikke at blive ramt af en speedbåd. Optagelser er blevet frigjort, og en af fiskerne har sagsøgt føreren af speedbåden.

Australske livreddere tager droner i brug til redningsaktioner

Droner kan redde liv. Det er netop bevist i Australien, da to personer blev reddet efter en drone fik øje på dem, og derefter kastede en redningskrans ned.

Brændende olietanker synker - 32 er omkommet

Det iranske skib har nu sat kursen mod havbunden. Myndighederne tror derfor ikke længere på at finde besætningsmedlemmerne i live.

Jagten på den perfekte propel til powerbåde

Det er formel 1 på vand. Hør Jonathan Jones, tidligere verdensmester i Formula Powerboat, fortælle om jagten på den perfekte propel til powerbådene.

Her rykkede kystvagten ud i 2017 - hele 261 gange

Tallene er nu gjort op hos Kystredningstjenesten, der sidste år havde flere aktioner end i 2016. Samtidig er redningsmændene gennemsnitligt blevet halvandet minut hurtigere.