Gå til hoved-indhold

Se galleri med ny Bavaria SR 41

Den nye Bavaria SR 41 har fået roser fra flere sider, ikke mindst da den blot koster et par mio. kroner standard. Den tyske båd er en kombination mellem Bavarias sporty S-linje og R-linjen. Båden har utroligt meget plads til en famlie.

Drev et år på Atlanten - nu er forladt fragtskib gået på grund

En blakket fortid hænger i kølvandet på MV Alta. Søndag drev skibet på klipperne ved Irlands kyst efter at have været uden besætning siden september 2018.

Luksuriøst superyacht-koncept til 4,4 mia. kr.

Ved Monaco Yacht Show i september lancerede Sinot Exclusive Yacht Design en helt ny, 367 fod lang motoryacht. De sidste uger er Bill Gates udnævnt som kommende ejerm af yachten, men de rygter er falske, understreger designerne bag.

99,95 meter lange Moonrise er største superyacht bygget i Holland

Den hidtil længste, hollandskbyggede superyacht, Moonrise, er nu klar til at stå ud af værftshallen i Makkum, hvor det verdenskendte yachtværft Feadship bygger dets skibe. Superyachten har plads til 16 gæster i 8 store dobbeltværelser. Der er faciliteter til 32 besætningsmedlemmer.

Comitti Breva 29 på vej til Danmark - Elleskov forklarer om smuk nyklassiker

Mads Elleskov, importør fra Maritimt Center Helsingør, forklarer om den italienske båd, der kommer til Danmark. Båden på lidt over 9 meter og 2,49 meters bredde koster 1,6 mio. kroner med en Volvo Penta V8'er i maven.

Windy Shamal 37 - svensk luksus med retrodesign fra 60erne og 70erne

Båden er designet af nordmanden Espen Øino, der har tegnet en temmelig lækker motorbåd med oprejst stævn og rene skroglinjer, inspireret fra Windys egne 60er og 70er-sportsbåde. Windy Shamal 37er har god plads om læ og sejler 44 knob med 2 x Volvo Penta D6ere.

Kom om bord på Sessa C42 der sælger godt i Danmark

Niels Stielund fra Carver Yachts i Dragør giver en rundvisning på italienske Sessa Marine C42 til Motorbaadsnyt.dk. Se her, hvad du får for 4. mio. kroner. Galleri i toppen og video i bunden af artikel.

Motorbaadsnyt.dk får rundvisning på mini-superyachten Cranchi Senttantotto 78

Cranchi i Italien fejrer i år 150 år med deres nye flagskib Cranchi Senttantotto 78 med tre Volvo Penta D13 1000 hk-motorer. Båden, der koster fra 31 mio. kroner, er proppet med italiensk elegance og luksus. Shipshape viser os rundt.

 

Greenline 40 Hybrid til rolig sejlads med el- eller dieselmotor - få en rundvisning

Greenline i Slovenien har medvind i disse klima-tider. Vi får her en rundvisning på Greenline 40 Hybrid, der har solgt godt i Danmark. For diesel er topfarten 22 knob og 6-7 knob for rent el. El-motoren lades op undervejs. Vi er om bord i båden på boot-udstillingen.

125-fods tidligere Coast Guard-kutter sat til salg

For lidt over en halv million kan du blive ejer af et forhenværende fartøj fra den amerikanske kystvagt. Skibet er sejlklart og sælges med to Cummins-motorer.