Gå til hoved-indhold

125-fods tidligere Coast Guard-kutter sat til salg

For lidt over en halv million kan du blive ejer af et forhenværende fartøj fra den amerikanske kystvagt. Skibet er sejlklart og sælges med to Cummins-motorer.

Superyachten Cranchi Settantotto 78 ses på boot

Italiensk superyacht kan nydes på boot-udstillingen fra 18. januar i Düsseldorf. Her kan du møde den danske importør Martin Rasmussen fra Shipshape i Rungsted. Cranchi bygger motorbåde fra 26 til nu 78 fod.

Innovativt projekt: Luksusyacht kan forvandles til ubåd

256 fods motorbåd, der kan gøre sig på havoverfladen såvel som under. Det er planen for det ambitiøse Carapace-projekt, der føres an af italienske Elena Nappi.

Vanskelig aktion: Den italienske kystvagt redder 12 grundstødte sømænd

Et italiensk fragtskib var lørdag nat i alvorlige problemer på Sicilien. Først flere timer senere var det muligt for redningsfolk at komme besætningen til undsætning. Se nervepirrende video.

Mød den danske importør på boot - han viser ny Sessa F68 og ny C42 model frem

Carver Yachts Scandinavia i Dragør har personale til stede i hele perioden hos Sessa Marine i hal 6 på boot fra 18. til 26. januar i Düsseldorf, hvor Sessa har premiere på den nye Sessa F68 Gullwing samt den nye coupe model C42.

Klimavenlig husbåd kan købes for 37 mio. kr.

Den amerikanske yacht er produceret med de stadigt mere ekstreme vejrfænomener for øje, hvilket, ifølge de amerikanske designere, er med til at fremtidssikre båden. Se video af den såkaldte Arkup her.

Marinehjemmeværnet aflyste øvelse - hjalp motorbåd der drev mod Endelave

Motorbåd på 15 meter, med tre personer om bord, havde motorproblemer i det sydlige Kattegat.

Nationalmuseets skonnert Bonavista ført tilbage som sejlførende fragtskib

Harry Kjærulff Christensens 41 år gamle Yamaha blev Bonavistas første last siden 1972. Knallerten er til frilandsmuseets Orla Frøsnapper-tema.

260 ton superyacht pløjer lystbåde ned i havn

Det skulle være en elektronisk fejl på den 260 tons store Westport yacht, der var årsagen til, at skibet pludselig gav sig selv fuld kraft frem i Seattle i USA. Ingen mennesker kom til skade.

 

Floor Yachts viser Danmarkspremieren Greenline 39 på Copenhagen Boat Show

Fremtidens motoryacht måske. Greenline Hybrid-konceptet er et kraftfuldt svar på miljøhensyn, da bådene bruger op til fire gange mindre fossilt brændstof end andre planende motorbåde under lignende forhold.