Gå til hoved-indhold

Krydstogtskib påsejler kaj og turistbåd i Venedig

Turister måtte søndag løbe fra et kajområde i den italienske by, da fartøjet MSC Opera satte kursen direkte mod land. Fire personer blev lettere skadet i forbindelse med uheldet.

Andenofficer falder over bord fra Mærsk-skib i Canada

Efter en intens eftersøgning har den lokale kystvagt opgivet at finde sømanden i live. Ulykken indtraf søndag, da fartøjet angiveligt skulle tage en lods ombord.

Thrane-brødrenes 80 fods både får sauna ombord i Ærøskøbing

Tvillingerne Lars og Per Thranes luksusyachter, Poseidon og Arizona, ligger lige nu til kajs i Ærøskøbing. En ærøsk tømrermester, Bjarne Holm, skal nemlig installere sauna ombord på begge yachter.

Siim Båd & Motor A/S ny importør af svenske Nimbus-både - Nimbus 365 Coupe nu ved Silkeborg

Siim Båd & Motor er ny forhandler af det anerkendte brand Nimbus. Og i dag fredag kommer der en Nimbus 365 Coupe hjem til Siim Båd & Motor ved Silkeborg. Båden koster 2.995.000 kr. som et introtilbud med Volvo Penta D6 og masser af udstyr, fortæller Jacob Siim til motorbaadsnyt.dk.

XSV20 har en cruisingfart på over 40 knob - se test i stormvejr

Den 75 fod lange båds dybe V-skrog bryder uden problemer bølgerne under test forleden. Irske Safehaven Marine står bag fartøjet, der skal anvendes til patruljering og eftersøgning.

Kursus blev til virkelighed for 22 dæksgastelever ved Thurø

Et VHF-opkald onsdag aften betød, at eleverne pludselig befandt sig i centrum af en eftersøgning med deltagelse af en redningshelikopter. Aktionen blev senere afblæst.

Viking Sky sejler igen: Ankommer til København fredag

Krydstogtskibet, der for halvanden uge side var i alvorlige problemer på Norskehavet, har atter kastet fortøjningerne. Tirsdag godkendte Norges søfartsdirektorat afsejlingen.

Lavt olietryk førte til fire motorstop på Viking Sky

Forklaringen bag det alvorlige nedbrud er nu fundet af de norske myndigheder. I høj sø lukkedes tilførslen af olie til pumperne. 1373 personer var ombord, da ulykken indtraf.

Krydstogtskib kaldte mayday i stormvejr - samtlige motorer var gået ud

Først 100 meter fra de farlige skær i Norskehavet lykkedes det besætningen på Viking Sky at kaste anker. 479 personer blev evakueret med helikopter. Skibet er nu slæbt i havn.

Miljøskibe i Svendborg har tabt omtrent 10.000 kroner dagligt

På torsdag skal de på fjerde år uvirksomme miljøskibe i Svendborg i samråd hos miljøministeren. Inden staten får nye miljøskibe til søs, kan de samlede udgifter løbe op i 54 mio kr. Søsiden var med, da Sif og Frigg blev løftet op på Frederiksøen.