Gå til hoved-indhold

Verdens største flydekran kan løfte 20.000 tons

Flydekranen Sleipnir er designet med to kraner, der hver har en løftekapacitet på 10.000 tons. 400 sømand kan overnatte på fartøjet.

Sessa F68 Gullwing koster 20 mio. - se hvordan italieneren er indrettet

Der mangler ikke noget. Eksempelvis kan de karakteristiske Gullwing ”Mercedes”-vinduer foldes elektrisk op og åbner hele salonen i fuld højde mod havet, fortæller importør Niels Stielund fra Carver Yachts, der giver en rundvisning på millionærbåden.

Invictus 370 GT luksus fra Italien - kom med på rundvisning

Kom om bord på Invictus 370 GT, der gør sejlads til en leg og et sted, hvor man kan nyde sejlglæde, men også livet om bord på den næsten 12 meter lange og 4 meter brede weekendsejler fra Italien. Se billedserie i toppen og vores video i bunden fra en rundvisning på båden.

Kran kollapser under kollision med 365 meter langt tankskib

Det gik ikke ubemærket hen, da det panama-flagede Milano Bridge den 6. april ankom til Busan, Sydkorea. For høj hastighed er, ifølge mediet Søfart, hovedårsag til ulykken. En havnearbejder er meldt kvæstet, ligesom skibet pådrog sig flere skader under kollisionen.

Princess Yachts i Norden udvider med norsk Båtsenter

Den 1. april 2020 blev Vollen Båtsenter, den anerkendte Princess Yachts' distributør nær Oslo, en del af koncernen og samtidig en del af familien. I Greve Marina er den danske Princess Yachts stadig med, da de er en del af det nordiske firma, der har hovedkontor er i Sverige på Vindön.

Norskbyggede Ibiza-motorbåde importeres nu af Baadhuset i Beder

Ibiza er eneste tilbageværende værft, der bygger deres både i Norge i segmentet for udenbordsmotorer. Nu sælges den i Beder syd for Aarhus af Baadhuset.dk

Se galleri med ny Bavaria SR 41

Den nye Bavaria SR 41 har fået roser fra flere sider, ikke mindst da den blot koster et par mio. kroner standard. Den tyske båd er en kombination mellem Bavarias sporty S-linje og R-linjen. Båden har utroligt meget plads til en famlie.

Drev et år på Atlanten - nu er forladt fragtskib gået på grund

En blakket fortid hænger i kølvandet på MV Alta. Søndag drev skibet på klipperne ved Irlands kyst efter at have været uden besætning siden september 2018.

Luksuriøst superyacht-koncept til 4,4 mia. kr.

Ved Monaco Yacht Show i september lancerede Sinot Exclusive Yacht Design en helt ny, 367 fod lang motoryacht. De sidste uger er Bill Gates udnævnt som kommende ejerm af yachten, men de rygter er falske, understreger designerne bag.

99,95 meter lange Moonrise er største superyacht bygget i Holland

Den hidtil længste, hollandskbyggede superyacht, Moonrise, er nu klar til at stå ud af værftshallen i Makkum, hvor det verdenskendte yachtværft Feadship bygger dets skibe. Superyachten har plads til 16 gæster i 8 store dobbeltværelser. Der er faciliteter til 32 besætningsmedlemmer.