Gå til hoved-indhold

Sydkoreanere vil bygge verdens største yacht på imponerende 750 fod

Over to fodboldbaner kan placeres på megayachten, der får casino og teatre til dens 52 gæster. Topfarten lyder på 25 knob, men holdes farten på 20 knob, kan yachten sejle 10.000 sømil.

Vejret sætter stopper for bjærgningen af Helge Ingstad

Bjærgningsaktionen, der indtil videre har kostet en halv milliard norske kroner, trækker ud. Skibet ligger klar, men vejrudsigten blæser en mulig hævning mindst en uge frem i kalenderen.

Nyt yachtværft vil give sejlerne mere plads om læ

Rummeligheden skal øges på moderne yachts, mener italienske Francesco Guida. Med Cetera Yachts vil han nu designe en ny serie, der sætter fokus på livet ombord.

64-fods yacht kommer på auktion i fogedretten til marts

I flere år har ejeren ikke betalt for sin opbevaringsplads hos Søholm Yacht Service, der nu har mistet tålmodigheden. Med en brandskade ombord kan båden betragtes som et ægte håndværkertilbud.

Styrmand førte privat telefonsamtale under kollision

Det var menneskelige fejl, der i oktober førte til kollisionen mellem en færge og et opankret tankskib. Skaderne lyder på over 100 millioner danske kroner.

Britisk team vil være de hurtigste Jorden rundt

Under 60 døgn har briterne til at krydse deres egen kølvandsstribe, hvis de vil slå rekorden. Teamet har knoklet i over to år.

15 meter arbejdsbåd fra Tuco Marine vinder prestigefyldt pris

Tuco Marines engagement i akvakultursektoren har betalt sig. Det blev tydeligt, da ProZero-fartøjet i den specielle højtryksrensningsversion forleden modtog "Best Inshore Aquaculture Boat 2018 Award".

X95 fra Princess Yachts kommer med flybridge og Sky Lounge

Ny X95'er kombinerer rummelighed og arkitektur med dens 'super flybridge', som tager yachten til helt nye højder.

Luksusyacht fra Lexus kommer på vandet i slutningen af 2019

Om et års tid vil sejlerne kunne besigtige LY 650-yachten på vandet. Bilmærket samarbejde endnu engang med det amerikanske værft, Marquis-Larson.

Baadhuset ser på Grandezza 37CA's nordiske traditioner i Finland

Grandezza 37CA fra Grandezza Boats præsenteres i Finland. Baadhuset er til forhandlermøde for at kigge på båden. Motorbåden kommer blandt andet med oliefyr og to dieselmotor med hver 260 HK.