Gå til hoved-indhold

Mød den danske importør på boot - han viser ny Sessa F68 og ny C42 model frem

Carver Yachts Scandinavia i Dragør har personale til stede i hele perioden hos Sessa Marine i hal 6 på boot fra 18. til 26. januar i Düsseldorf, hvor Sessa har premiere på den nye Sessa F68 Gullwing samt den nye coupe model C42.

Klimavenlig husbåd kan købes for 37 mio. kr.

Den amerikanske yacht er produceret med de stadigt mere ekstreme vejrfænomener for øje, hvilket, ifølge de amerikanske designere, er med til at fremtidssikre båden. Se video af den såkaldte Arkup her.

Marinehjemmeværnet aflyste øvelse - hjalp motorbåd der drev mod Endelave

Motorbåd på 15 meter, med tre personer om bord, havde motorproblemer i det sydlige Kattegat.

Nationalmuseets skonnert Bonavista ført tilbage som sejlførende fragtskib

Harry Kjærulff Christensens 41 år gamle Yamaha blev Bonavistas første last siden 1972. Knallerten er til frilandsmuseets Orla Frøsnapper-tema.

260 ton superyacht pløjer lystbåde ned i havn

Det skulle være en elektronisk fejl på den 260 tons store Westport yacht, der var årsagen til, at skibet pludselig gav sig selv fuld kraft frem i Seattle i USA. Ingen mennesker kom til skade.

 

Floor Yachts viser Danmarkspremieren Greenline 39 på Copenhagen Boat Show

Fremtidens motoryacht måske. Greenline Hybrid-konceptet er et kraftfuldt svar på miljøhensyn, da bådene bruger op til fire gange mindre fossilt brændstof end andre planende motorbåde under lignende forhold.

Newzealændere vil bygge verdens første eldrevne slæbebåd

I 2021 leveres den miljørigtige slæbebåd til havnen i Auckland af det hollandske Damen-værft. Byggeomkostningerne til fartøjet er dobbelt så store som for en tilsvarende dieseldrevet slæbebåd.

49 meter britisk superyacht brændte i Thailand - årsag ukendt

Den 49 meter britisk ejede luksusyacht Lady D, der var til salg for 5 mio. euro, er brændt ned ved Phuket i Thailand.

Tennisspiller Nadal opgraderer til 80 fod's Sunreef katamaran

Tennisspiller Rafael Nadal har netop sat sin 76-fod's Monte Carlo Yacht til salg. Det polske værft, Sunreef Yachts, er i gang med konstruktionen af en Sunreef 80 Power Katamaran, som Nadal opgraderer til.

To nye fartøjer skal patruljere ved EU's grænse - har topfart på 25 knob

Tirsdag den 23. juli afgik de to nyindkøbte FRONTEX-fartøjer til Søværnet fra Grenaa Værft efter en missionsforberedende klargøring. Et komplet hovedeftersyn og en opgradering af navigations- og varslingssystemer er blandt andet foretaget på bådene.