Gå til hoved-indhold

14 supertips til brug af trailer og slæbested

Her er hurtige tips til, hvordan du undgår kø og gør håndteringen af båd og trailer til en god oplevelse

Sommerhavne: Morten Korch-agtige Endelave

- Jeg ville ikke blive forbavset, hvis der kom en mand gående med stråhat, forklarer Sofie Fjeldsted Olsen, som for tre år siden opdagede øen i Kattegat.

Dyr Tel-Ka Marina i Middelfart har kun to baderum

Køen er lang til kun tre toiletter med to bade til et par hundrede gæstesejlere i Middelfart. Folk er utilfredse, konstaterer motorbaaddk, der giver 200 kr. for en nat for 7,5 meter båd.

Havnefoged på 87 år tager flag alvorligt i Troense

Søren Nielsen gør det godt på Tåsinge. Vi besøgte den lille havn på øen.

Efterladte både i Vejle måske på auktion

Omkring tyve sejl- og motorbåde er placeret på havnens område, selvom ejerne ikke har vist sig i flere år. Nu skal ejerne findes, eller ender bådene på auktion.

Sommerhavne: Trafik i Ballen - oplev dagligt 70 nye både

Sejlerne strømmer til Samsø i juli. Heldigvis bevarer den unge havnefoged, Frederik, overblikket, når han pakker de mange både, fortæller Michael Tonsberg.

Video: Med øhopperen rundt i Det Sydfynske Øhav

Svendborg og fire småøer er sommeren igennem forbundet med det lille passagerfartøj Sea Hawk. Med 20 knob hopper det kvikt ud gennem Øhavets bølger.

Tag på havnerundfart med smukke træskibe

De Forenede Sejlskibe byder som noget nyt danskere velkommen på rundfart i København. Sejl med fra 26. juni til 7. august.

Sommerhavne: Bliv mødt af personalet i Ærøskøbing

Sig farvel til moderne bygninger og iskolde faciliteter. På Ærø er en dejlig stemning, og betalingsstanderen er byttet ud med havnens personale, fortæller Claus Holst Johansen.

Havnens Dag: Baadhuset udstiller både på land og vand

I Marselisborg vil havnegæsterne bl.a. kunne se den nyeste Drago-model samt den hurtige Sunseeker Superhawk med en topfart på 100 km/t.