Gå til hoved-indhold

Beboer filmer vanvidssejlads i Københavns Havn: Spørgsmål om tid, før en ulykke sker igen

Både i alle størrelser ræser hastigt gennem havnen dagligt, siger Bo Schriver, der selv er sejler og formand for Bådelaug Havnestad. Han mener, at bådene i Københavns Havn sejler væsentligt hurtigere end de seks knob, der er den tilladte hastighed i hovedløbet.

Find dit slæbested med nyt site, slaebestedet.dk

Frank Larsen fra Hejlsminde har skabt et nyt site. - Jeg har motorbåd på trailer og kører rundt med den. I den forbindelse har jeg lavet en ny hjemmeside for slæbesteder. På denne side har jeg også brugt lidt tid på at samle regler på vandet, forklarer han til Motorbaadsnyt.dk

Udby Lystbådehavn ved Randers har udsolgte bådpladser for første gang nogensinde

Som noget helt nyt har Udbyhøj Lystbådehavn måttet sige nej til nye lystsejlere: Alle pladser er optaget.

 

Digitale løsninger sparer havnefogeder for tidskrævende papirarbejde

Meningerne om online betaling på havnene er mange. Fakta er dog, at de digitale løsninger med apps og betalingsstandere ofte frigiver tid bag skrivebordet for havnens medarbejdere. I Sønderborg har de kastet sig over den danske app-udvikler Harba.

Sommerhavne: Lav en gourmetmiddag af lokale råvarer på Avernakø

Lækre ø-specialiteter venter sejleren på den knap seks kvadratkilometer store ø, der lokker med sin vindblæste og upolerede natur. Familiemor Gry Sørensen fra Svanemøllen i København fortæller om naturperlen.

Hirtshals inviterer til 'Havnedag for alle' fra sofaen

En tradition blev brudt, da corona-situationen forhindrede Hirtshals Havn i at invitere nysgerrige på besøg. I stedet deler nordjyderne nu 23 minutter lang video på nettet. - Hør os fortælle om det forgange år, og hvad der sker på havnen i øjeblikket, forklarer Hirtshals Havn.

Allinge Havn lukket på ubestemt tid efter storm - Trolling Master Bornholm skal bruge havnen i april

Havnen, der efter planen skal lægge hus til 75 af de deltagende både ved Trolling Master Bornholm 2021, er i øjeblikket lukket. Hvornår gæstesejlere atter kan besøge havnen er uvist.

Ældre mand afgået ved døden - kørte i Gråsten Havn

En bilist omkom fredag, da han på tragisk vis kørte i havnen i Sønderjylland. Manden måtte bjærges ud af køretøjet.

Både udfordret: 200.000 bader ulovligt i Københavns Havn - meget få får bøder

Politiet giver så godt som aldrig bøder for at bade ulovligt. Men det skal der snart laves om på, for By & Havn er i gang med at ændre i havnereglementet, så politiet fremover kan stå klar med bødeblokkene, fortæller TV2 Lorry.

Badende havnegæster risikerer bøde på 2.000 kr.

Det er ikke ufarligt at tage en svømmetur blandt de sejlende både i landets lystbådehavne. Flere steder er badning sågar forbudt, hvilket kan straffes med større pengebøde, fortæller Østjyllands Politi.