Gå til hoved-indhold

Lynhurtige Formel 2-både dyster i Aalborg i weekenden

Anden afdeling af racerbådenes VM sejles på Limfjorden fredag, lørdag og søndag. Bådene og deres fartglade ejere kommer helt tæt på land.

Havnens Dag: 50-fods powerbåd fra Sunseeker kommer til Marselisborg

Bådhuset vender stævnen mod Marselisborg Havn lørdag. Se blandt andet to RIB-både og en powerbåd med en topfart på 100 km/t.

Lej havneplads i Middelfarts nye havn for 20.000 kroner

53 bådpladser åbnes i Nyhavn 2 i Middelfart 19. maj. 20 af pladserne skal lejes ud på helårsbasis for mellem 20.000 og 30.000 kroner.

Svendborgs skyline har skiftet profil - ny flydedok

Flydedokken fra Marstal Værft er flyttet til sin nye base på Frederiksøen i Svendborg. Undervejs måtte bugserslæbet gøre holdt for at ramme de rette strømforhold.

Alis blev reddet op af havnen - hendes historie kan redde liv

Alis Helene Madsen faldt i Aarhus havn, men blev reddet. Trygfonden mener de gode historier kan redde andre fra druknedøden.

Håndværkertilbud: Vallensbæk bortauktionerer 14 både

Pift januar op med et bådkøb. Med knofedt og et par ekstra udgifter kan flere af bådene blive sejlende igen. Se blandt andet en Wellcraft-daycruiser.

 

Motorbåds-sejler i Hou: Bliv fastligger og få venskaber

Det er noget særligt at mødes i vintermørket med andre sejlere, mener Torben Skovbo fra Hou Lystbådehavn. Han forstår ikke de havne, der takker nej til fastliggerne.

Ekspert rådgiver: Inden du flytter i motorbåd

En motorbåd til én million er sjældent nok i sig selv, hvis du vil bo fast i havnen. Ofte må arbejdshandskerne findes frem. Gert Sørensen fra Tempo Bådsalg guider.

Små havnebade på vej i Svendborg Kommune

En prototype på et mindre havnebad er døbt på Frederiksøen ved Svendborg. Målet er 50 badeanlæg langs Svendborgsund.

Sommerhavne: Morten Korch-agtige Endelave

- Jeg ville ikke blive forbavset, hvis der kom en mand gående med stråhat, forklarer Sofie Fjeldsted Olsen, som for tre år siden opdagede øen i Kattegat.