Gå til hoved-indhold

Digitale løsninger sparer havnefogeder for tidskrævende papirarbejde

Meningerne om online betaling på havnene er mange. Fakta er dog, at de digitale løsninger med apps og betalingsstandere ofte frigiver tid bag skrivebordet for havnens medarbejdere. I Sønderborg har de kastet sig over den danske app-udvikler Harba.

Flere vælger at lade båden blive i vande grundet milde vintre - men NU er det rigtig vinter

Flere både overvintrer i vandet, da det forlænger sejlsæsonen og er lettere at lade den ligge - men det kan blive farligt og dyrt. Ved du eksempelvis, om din båd ligger i en sikker A-havn eller i en usikker B-havn?

 

Sommerhavne: Lav en gourmetmiddag af lokale råvarer på Avernakø

Lækre ø-specialiteter venter sejleren på den knap seks kvadratkilometer store ø, der lokker med sin vindblæste og upolerede natur. Familiemor Gry Sørensen fra Svanemøllen i København fortæller om naturperlen.

Hirtshals inviterer til 'Havnedag for alle' fra sofaen

En tradition blev brudt, da corona-situationen forhindrede Hirtshals Havn i at invitere nysgerrige på besøg. I stedet deler nordjyderne nu 23 minutter lang video på nettet. - Hør os fortælle om det forgange år, og hvad der sker på havnen i øjeblikket, forklarer Hirtshals Havn.

Allinge Havn lukket på ubestemt tid efter storm - Trolling Master Bornholm skal bruge havnen i april

Havnen, der efter planen skal lægge hus til 75 af de deltagende både ved Trolling Master Bornholm 2021, er i øjeblikket lukket. Hvornår gæstesejlere atter kan besøge havnen er uvist.

Ældre mand afgået ved døden - kørte i Gråsten Havn

En bilist omkom fredag, da han på tragisk vis kørte i havnen i Sønderjylland. Manden måtte bjærges ud af køretøjet.

Både udfordret: 200.000 bader ulovligt i Københavns Havn - meget få får bøder

Politiet giver så godt som aldrig bøder for at bade ulovligt. Men det skal der snart laves om på, for By & Havn er i gang med at ændre i havnereglementet, så politiet fremover kan stå klar med bødeblokkene, fortæller TV2 Lorry.

Badende havnegæster risikerer bøde på 2.000 kr.

Det er ikke ufarligt at tage en svømmetur blandt de sejlende både i landets lystbådehavne. Flere steder er badning sågar forbudt, hvilket kan straffes med større pengebøde, fortæller Østjyllands Politi.

TrygFonden donerer ny type lysende, skridsikre redningsstiger til havne

TrygFonden har udviklet og gennemtestet en ny type redningsstige til havneområder, og nu kan danske havne – store og helt små – søge om at få del i de 200 stiger, som TrygFonden donerer i 2020. Modellen er skrig-orange, skridsikker og har solceller, så den lyser om natten.

 

14 supertips til brug af trailer og slæbested

Her er hurtige tips til, hvordan du undgår kø og gør håndteringen af båd og trailer til en god oplevelse