Gå til hoved-indhold

Så sker det igen: Jolle driver fra land og udløser redningsaktion

Et større antal køretøjer fra Beredskab Fyn og Fyns Politi var fredag morgen i aktion ved Nyborg. Politiet frygtede en drukneulykke, da der blev fundet en ubemandet drivende jolle i fjorden.

Eldrift er den billigste løsning allerede nu på elfærge mellem Søby og Fynshav

De økonomiske beregninger viser, at ren eldrift på færgen Ellen mellem Søby på Ærø og Fynshav på Als, er den bedste løsning for en færgeoperatørs regnskaber, og den bedste løsning i forhold til at nedbringe udledninger af drivhusgasser og skadelige partikler.

 

Nyt projekt i Helsingør skal lokke unge til bådebygger-branchen

Mandag den 8. juni indvies ’Håndværk på Havnen’ af kulturminister Joy Mogensen og Helsingørs borgmester, Benedikte Kiær. ’Håndværk på Havnen’ er et nyskabende samarbejde mellem bådebyggeruddannelsen ved U/NORD og M/S Museet for Søfart.

Se hvordan du IKKE skal sætte din motorbåd i vandet

6 mio. har set denne video, hvor det ofte går helt galt.

55-årig lystfisker druknet ved Guldborgsund trods stor redningsaktion

Marinehjemmeværnet fra Vordingborg ledte eftersøgningen til søs under eftersøgning ved Guldborgsund i dag. En lystfisker var savnet. Tirsdag 2. juni blev han fundet druknet.

112-mobilopkald fra sejler i vandet redder 5 mennesker efter jolle kæntrede ved Agersø

Mens Kennet Schou Døssing og fire andre kæmpede med at holde sig oppe, opdagede Kennet, at mobiltelefonen i hans lomme stadigvæk virkede. Klokken 23.03 kom han igennem til alarmcentralen, som via telefonens GPS kunne lokalisere dem i vandet mellem Agersø og Stigsnæs.

To mænd reddet i land ved Mors efter jolle kæntrede

To mænd blev fredag aften reddet i land ud for Gullerup Strand på Mors, efter de kæntrede i deres jolle.

Sejlere var fanget med motorstop og hårdt vejr i otte timer: - Vi kunne miste livet

60-årige Albin 25-motor-sejler Frank Skriver kom med en kammerat i alvorlige problemer på Kattegat i lørdags, hvor de drev længe. - Vi kunne miste livet begge to, forklarer Skriver til TV 2 Østjylland, der deler sejlernes historie.

 

Motorstop i ny båd - tre sejlere smed anker i Limfjorden, men kæden sprang

En ung mand var for første gang ude at sejle i sin nye båd med to venner. Uheldet ville, at motoren satte ud. De tre lystsejlere skyndte sig at smide anker, så de kunne styre det. Men ankerkæden sprang, og de drev, fortæller Marinehjemmeværnet.

Motorbåd med motorstop med to om bord drev i Kattegat - Marinehjemmeværnet redder

To lystsejlere havde fået motorstop ud for Bønderup ved Djursland og havde siden drevet nordøstpå i Kattegat. De lå nu på en position ca. 18 sømil ud for Hals. De havde drevet 24 sømil.