Gå til hoved-indhold

Ishockey-legende Peter Forsberg sælger motorbåde

Peter Forsberg bliver nu medejer af en af Sveriges mest fremgangsrige bådforhandlere, Yamaha Marine Store i Norrtälje. Firmaet, der ligger nord for Stockholm, sælger blandt andet Yamarin, Anytec og Buster.

Selvsejlende båd, Roboat, skal lette Amsterdams trafik og samle affald

Forskernes første udfordring bliver at få bådene til at navigere og registrere deres omgivelser ved hjælp af sensorer, GPS, automatisk hastighedskontrolteknologi og kamerabaseret objektgenkendelse til at registrere cykler og andre genstande, som ender i Amsterdams kanaler.

Marinehjemmeværnet hjælper igen: Kitesurfere kunne ikke komme i land i Venø Bugt i Limfjorden

Kitesurfere i bunden af Venø Bugt er søndag blevet overraskede af vinden. I løbet af en time havde Søværnskommandoen kaldt Marinehjemmeværnet i Struer ud to gange til kitesurfere, der havde problemer med at komme i land.

Forsvundet fisker fundet druknet i Limfjorden

En måned efter at en 68-årig mand forsvandt i Nordjylland, kan familien få fred. Lørdag blev liget af den druknede fisker fundet ved Nykøbing Mors.

Fire tyrkiske fiskere dræbt efter kollision med græsk tanker

Kollisionen sker på et tidspunkt, hvor der er store spændinger mellem Grækenland og Tyrkiet. Fire fiskere er dræbt, mens én fisker savnes.

Finnmaster Pilot 7 fundet i forbindelse med svindel for 10 mio. kroner

I en omfattende sag om bedrageri for 10 millioner kroner er det lykkes Midt- og Vestjællands Politi at finde en båd, der har været efterlyst i forbindelse med efterforskningen. Båden blevet fundet i Nødebohuse i Hundested.

Fiskere kulilteforgiftet på trollingbåd ved Bornholm

To personer måtte søndag eftermiddag reddes fra en fiskebåd ud for Tejn på Bornholm på grund af mistanke om kulilteforgiftning.

Corona-restriktioner lukker delvist Dansk Søredningsselskabs station i Nordjylland

Hjælpen er nu længere væk for de nordjyske lystsejlere. Med regeringens seneste restriktioner for Nordjylland er stationen i Løgstør midlertidigt lukket for assistance til sejlerne, men redderne udelukkende kan sendes afsted i tilfælde af en SAR-operation.

200 flere er i 2020 blevet reddet af Dansk Søredningsselskab i forhold til året før

I 2017 rykkede frivillige ud på samlet 371 aktioner i hele landet. I år står tælleren i skrivende stund på 807. Det er 200 flere end hele sidste år. Nye "corona-sejlerne", der lige har købt båd, går typisk på grund eller farer vild og ringer derefter efter hjælp.

Folketinget vil bruge to milliarder kroner til forskning - kan gøre skibsfarten mere CO2-neutral

Folketingets partier har fredag besluttet at bruge omkring to ud af knap tre milliarder kroner fra forskningsreserven på mere grøn og teknisk forskning samt udvikling. Danske Rederier er glade for prioriteringen.