Gå til hoved-indhold

Powerboat i soloulykke under Copenhagen Poker Run - ni personer skadet

En lynhurtig powerboat ramte lørdag eftermiddag en skæv sø på Øresund, hvor omkring tres både deltog i årets Copenhagen Poker Run. Tre personer blev bragt til hospitalet.

Politiet klar til at fange fartsyndere på Gudenåen med laser

Sejlere risikerer bøde på 5.000 kr., hvis fartgrænsen på ti knob ikke overholdes i vandløbet. Både kano-, kajak- og motorbåds-ejere sejler hvert år side om side på Gudenåen.

Søsiden var med lods på job ud for Langeland

Se hvordan en lods arbejder. Søren Stidsholt Nielsen fra Søsiden, Fyns Amts Avis, var med på job i Langelandsbæltet.

To børn drev til søs i en gummibåd syd for Norsminde mens moren så på

To børn var drevet ud fra stranden i en gummibåd. Det udvikler sig på den måde, at moren også hopper i vandet og svømmer ud mod dem.

Jørgensen & Dahls fire sommerpakker til jolle og RIB-sejlere

Under devisen ”Sejlads er for alle” har Jørgensen & Dahl, importør af Quicksilver-gummibåde, Joda-glasfiberjoller og Mercury-påhængsmotorer, sammensat fire forskellige sommerpakker, specielt designet til sommerens vandhunde.

Otte lystsejlere fik bøde for at sejle ind i skydeområde ved Sønderjylland

Sejlere havde ingen anelse om, at de var på vej direkte ind i et område spærret af til skydeøvelser, før de blev standset af et beredskab.

Vanddrone samler olie og plastik op fra havnebassin i Aarhus

Ny sejlende drone samler helt af sig selv det plastik op, der flyder rundt i havnen.

20 brandmænd kæmpede med brændende motorbåd i Juelsminde

Efter brand i en båd i Juelsminde Havn fredag middag ligger båden fortsat på bunden af havnen, og 2000 liter olie er ved at blive pumpet op. Ifølge Motorbaadnyt.dk's oplysninger var det to elektrikere, der kortsluttede ledninger og startede branden, men det er ubekræftet.

Powerboats og showbiler til Copenhagen Poker Run på Dragør Fort

Bådene sejler ud fra Islands Brygge om morgenen den 6. juli. De kommer bl.a. forbi Malmø og Landskrona, inden de sejler til det store Copenhagen Car and Boat Show på Dragør Fort.

Speedbåd kæntret i Køge Bugt - to druknet - to svømmede i land

En båd med fire voksne kæntrede onsdag aften ud for Avedøre Holme i Køge Bugt, 100 meter fra molen og udløste en omfattende redningsaktion i torden og kraftige vindstød, der måske har overrasket sejlerne. De nødstedte bar ikke redningsvest.