Gå til hoved-indhold

Reese udstiler ny Marex 360 Cabriolet Cruiser på In Water Boat Show Neustadt

I dag åbner Tysklands største flydende bådudstilling i Neustadt med 200 både i vandet. Der er fri indgang. Reese Marin fra Aabenraa udstiller for sjette gang.

Grand Banks Yachts i Singapore udvider værft

En tagterasse til medarbejdere, en robot og mere plads er, hvad Grand Banks Yachts i Singapore har fået, efter de har udvidet deres fabrik. De ville optimere processen fra rå materialer til færdigt produkt. I Danmark sælger DBC Grand Banks Yachts.

Usynlige personer i havoverfladen skal gøre sig synlige for at undgå farlige situationer

Flere og flere får øjnene op for aktiviteter i og på vandet, og det kan give mange farlige situationer, eksempelvis hvis en person, som var svær at se i vandet, kommer ubehageligt tæt på båden. Sejlere skal holde udkig, mens svømmere skal gøre sig mere synlige, mener Sten Emborg fra Søsportens…

Tuco Marine skal levere ProZero-båd til Hamburgs politi

Den otte meter lange ProZero CC Interceptor er en kortere efterfølger til ProZero 12-meter Interceptor og lever op til de samme høje standarder. Tuco Marine skal nu levere den nye ProZero-båd til Hamburgs politi. Se video med bådens design.

Helge Ingstad kommer næppe til at sejle igen - billigere at købe ny fregat

Der venter de norske myndigheder en regning på hele 9,2 milliarder danske kroner, hvis den forliste fregat skal genopbygges. Det er knap tre gange så meget, som det i sin tid kostede at bygge fartøjet.

Solmers Marine & Maskinservice flytter til Langeland og udvider

Martin Solmers virksomhed, Solmers Marine & Maskinservice, er flyttet fra Stenstrup til havneområdet i Rudkøbing på Langeland. Desuden udvider virksomheden med bådopbevaring på de to havnenære lokationer i byen.

Motorsejlere kan kapsejle rundt om Samsø i ny sejlads

Motor- og sejlbådsejere samles i Juelsmindes nye distancesejlads. En hemmelig omsejlingstid skal finde vinderen blandt motorbådene, der skal sejle store dele af ruten i mørke.

To etages husbåd på Sjælland er sat på auktion

20 meter lang husbåd er netop nu på auktion. Båden er beliggende i Rødvig Havn og rummer 90 kvadratmeter med flere kahytter og terrasser.

Ny Marstal-færge slæbes af Svendborg-båd til dansk havn

NH Svendborg Bugsers Baltsund har slæbt den kommende Marstal-færge 769 sømil fra Letland til Hvide Sande. Færgen ankom onsdag til dansk havn.

Mercury Marine modtager designpris for V6 4-takts påhængsmotorer

IF Designprisen 2019 er netop blevet uddelt. For tredje år i træk vinder Mercury Marine prisen. I år for deres V6 4-takts påhængsmotor, som er brugervenlig og har optimal ydeevne, lyder det fra 67 dommere.