Gå til hoved-indhold

Østersøens største laks skal fanges under Trolling Master Bornholm

Torsdag starter Nordeuropas største konkurrence for lystfiskere, hvor 420 deltagende motorbåde forsøger at hive den størst mulige laks ombord. Vinderen modtager 100.000 kroner.

Ny programserie: Vestjyder tager læseren med ombord i det barske fiskerliv

Langs den jyske vestkyst drager unge såvel som ældre fiskere på havet. Et hav, der kan bane vejen til succes, men i yderste konsekvens kan koste dem alt. Følg fiskernes daglige kamp for at få en dagløn i nettet på TV Midtvest. Se link.

Ekspert: Brug blink i UV-farver til fiskeri i dybden

UV-farverne ses tydeligere på dybt vand, hvor farverne let absorberes. Mads Simonsen fra Herning Trailer- og Bådcenter rådgiver nye lystfiskere inden sommersæsonen.

Mød en foregangsmand med hang til alt i udstyr!

Kom med ombord på Biilmanns Campion Explorer 552 - ADVARSEL! der er en vis risiko for at du bliver forpustet undervejs.....

Når trolling-fiskeriet går i blodet

Vi har taget et kig på Allan Nielsens toptunede Drago-båd - båden er en topklasse trollingbåd, og resultatet af en fortsat stigende interesse for trollingfiskeriet.

Fiskeriminister vil løse problem med spøgelsesgarn i danske farvande

Eva Kjer Hansen vil undersøge, hvor meget tabt fiskegrej der fortsat fisker herhjemme. I 2017 blev der ikke registreret tabt grej i Danmark, mens tallet i Norge ligger på omkring 200 fiskenet årligt.

DM i Fladfisk i Onsevig er fuldt booket med 404 lystfiskere

Med 154 både på listen og ikke mindre end 404 lystfiskere har arrangørerne lukket for tilmeldingen til dette års DM i Fladfisk på Nordvestlolland den 8. og 9. september.

Bass-bådenes Ferrari

Har du ambitioner om aktivt fiskeri, hvor du vil have ypperligt kastedæk, høj fart og masser af yderligere features - er en Ranger-båd måske din næste båd

Film fangsten med nyt Spydro undervandskamera

Kameraet vejer kun 85 gram og er 14 centimeter langt. Spydro har en WIFI-rækkevidde på 90 meter, og der sendes live-billeder til din telefon.

14 supertips til brug af trailer og slæbested

Her er hurtige tips til, hvordan du undgår kø og gør håndteringen af båd og trailer til en god oplevelse