Gå til hoved-indhold

Hatteras GT65 - sportsfiskeri på amerikansk luksusmanér

Den lyse salon med et imponerende pantry og store vinduer venter på Hatteras' nye fiskebåd, der er målrettet de amerikanske tun-jagere. Aquaholic giver en rundvisning på båden, der med sit luksuriøse interiør kan lokke hele familien på fisketur.

Lystfiskerne må kigge langt efter fisk i det sydlige Lillebælt og Det Sydfynske Øhav

Et massivt iltsvind har lagt sig over området, der traditionelt lokker utallige fiskere på vandet. Det varme vejr og store mængder nedbør udfordrer, forklarer ekspert.

Kæmpe tun boltrer sig i Øresund - kan spottes nær Helsingør

Ikke siden 1960'erne har så mange større tun befundet sig i Øresund. Det er strafbart at fange fiskene i danske farvande, men sejlere har mulighed for at spotte tunene fra indsnævringen mellem Helsingør og Helsingborg og op til Hornbæk Plantage.

Tun på 400 kilo kan spottes ud for Helsingør men de må ikke fanges

100 til 500 kæmpe tun på mellem 200 og 400 kilo er blevet set springe og og ned i vandet i Øresund. De store fisk er ikke helt fremmede i danske farvande, men så store stimer på denne årstid er aldrig set før.

62-årig lystfisker slingrede i Sønderborg havn i 6 meter jolle med en promille på 3,59

Specialanklager Lars Viereck fra Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til TV SYD, at det af politiets rapport fremgår, at jollens skipper ikke kunne stå på sine egne ben og måtte nærmest slæbes i land af betjentene.

Sådan ser det ud når 122 både jagter fladfisk ved DM - se video fra Onsevig

122 både med 316 lystfiskere deltog ved DM i Fladfisk i 2019, hvor Team Cille vandt. I alt er der fanget ca. 4.000 fisk, hvor langt de fleste er returneret til havet.

Team Cille fra Ringsted løb med hold-sejr i DM for Fladfisk

Efter tre guldmedaljer blev Team Stormen slået af Team Cille i et utroligt tæt opgør i top 3 ved DM i Fladfisk 2019 i Onsevig. I alt er der fanget ca. 4.000 fisk, hvor langt de fleste er returneret til havet. 122 både og 316 lystfiskere deltog.

Østersøens største laks skal fanges under Trolling Master Bornholm

Torsdag starter Nordeuropas største konkurrence for lystfiskere, hvor 420 deltagende motorbåde forsøger at hive den størst mulige laks ombord. Vinderen modtager 100.000 kroner.

Ny programserie: Vestjyder tager læseren med ombord i det barske fiskerliv

Langs den jyske vestkyst drager unge såvel som ældre fiskere på havet. Et hav, der kan bane vejen til succes, men i yderste konsekvens kan koste dem alt. Følg fiskernes daglige kamp for at få en dagløn i nettet på TV Midtvest. Se link.

Ekspert: Brug blink i UV-farver til fiskeri i dybden

UV-farverne ses tydeligere på dybt vand, hvor farverne let absorberes. Mads Simonsen fra Herning Trailer- og Bådcenter rådgiver nye lystfiskere inden sommersæsonen.