Gå til hoved-indhold

Tun på 400 kilo kan spottes ud for Helsingør men de må ikke fanges

100 til 500 kæmpe tun på mellem 200 og 400 kilo er blevet set springe og og ned i vandet i Øresund. De store fisk er ikke helt fremmede i danske farvande, men så store stimer på denne årstid er aldrig set før.

62-årig lystfisker slingrede i Sønderborg havn i 6 meter jolle med en promille på 3,59

Specialanklager Lars Viereck fra Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til TV SYD, at det af politiets rapport fremgår, at jollens skipper ikke kunne stå på sine egne ben og måtte nærmest slæbes i land af betjentene.

Sådan ser det ud når 122 både jagter fladfisk ved DM - se video fra Onsevig

122 både med 316 lystfiskere deltog ved DM i Fladfisk i 2019, hvor Team Cille vandt. I alt er der fanget ca. 4.000 fisk, hvor langt de fleste er returneret til havet.

Team Cille fra Ringsted løb med hold-sejr i DM for Fladfisk

Efter tre guldmedaljer blev Team Stormen slået af Team Cille i et utroligt tæt opgør i top 3 ved DM i Fladfisk 2019 i Onsevig. I alt er der fanget ca. 4.000 fisk, hvor langt de fleste er returneret til havet. 122 både og 316 lystfiskere deltog.

Østersøens største laks skal fanges under Trolling Master Bornholm

Torsdag starter Nordeuropas største konkurrence for lystfiskere, hvor 420 deltagende motorbåde forsøger at hive den størst mulige laks ombord. Vinderen modtager 100.000 kroner.

Ny programserie: Vestjyder tager læseren med ombord i det barske fiskerliv

Langs den jyske vestkyst drager unge såvel som ældre fiskere på havet. Et hav, der kan bane vejen til succes, men i yderste konsekvens kan koste dem alt. Følg fiskernes daglige kamp for at få en dagløn i nettet på TV Midtvest. Se link.

Ekspert: Brug blink i UV-farver til fiskeri i dybden

UV-farverne ses tydeligere på dybt vand, hvor farverne let absorberes. Mads Simonsen fra Herning Trailer- og Bådcenter rådgiver nye lystfiskere inden sommersæsonen.

Mød en foregangsmand med hang til alt i udstyr!

Kom med ombord på Biilmanns Campion Explorer 552 - ADVARSEL! der er en vis risiko for at du bliver forpustet undervejs.....

Når trolling-fiskeriet går i blodet

Vi har taget et kig på Allan Nielsens toptunede Drago-båd - båden er en topklasse trollingbåd, og resultatet af en fortsat stigende interesse for trollingfiskeriet.

Fiskeriminister vil løse problem med spøgelsesgarn i danske farvande

Eva Kjer Hansen vil undersøge, hvor meget tabt fiskegrej der fortsat fisker herhjemme. I 2017 blev der ikke registreret tabt grej i Danmark, mens tallet i Norge ligger på omkring 200 fiskenet årligt.