Gå til hoved-indhold

Mercury Marine skal levere påhængsmotorer til Alumacraft, Manitou, Quintrex og Stacer.

Mercury Marine er indgået i et strategisk samarbejde med BRP om at være den foretrukne leverandør til bådmærkerne Alumacraft, Manitou, Quintrex & Stacer.

Covid-19 tvinger Evinrude til at droppe produktionen af påhængsmotorer

Firmaet bag Evinrude-motorerne, BRP, er hårdt ramt af coronavirussen. Der kan derfor ikke længere bestilles påhængsmotorer fra virksomhedens fabrikker.

Volvo Pentas V6-280 har flere kræfter end en V8'er og bruger mindre brændstof

Volvo Penta V6-280 DPS har mange fordele med VVT-teknik. Den nye V6'er har 70 kilo laveret vægt og bruger 25 procent mindre brændstof og har en stor accelleration, forklarer mekaniker-lærling Malte Kofoed fra Volvo Penta-forhandler, vi mødte i Ishøj.

Mercury Marine hjælper trængte bådejere - opgrader din motor før sæsonen starter

Annonce: Når modellen er fundet, er næste skridt at kontakte sin bådforhandler for at aftale tid til montering af den nye motor, og afmontering af den gamle, udtjente model. På denne tid af året handler det om at være hurtig, fortæller Jørgensen & Dahl.

Yanmar udvider outputområde fra 40 til 640 hestekræfter

Yanmark kan nu levere løsninger til et bredere marked og dermed en større kundekreds. Det sker med 485 til 640 hestekræfters 6LF- og 6LT-motorer, der er ideelle til fritidsbåde og lettere kommercielle både.

Suzuki lancerer den nyeste dobbeltpropellede påhængsmotor DF300B

Suzuki Motor Corporation præsenterer den splinternye DF300B, som er den nyeste påhængsmotor, der tilslutter sig Suzukis eksisterende GEKI-serie bestående af dobbeltpropellede-påhængsmotorer.

SeaDrive el-motor placeret i drevet giver naturlig afkøling

Den norske SeaDrive el-motor er placeret i selve drevet, under vandlinjen. Det gør at motoren får en får en naturlig afkøling, og gør systemet enklere og billigere. SeaDrive er både til sejl- og motorbåde.

Georg Stage underviser elever i brug af Mercurys påhængsmotorer

skoleskibet Georg Stage har som noget nyt i år indkøbt Mercury påhængsmotorer, som benyttes til et grundigt kursus om påhængsmotorens opbygning, inklusiv fejlsøgning, i undervisningen.

Sådan gør du indenbordsmotoren vinterklar

Ejere af motor- og sejlbåde med indenbordsmotor bør tage vinterklargøring seriøst, ellers kan det blive dyrt, siger bådmekaniker Claus Brodersen fra Havneservice i Horsens.

Bådskam: Feriesejlads i motorbåd er mere CO2-tung end mindre flyvetur

»Det er på tide at føle bådskam. At transportere sig med motorkraft på vandet er at benytte sig af et teknologisk miljøsvin,« konstaterede norsk redaktør efter undersøgelse. Ifølge tal fra Miljødirektoratet i Norge udledte fritidsbåde 531.000 ton CO2 i 2017.