Gå til hoved-indhold

Yamaha ønsker servicehuse som BlueBay Marine med meget kompetence til motorsejlerne

Motorsejlerne har krav på mere service, som ses i de store bilhuse, forklarer Preben Hansen fra Yamaha Danmark. Yamahas svar på det ses eksempelvis hos forhandleren BlueBay Marine i Silkeborg, hvor man som de første i bådbranchen tilbyder serviceordning fra 299 kr. månedligt.

Mercury Marine kommer nu med DTS System, digitalt gear og gas

Mercury Marine lancerer nu Next Gen DTS System, den nyeste generation af deres DTS-system med digitalt gear og gas, baseret på ny intuitiv og intelligent teknologi, der forbedrer sejloplevelsen.

Mercurys V12 Verado 600hk - verdens største serieproducerede påhængsmotor

Mercury tilbyder nu den hidtil kraftigste og mest effektive serieproducerede påhængsmotor. Mercury Verado V12 er spækket med adskillige nye funktioner og kan bruges til et utal af formål.

1.st Mate - mand-over-bord-system via motor og mobil giver Mercury Marine flot innovationspris

1st Mate er et sikkerhedssystem, der integreres i bådens motor og sender advarsler via mobilen. Kaptajnen og op til syv passagerer er hver iført en bærbar enhed, der monitoreres af en app på telefonen.

Mercurys Active Trim justerer automatisk påhængsmotorens vinkel under sejlads

Højteknologiske Active Trim leveres fra 2021 som standardudstyr ved køb af en Mercury-påhængsmotor i størrelsen 175 hestekræfter og op.

Suzuki lancerer den nyeste dobbeltpropellede påhængsmotor DF300B

Suzuki Motor Corporation præsenterer i år den nye DF300B, som er den nyeste påhængsmotor, der tilslutter sig Suzukis eksisterende GEKI-serie bestående af dobbeltpropellede påhængsmotorer.

Mercury Marine skal levere påhængsmotorer til Alumacraft, Manitou, Quintrex og Stacer.

Mercury Marine er indgået i et strategisk samarbejde med BRP om at være den foretrukne leverandør til bådmærkerne Alumacraft, Manitou, Quintrex & Stacer.

Covid-19 tvinger Evinrude til at droppe produktionen af påhængsmotorer

Firmaet bag Evinrude-motorerne, BRP, er hårdt ramt af coronavirussen. Der kan derfor ikke længere bestilles påhængsmotorer fra virksomhedens fabrikker.

Volvo Pentas V6-280 har flere kræfter end en V8'er og bruger mindre brændstof

Volvo Penta V6-280 DPS har mange fordele med VVT-teknik. Den nye V6'er har 70 kilo laveret vægt og bruger 25 procent mindre brændstof og har en stor accelleration, forklarer mekaniker-lærling Malte Kofoed fra Volvo Penta-forhandler, vi mødte i Ishøj.

Mercury Marine hjælper trængte bådejere - opgrader din motor før sæsonen starter

Annonce: Når modellen er fundet, er næste skridt at kontakte sin bådforhandler for at aftale tid til montering af den nye motor, og afmontering af den gamle, udtjente model. På denne tid af året handler det om at være hurtig, fortæller Jørgensen & Dahl.