Gå til hoved-indhold

Yanmar udvikler maritimt brintbrændselscellesystem til både

Brint har fordelen af ​​en stor energitæthed og en væsentlig kortere tankningstid. Brintbrændselsceller forventes således at blive brugt i især de applikationer, hvor disse fordele er særligt vigtige. I modsætning til konventionelle motorer er der desuden stort set ingen støj.

To 4 kW Torqeedo Cruise-motorer på el- og soldreven formidlingsbåd i Roskilde

630 Wp-solpaneler på taget forsyner batteribanken i alle dagens lyse timer. På en solskinsdag kan båden sejle omkring 2 knob alene på energien fra solpanelerne.

Sådan tjekker du din indbordsmotor før sejlturen

Mange redningsaktioner til søs indebærer motorstop. Ofte er tanken løbet tør, havvandsfilteret er fyldt med skidt, eller dieselfilteret er tilstoppet. Gammelt brændstof, snavs eller vand i tanken er også et velkendt problem. Båtmagasinet.no tager dig i motorskole.

Mercury Racing lancerer ny 200 APX til konkurrence - 0 til 100 på fem sekunder

Mercury Racing udvider sin Apex-serie, påhængsmotorer til konkurrencebrug, med Mercury Racing 200 APX. En ny, 4-takts V6-model designet til brug ved UIM F2- og APBA OPC-konkurrencerne. F2-bådene når en topfart på 190 km/t.

Yamaha ønsker servicehuse som BlueBay Marine med meget kompetence til motorsejlerne

Motorsejlerne har krav på mere service, som ses i de store bilhuse, forklarer Preben Hansen fra Yamaha Danmark. Yamahas svar på det ses eksempelvis hos forhandleren BlueBay Marine i Silkeborg, hvor man som de første i bådbranchen tilbyder serviceordning fra 299 kr. månedligt.

Mercury Marine kommer nu med DTS System, digitalt gear og gas

Mercury Marine lancerer nu Next Gen DTS System, den nyeste generation af deres DTS-system med digitalt gear og gas, baseret på ny intuitiv og intelligent teknologi, der forbedrer sejloplevelsen.

Mercurys V12 Verado 600hk - verdens største serieproducerede påhængsmotor

Mercury tilbyder nu den hidtil kraftigste og mest effektive serieproducerede påhængsmotor. Mercury Verado V12 er spækket med adskillige nye funktioner og kan bruges til et utal af formål.

1.st Mate - mand-over-bord-system via motor og mobil giver Mercury Marine flot innovationspris

1st Mate er et sikkerhedssystem, der integreres i bådens motor og sender advarsler via mobilen. Kaptajnen og op til syv passagerer er hver iført en bærbar enhed, der monitoreres af en app på telefonen.

Mercurys Active Trim justerer automatisk påhængsmotorens vinkel under sejlads

Højteknologiske Active Trim leveres fra 2021 som standardudstyr ved køb af en Mercury-påhængsmotor i størrelsen 175 hestekræfter og op.

Suzuki lancerer den nyeste dobbeltpropellede påhængsmotor DF300B

Suzuki Motor Corporation præsenterer i år den nye DF300B, som er den nyeste påhængsmotor, der tilslutter sig Suzukis eksisterende GEKI-serie bestående af dobbeltpropellede påhængsmotorer.