Gå til hoved-indhold

Hidea påhængsmotorer slår på prisen, fortæller distributøren billigpropel.dk i Silkeborg

- Visionen er simpel for Hidea - få så mange markedsandele som muligt på så kort tid som muligt, så derfor slår man på prisen, fortæller Billig-propel.dk.

Prisbillige FMN dieselmotorer fra Fiat importeres nu direkte til Danmark

Fiat-motorerne er billige, men stadig i samme kvalitet som konkurrenterne. - I visse tilfælde er de 30 procent billigere fordi jeg har direkte import fra fabrikken, siger den nye importør Hans Ostenfeldt, der selv er aktiv motorbåds-sejler.

Seks mindre påhængsmotorer i test - se video fra Motor Boat & Yachting

Det anerkendte medie kigger nærmere på udvalgte påhængsmotorer med 5 HK. I videoen undersøges motorer fra Mariner, Suzuki, Lehr, Yamaha, Honda og Tohatsu.

Yamaha F 100 var 15 procent hurtigere i op til 20 knob i sammenligningstest

Den 100 hestekræfters motor fra den japanske fabrik er ikke ny, men den kan stadig præstere, viste en test mod andre motor-mærker. Den danske Yamaha-importør Preben Hansen forklarer til motorbaadsnyt.dk om hvorfor Yamahas påhængsmotorer tog pris.

Avator el-påhængsmotor fra Mercury vises frem på Boat Show 2023 lige nu

En af verdens største producenter af bådmotorer, amerikanske Mercury, har naturligvis  fokus på grøn, udledningsfri bådsejlads, og det har blandt andet udmøntet sig i den nye konceptserie med Avator el-påhængsmotorer. Se det i Fredericia, hvor udstilling er i gang til 5. marts 23.

Ny el Avator 7.5e påhængsmotor genererer 750W på propelakslen og præsterer som en Mercury 3.5hk påhængsmotor. 

Avator er Mercurys næste skridt mod en grønnere marinefremdrift og 7.5e modellen er den første elektriske påhængsmotor i en serie der bliver lanceret her i 2023 og som går hånd i hånd med Mercurys mål om at blive førende inden for elmotorkraft til bådsejlads.

Yanmar udvikler maritimt brintbrændselscellesystem til både

Brint har fordelen af ​​en stor energitæthed og en væsentlig kortere tankningstid. Brintbrændselsceller forventes således at blive brugt i især de applikationer, hvor disse fordele er særligt vigtige. I modsætning til konventionelle motorer er der desuden stort set ingen støj.

Japanske Yamaha vil fokusere på de følelser og opleveser som bådlivet vækker

- Nu er det på tide at vi for alvor formidler følelsen af KANDO i vores kommunikation, siger Yamaha Motor Scandinavia. KANDO er japansk ord som står for tilfredsstillelse og spænding, og den følelse et produkt med unik værdi, kvalitet og præstationer giver.

Hundested Propeller A/S: Fra lokale fiskefartøjer til verdenskendt navn på et århundrede

Hundested Propeller A/S lever en stille tilværelse i en nichepræget branche. Alligevel er virksomheden på 100 år gået fra at reparere lokale fiskerbåde til at udvikle, producere og levere fremdrivningssystemer, propeller, aksler og marinegear til det globale maritime marked.

Ny lydsvag, stærk Mercury V10 Verado-påhængsmotorer rammer nu markedet

"De helt nye, lette 316 kilo Mercury V10 Verado-påhængsmotorer er præcis, hvad sejlere har efterspurgt i klassen af 350 og 400 hk 5,7 liters motorer. De er ekstra kraftfulde, letkørende og lydsvage, forklarer Chris Drees, øverste direktør for Mercury Marine.