Gå til hoved-indhold

Folketingets forsvarsudvalg besøgte Tuco Marine Group i Faaborg

Tuco Marines ProZero-serie oplever interesse fra forsvarssektoren. Virksomheden i Faaborg har derfor haft besøg af Folketingets Forsvarsudvalg, som fik en rundvisning på virksomheden og en introduktion til Tucos ProZero-program.

Kæmpe bilskib med 3965 fabriksnye luksusbiler er sunket i Atlanterhavet

Det 200 meter lange bilskib Felicity Ace, der brød i brand 16. februar i Atlanterhavet, er nu pludselig sunket.

Præsident Joe Biden beslaglægger russiske yachter, der nu har slået AIS fra

- Sammen med vores europæiske allierede vil vi finde og beslaglægge deres yachter, luksuslejligheder og private jetfly. Til russiske oligarker og korrupte ledere, der har svindlet milliarder af dollars ind i dette voldelige regime, sagde Biden under Sate of the Union-talen i Kongressen.

Vred ukrainer åbnede søventiler på russisk superyacht på Mallorca

Russeren Alexander Mijeevs luksusyacht skulle sænkes, mente ukrainer, der i vrede over krigen åbnede bundventilerne, mens yachten lå ved kajen i Port Adriano på Mallorca.

Porche, Audi og Lamborghini gik op i røg på Atlanterhavet - forladt skib brænder stadig

Felicity Ace er et 656 fod langt Panama-flaget fragtskib, der transporterer tusindvis af Volkswagen Group-køretøjer. Skibet, der var på vej til USA, brød i brand nær Azorerne. 22 besætningsmedlemmer blev reddet. 3.965 køretøjer, heraf flere elbiler, blev efterladt i flammerne. Se nu video fra NBC.

Stor hvidhaj tog fejl af britiske Simon og en sæl - det kostede dykker livet

Den store hvidhaj tog uden tvivl fejl af Simon Nellist, der svømmede 150 meter fra Sydneys kyst nær et område med flere sæler. Hajen tog en ordentlig bid af ham, inden den opdagede sin "fejl" og svømmede videre.

Over 100 oplevelser i vandnaturen på vej i Assens via Kyst- og Lystfiskercenteret

Selvom bygningerne endnu ikke har taget form, skyder Assens Kommune i samarbejde med Udvikling Assens og Assens Molelaug nu gang i det aktivitetsprogram, som blandt andet bliver en del af det kommende Kyst- og Lystfiskercenter.

DanPilot stifter nyt lodsselskab i Grønland

DanPilot vil fremover tilbyde sine specialiserede lodsningsydelser i det arktiske område fra det nystiftede datterselskab DanPilot Greenland under ledelse af Peer Bøje Brandenborg. 

Sponsorindhold: Tre gode råd til dig som vil købe en motorbåd

Sponsorindhold: En motorbåd kan give en masse glæde, samt være et samlingspunkt for familie såvel som venner. Men en motorbåd, kan være en dyr fornøjelse, derfor bør du derfor have styr på din økonomi før du farer ud og køber båden.

Italiensk designikon Riva kommer til Danmark

Det italienske, maritime designikon Riva åbner nu for salg af deres legendariske både i Danmark. Riva har netop indgået aftale om eneforhandling i Danmark med Silkeborgvirksomheden Risbjerg A/S. Pershing og Ferretti Yachts er også med i import-pakken.