Gå til hoved-indhold

Motorbåd fundet ved Frederikshavn - men ejeren mangler

Motorbåden Great White blev for en måned siden fundet nær nordjyske Frederikshavn. Bådens ejer er endnu ikke dukket op, og derfor spørger politiet nu offentligheden om hjælp.

Princess Yacht Denmark har 48 bådpladser i Greve Marina - vi fik en rundvisning

Peter Vinther, chef for Princess Yacht Denmark, giver her en kort rundvisning over både, der lige nu vises frem, hvis man bestiller tid. Firmaet råder over 48 bådpladser og der er Princess både for millioner af kroner. Den største båd er 72 fod.

Bådebygger: Filt i kahytten kan skabe for meget fugt

Filt, krydsfiner og diverse afdækningslister vil virke som en væge for vand og kondens, fortæller bådebygger Jesper Kold til Minbaad.dk. En anden ekspert bakker bådebyggeren op.

Flagskibet Nordkapp 905 Gran Coupe 905 får nu Mercurys største udenbordsmotor Mercury V12 på 600 hk

Gran Coupe 905 V12 er den første af sin slags fra Nordkapp, der udbydes med den store V12-motor. Nordkapp vil i 2024 opgradere Coupé-modellen til en mere eksklusiv V12-version med en helt separat design- og udstyrspakke, der kun vil være tilgængelig til netop denne model.

 

Amerikansk dagsejler Four Winns HD8 er til dem, der vil have mere luksus

Vi var om bord på Four Winns HD 8 (Hybrid Dæk), da den blev udstillet i Cannes i september. Få her en rundvisning af den danske importør Jakob Sørensen fra Risbjerg.

YouTube-kanalen Brick Experiment Channel viser, hvordan du bygger din miniature-ubåd

Man bliver aldrig for gammel til Lego. Ved hjælp af de klassiske klodser og med ordentlige programmeringsevner kan du bygge din helt egen miniature-ubåd, der er radiostyret.

Tyske husbådsproducent Stern Hausboot bygger nu husbåde på Falster

Forleden var der åbent hus og fremvisning af den nye husbåd i Orehoved på Nordfalster.

Liget af den 60-årige romer Anna Claudia Cartoni formodes fundet

Et lig, der er fundet i farvandet vest for Livorno i Italien, formodes at have forbindelse til den verserende motorbådssag, hvor en sønderjysk mand efterforskes for uagtsomt manddrab.

4000 ture om året: Safari til havs hitter i Thyborøn 

Safarikonceptet har vokseværk i Thyborøn. Sæler og delfiner er på sommerprogrammet, og rav og østers er i sæson netop nu hos Jyllandsakvariet, der har udvidet med nye faciliteter til de mange safarieventyrere.

 

Dansk Søredningsselskab fik særlig stærk redningsbåd Viking Norsafe RIB til Køge Bugt

Vi ved godt det skete tidligere på sommeren, men vi bringer alligevel den vigtige nyhed fra Køge Lystbådehavn. Det er nemlig blevet mere sikkert at sejle i Køge Bugt efter ny redningsbåd, der er givet med hjælp fra Trygfonden og Orient’s fond.